İssuer Exception Ne Demek

İssuer Exception Ne Demek İssuer Exception Ne Demek, Posa izin verilmeyen işlem ne demek?, 58 hata kodu ne demek?, Red 012 hata kodu nedir?, Kredi kartı 005 hata kodu nedir?, Ödeme banka tarafından reddedildi ne demek?

İssuer Exception Ne Demek

Kartı veren (issuer) banka ile iletişimde zaman aşımı oldu (bankadan zamanında yanıt alınamadı). Tekrar deneyin; sorun devam ederse, kartı veren bankayı arayıp, bir sanal pos işleminde bu hatanın alındığını belirtin.

Posa izin verilmeyen işlem ne demek?

Kartı veren (issuer) banka ile iletişimde zaman aşımı oldu (bankadan zamanında yanıt alınamadı). Tekrar deneyin; sorun devam ederse, kartı veren bankayı arayıp, bir sanal pos işleminde bu hatanın alındığını belirtin.

58 hata kodu ne demek?

Bu hata, işlemde kullanılan kredi kartının internetten işlem yapma yetkilerinde bir sorun olduğu durumda alınır. Kart sahibi kredi kartını aldığı bankanın kredi kartları servisiyle görüşüp kredi kartını e-ticarette kullanamadığını belirtmelidir.

Red 012 hata kodu nedir?

58: Terminal yetkisi olmadığı için ödeme reddedildiğinde 58 nolu kod ile karşılaşılıyor. 62: Kısıtlı kart olduğu için ödemenin reddedildiğini ifade ediyor. 65: Kullanıcının kart aylık kullanım süresi dolduğu için karşılaşılan bu uyarı da bankayla iletişime geçmeyi gerektiriyor.

Kredi kartı 005 hata kodu nedir?

Kart hataları arasında kullanıcıların en sık karşılaştığı kod numarası 12'dir. İşlemin tanımlanamaması durumunda bu kod iletilir. İşlem geçersiz sayılır ve gerçekleşmesi için tekrar deneme yapılması gerekir. Eğer tekrar hata ile karşılaşılırsa tüketicinin, bankası ile iletişime geçmesi önerilir.


Ödeme banka tarafından reddedildi ne demek?

05 DeclineKart sahibi banka tarafından onay verilmemiştir. Bazı bankalar internet üzerinden gerçekleşen işlemleri sınırlamaktadırlar.

Karta izin verilmeyen işlem ne demek?

Bir kart ödemesi yapmaya çalışırsanız ancak kart bilgilerinizi girdikten hemen sonra bir hata mesajı görürseniz, bu, ödemenin kartınızı veren kuruluş tarafından reddedildiği ve paranın kartınızdan çekilmeyeceği anlamına gelir. - Kartınızı silip tekrar eklemeyi deneyin.

Terminal yetkisi yok ne demek?

Bu hatanın en büyük sebebi kartın online işlemlere kapalı olmasıdır. Bu sebep dışında birkaç farklı senaryodan biri de gerçekleşmiş olabilir. Kartın belli bir tutarın üstünde online işlemlere izni olmayabilir. Kartın o gün içinde belli sayıda online işlem adedine izni olabilir ve bu sayı aşılmış olabilir.

Işlem hatası 33 ne demek?

Terminal yetkisi işlem için uygun değil. İşyeri statüsü uygun değil. Taksit için girilen tutar minimum tutarında altında ise bu hata verilir. Bu hatanın nedeni kartı veren (issuer) bankanın Bankanın provizyon sistemine gönderdiği bozuk verilerdir.

Iade limiti aşıldı ne demek?

33 hata kodu; Kartın kullanım süresi dolduğunda işlem yapılırsa bu kod iletilir. 41 hata kodu; Kayıp kartla işlem yapıldığı için işlemin reddedildiğini belirten koddur.

Hata Kodu 0 ne demek?

Bu limit aşıldıysa, kart sahibi kendi bankasının kredi kartı müşteri hizmetlerini arayarak bu limiti sıfırlamalıdır. Girilen tutar finansallaştırma işleminde provizyon tutarından, iade işleminde de finansallaştırma tutarından büyük olamaz. Kart bloke/çalıntı/kayıp statüsünde olabilir (özel durum).

Hata Kodu 1 ne demek?

Hata kodu 0 da bir yönlendirici sorunu olabilir, bu nedenle İnterneti yeniden başlatmak ve ethernet kablolarınızı kontrol etmek sorunu hemen çözebilir.

107 hata kodu nedir?

1: Kartın ait olduğu bankanın işleme onay vermemesi durumunda 1 nolu kod ile karşılaşılıyor. Bu durumda bankayla iletişime geçmek gerekiyor.


09 hata kodu nedir?

Aşağıdaki mesajın sıklıkla eşlik ettiği 107 hata kodunu alıyorsanız: Lütfen Netflix'te yeniden oturum açın. Sorun devam ederse lütfen Netflix web sitesini ziyaret edin. Bu durum genellikle cihazınızda depolanan bilgilerin yenilenmesi gerektiğine işaret eder.

Error 5 hatası ne demek?

06 Hatalı İşlem: İşlem yapılamadı veya geçersiz bir şekilde işlendi. 07 Kart Limit Aşımı: Kullanılan kartın limiti aşıldı. 08 İşlem Onaylanmadı: İşlem banka tarafından onaylanmadı. 09 Kimlik Doğrulama Hatası: Kart sahibinin kimlik doğrulaması başarısız oldu.

E105 hata kodu nedir?

05 hata kodu veya 05 Red Onaylanmadı hatasının çözümü için kredi kartı limitinin artırılması gerekir. Bunun için, kullanılan kredi kartı hangi bankaya aitse o bankanın müşteri hizmetlerini arayarak limit artırımı talebinde bulunulabilir. Bu işlem genellikle en fazla 15-20 dakika sürmektedir.

Banka reddi nasıl kaldırılır?

Yayınla ilgili sorun yaşandığı durumlarda görülebilen bir hatadır.

Kredi kartı neden onay vermez?

Banka reddini kaldırabilmek için öncelikle ilgili banka üzerinden iletişime geçmek gerekir. Bu konuda mobil bankacılık ya da internet üzerinden web sitesine giriş yapmak mümkün. Aynı zamanda müşteri hizmetleri telefon numarası doğrultusunda da yine gerekli amaç için iletişime girilebilir.

Hesabımda bloke olup olmadığını nasıl anlarım?

Bunun değişik sebepleri olabilir. Şöyle ki; kart limitinizin yetersiz olması, kartınızın internette yapılan işlemlere kapalı olması, hatalı kart numarası girişi, onay işlemi sırasında geçici bağlantı sorunları yaşanması gibi.

Kredi kartıyla neden alışveriş yapamıyorum?

Banka hesabının blokeli olup olmadığı nasıl anlaşılır? Bankaların müşteri hizmetlerini arayarak ya da hesabınızın bağlı olduğu banka şubesine giderek hesabınızda bloke olup olmadığını öğrenebilirsiniz. İnternet şubeler ya da cep şubeler de hesabınızda bloke olup olmadığını görebilmenizi sağlayabilir.

Kredi kartı yasaklı liste ne demek?

Yasal düzenleme gereği banka kartı ve kredi kartları internet alışverişlerine kapalı olarak basılmaktadır. İnternet alışverişlerinizi kolaylıkla tamamlayabilmek için işlem yapacağınız kartı internet alışverişlerine açmanız gerekmektedir.

Banka kredi kartına neden el koyar?

Mevcut kredi, kredi kartı, çek ya da senet ödemelerinizin üst üste yapılmaması durumunda isminiz Merkez Bankası veritabanındaki listeye eklenir. Bu listeden adınızın çıkması için ise, mevcut borcunuzu tamamen ödemeniz gerekir. Borcunuzu tamamen ödedikten sonra da 5 yıl süreyle adınız bu listede tutulur.

Kısıtlı kart ne demek?

Kartların son kullanım tarihlerinin geçmiş olması sonucunda otomatik olarak kullanım dışı bırakılması, Kart adına yapılan çalıntı veya kayıp ihbarı olması, ATM'de teknik bir arıza olması, ATM'ye dolandırıcılık yapmak amacıyla yerleştirilen kopyalama cihazları gibi durumların söz konusu olması.