İstanbul Antalya Arası Kaç Km

İstanbul Antalya Arası Kaç Km İstanbul Antalya Arası Kaç Km, İstanbul Antalya arası kaç saat sürer?, Antalya İstanbul arası uçakla kaç kilometre?, Antalya İstanbul arası kaç litre benzin yakar?, Antalya İstanbul arası hangi iller var?, İstanbul Antalya özel araçla kaç saat?

İstanbul Antalya arası kaç saat sürer?

Bu seferde 8 mola verilmektedir. İstanbul - Antalya arası mesafe kaç km? İstanbul - Antalya arası yaklaşık olarak 773 km'dir. Kamil Koç ile İstanbul - Antalya seyahatiniz tahmini olarak en az 10 saat 45 dakika saat sürer.

Antalya İstanbul arası uçakla kaç kilometre?

Antalya İstanbul arası yakıt tüketimi, araç türüne bağlı olarak farklılık gösterebilir. Dizel bir araç bu mesafeyi katederken ortalama 39 litre yakıt tüketir. Benzinli bir aracın Antalya İstanbul arası harcadığı yakıt ise yaklaşık 56 litredir.


Antalya İstanbul arası kaç litre benzin yakar?

tem üzerinden devam edip kocaeli sakarya'ya doğru devam edip sapanca ayrımından ayrılıp bilecik, burdur,kütahya,afyon,burdur veya ısparta üzerinden antalya'ya ulaşmak mümkündür.

Antalya İstanbul arası hangi iller var?

İSTANBUL, ANTALYA arası 718 km'lik bu mesafeyi; 90 km ortalama hız ile yaklaşık olarak 7 saat 58 dakikada gidebilirsiniz. İSTANBUL-ANTALYA arasındaki 718 kilometre olan bu uzaklığı, 100 kilometrede 6 litre yakıt tüketen bir araç ile yaklaşık olarak 43.08 litre yakıt harcayarak gidebilirsiniz.

İstanbul Antalya özel araçla kaç saat?

İstanbul - Antalya arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 12 saat 4 dakika sürmektedir.

İstanbul Antalya otobüs ile kaç saat sürer?

İstanbul Havaliman ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan sık uçak seferleri Antalya'ya yapılabilmektedir. Karayolu ile 718 km olan ulaşım mesafesi uçak yoluğunda 508 km'dir. Kişilerin uçak ile gerçeleştirdikleri İstanbul Antalya havayolu seyahatleri 1 saat içerisinde gerçekleşmektedir.

İstanbul Antalya arası uçakla kaç saat arabayla?

Deponun kapasitesini, katettiğin kilometreye bölüp 100 ile çarptığın zaman 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi verisine ulaşmış olursun. Örneğin aracının 50 litrelik deposu varsa ve depoyu tam doldurup 700 kilometre yol katettiysen aracın 100 kilometrede ortalama 7,1 litre yakıt tüketiyor demektir.

İstanbul Antalya uçak bileti fiyatı ne kadar?

Akdeniz Bölgesinin batısında yer alan Antalya, Türkiye'nin en kalabalık 5. şehridir. Toplam nüfusu 2.500.000'nin üstünde olan şehirde turizm, sanayi ve tarım gelişmiştir. Antalya'nın batısında Muğla ve Burdur yer alır. Sınır komşusu olduğu diğer iller Konya, Karaman ve Isparta'dır.

İstanbul Antalya uçak bileti ne kadar?

Coğrafi Konumu : Antalya ili, Türkiye'nin güneyinde, merkezi Akdeniz kıyısında olan bir turizm merkezidir. Kuzeyinde; Burdur, Isparta, Konya, doğusunda; Karaman, Mersin, batısında; Muğla illeri vardır. Güneyi, Akdeniz ile çevrelenmiştir.

İstanbul Antalya otobüs bileti ne kadar?

Antalya ve İstanbul arasında özel araç dışında tercih edilebilecek bir diğer ulaşım seçeneği ise otobüs yolculuğudur. Otobüs yolculuğunda iki şehir arasındaki karayolu mesafesi 767 km'dir.

Km başına kaç tl yakar?

'İstanbul- Antalya Hızlı Tren Hattı'nın iki şehir arasındaki 714 kilometrelik mesafenin 4 saat 45 dakikada aşılacağını vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, hattın güzergâh bilgilerini paylaştı.

Araba ne kadar yakar hesapla?

İstanbul - Antalya arası ortalama 440 mil olup, uçuş süresi ortalama 1 saat sürüyor. Antalya Havalimanı şehir merkezine 10 km mesafede yer alıyor.

Antalya en yakın şehir hangisi?

İzmit-Sakarya-Bilecik-Kütahya-Afyon-Burdur-Antalya. Not: Eğer, Belek-Side-Alanya tarafına gidilecekse Burdur değil de Isparta üzeri daha kısaltacaktır. Kesinlikle bu rota. Ayrıca sabah yola çıkacaksanız maşukiye tarafında bir sabah kahvaltısı etmenizi tavsiye edeirm.

Antalya hangi şehre yakın?

Antalya - İstanbul otobüs bileti ne kadar? Antalya - İstanbul arası otobüs bileti fiyatları 659.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 659.00 TL'dir.

İstanbul Antalya karayolu kaç kilometre?

TAM. Kart ücreti 35.00 TL´ dir. Tam kartları Kart Merkezlerimizden, Kart Satış / Dolum yapan cihazlarımızdan ve bayilerimizden temin edilebilirsiniz. Tam kart alımlarında herhangi bir belge istenmemektedir.

Antalya İstanbul arası hızlı tren var mı?

İstanbul - Mersin arası mesafe kaç km? İstanbul - Mersin arası yaklaşık olarak 1089 km'dir.

İstanbul'dan Antalya'ya ne kadar?

İstanbul - Fethiye arası mesafe kaç km? İstanbul - Fethiye arası yaklaşık olarak 859 km'dir. Kamil Koç ile İstanbul - Fethiye seyahatiniz tahmini olarak en az 10 saat 25 dakika saat sürer. Bu durum hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

İstanbul Antalya hangi yoldan gidilir?

İki şehir arasındaki mesafe 783 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 9 saat 45 dakika saat kadar sürer.

Kamil Koç Antalya İstanbul kaç TL?

İstanbul - Alanya arası yaklaşık olarak 914 km'dir. Kamil Koç ile İstanbul - Alanya seyahatiniz tahmini olarak en az 13 saat 35 dakika saat sürer.

Antalya tam bilet ne kadar?

AnadoluJet, SunExpress, Pegasus, Türk Hava Yolları Ankara, İzmir, İstanbul, Van, Diyarbakır, Adana, Kayseri, Lefkoşa, Trabzon, Gaziantep, Samsun, Elazığ, Malatya şehirlerinden Antalya Havalimanı varışlı direkt uçuş düzenliyor.