İstanbul Antalya Kaç Km

İstanbul Antalya Kaç Km İstanbul Antalya Kaç Km, İstanbul Antalya özel araçla kaç saat?, Antalya İstanbul arası kaç km ne kadar yakar?, Antalya İstanbul arası otobüsle kaç saat sürüyor?, Antalya İstanbul uçakla kaç saat otobüsle?, İstanbul Antalya gidiş kaç saat?

İstanbul Antalya özel araçla kaç saat?

İSTANBUL, ANTALYA arası 718 km'lik bu mesafeyi; 90 km ortalama hız ile yaklaşık olarak 7 saat 58 dakikada gidebilirsiniz. İSTANBUL-ANTALYA arasındaki 718 kilometre olan bu uzaklığı, 100 kilometrede 6 litre yakıt tüketen bir araç ile yaklaşık olarak 43.08 litre yakıt harcayarak gidebilirsiniz.

Antalya İstanbul arası kaç km ne kadar yakar?

Dizel bir araç bu mesafeyi katederken ortalama 39 litre yakıt tüketir. Benzinli bir aracın Antalya İstanbul arası harcadığı yakıt ise yaklaşık 56 litredir. HesApplı Yakıt Sistemi sayesinde akaryakıt ödemenizi aracınızdan inmenize gerek kalmadan otomatik olarak gerçekleştirebilirsiniz.


Antalya İstanbul arası otobüsle kaç saat sürüyor?

Kamil Koç ile İstanbul - Antalya yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 773 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 10 saat 45 dakika saat kadar sürer.

Antalya İstanbul uçakla kaç saat otobüsle?

Kişilerin uçak ile gerçeleştirdikleri İstanbul Antalya havayolu seyahatleri 1 saat içerisinde gerçekleşmektedir. Antalya Havalimanı şehir merkezine yakın olduğu için havalimanından indikten sonra havaş hizmetleri ya da taksilerle şehir içine kolaylıkla ulaşım sağlanabilir.

İstanbul Antalya gidiş kaç saat?

İstanbul - Antalya arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 12 saat sürmektedir.

İstanbul Fethiye arabayla kaç saat sürüyor?

İstanbul - Fethiye arası mesafe kaç km? İstanbul - Fethiye arası yaklaşık olarak 859 km'dir. Kamil Koç ile İstanbul - Fethiye seyahatiniz tahmini olarak en az 10 saat 25 dakika saat sürer. Bu durum hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

İstanbul Antalya hangi yoldan gidilir?

İzmit-Sakarya-Bilecik-Kütahya-Afyon-Burdur-Antalya. Not: Eğer, Belek-Side-Alanya tarafına gidilecekse Burdur değil de Isparta üzeri daha kısaltacaktır. Kesinlikle bu rota. Ayrıca sabah yola çıkacaksanız maşukiye tarafında bir sabah kahvaltısı etmenizi tavsiye edeirm.

Araba ne kadar yakar hesapla?

Deponun kapasitesini, katettiğin kilometreye bölüp 100 ile çarptığın zaman 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi verisine ulaşmış olursun. Örneğin aracının 50 litrelik deposu varsa ve depoyu tam doldurup 700 kilometre yol katettiysen aracın 100 kilometrede ortalama 7,1 litre yakıt tüketiyor demektir.

Km başına kaç tl yakar?

Antalya - İstanbul otobüs bileti ne kadar? Antalya - İstanbul arası otobüs bileti fiyatları 659.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 659.00 TL'dir.

Kamil Koç Antalya İstanbul kaç TL?

'İstanbul- Antalya Hızlı Tren Hattı'nın iki şehir arasındaki 714 kilometrelik mesafenin 4 saat 45 dakikada aşılacağını vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, hattın güzergâh bilgilerini paylaştı.

İstanbul Antalya arası tren var mı?

İstanbul Havaliman ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan sık uçak seferleri Antalya'ya yapılabilmektedir. Karayolu ile 718 km olan ulaşım mesafesi uçak yoluğunda 508 km'dir. Kişilerin uçak ile gerçeleştirdikleri İstanbul Antalya havayolu seyahatleri 1 saat içerisinde gerçekleşmektedir.

İstanbul Antalya uçak bileti ne kadar?

Ankara ile Antalya arasındaki mesafe 552 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 7 saat 31 dakika kadar sürmektedir.

İstanbul Antalya arası uçakla kaç saat arabayla?

İki şehir arasındaki mesafe 783 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 9 saat 45 dakika saat kadar sürer.

İstanbul Antalya biletleri ne kadar?

Kamil Koç ile İstanbul - İzmir seyahatiniz tahmini olarak en az 4 saat 40 dakika saat sürer. Bu durum hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. İstanbul - İzmir arası kaç saat sürer? İstanbul - İzmir arası en hızlı seferimiz yaklaşık 4 saat 40 dakika saat sürmektedir.

Ankara Antalya özel araçla kaç saat?

İstanbul - Alanya arası yaklaşık olarak 914 km'dir. Kamil Koç ile İstanbul - Alanya seyahatiniz tahmini olarak en az 13 saat 35 dakika saat sürer.

İstanbul bodrum kaç saat sürüyor arabayla?

İstanbul - Samsun arası yaklaşık olarak 806 km'dir. Kamil Koç ile İstanbul - Samsun seyahatiniz tahmini olarak en az 9 saat 45 dakika saat sürer.

İstanbul ve İzmir arası kaç saat?

İki şehir arasındaki mesafe 810 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 10 saat 15 dakika saat kadar sürer.

Alanya İstanbul arası ne kadar?

tem üzerinden devam edip kocaeli sakarya'ya doğru devam edip sapanca ayrımından ayrılıp bilecik, burdur,kütahya,afyon,burdur veya ısparta üzerinden antalya'ya ulaşmak mümkündür.

İstanbul bodrum arası kaç saat?

İstanbul - Mersin arası mesafe kaç km? İstanbul - Mersin arası yaklaşık olarak 1089 km'dir.

Araba ile İstanbul Samsun kaç saat?

1 litre benzin ile ortalama olarak 14.7 km yol kat etmek mümkün olur. 1 litre otogaz- LPG ile 11.36 km yol kat etmek mümkün olur. 1 litre mazot yani motorin ile 22.22 km yol gidilebilir.