Kombine Kart Nedir

Kombine Kart Nedir Kombine Kart Nedir, Kombine bilet nasıl oluyor?, Kombine kart hangi maçlarda geçerli?, Kombinesi olan biri bilet alabilir mi?, Kombine kart nereden alınır?, Kombine bilet kac kisilik?

Kombine Kart Nedir

Kombine kartlar, stad içerisinde güvenlik ve kategori bazlı belirli kişilerin belirli bölgelere girmelerine izin veren veya vermeyen kart sistemleri için üretilir. Bu kartların tek bir merkezden tanıtımı yapılır, ve istediğiniz kart sahibinin girebileceği bölgeler belirlenir.

Kombine bilet nasıl oluyor?

Kombine kartlar, stad içerisinde güvenlik ve kategori bazlı belirli kişilerin belirli bölgelere girmelerine izin veren veya vermeyen kart sistemleri için üretilir. Bu kartların tek bir merkezden tanıtımı yapılır, ve istediğiniz kart sahibinin girebileceği bölgeler belirlenir.

Kombine kart hangi maçlarda geçerli?

Kombine bilet bir takımın sezon boyunca bütün maçlarına girebileceğiniz bilete denmektedir. Kombine bilet bir spor karşılaşması için 1 maç sezonu boyunca giriş hakkı sağlayan bilettir. Kombine bilet sezonun başında alınır ve alınan bilet sadece takımın kendi evinde oynanan maçlarına giriş hakkı sağlar.

Kombinesi olan biri bilet alabilir mi?

Hayır… Yenilenen kombineler Süper Lig ve Türkiye Kupası müsabakalarında geçerlidir. Kombinelerini yenileyen taraftarlarımızın UEFA Konferans Ligi maçları için ayrıca bilet satın almaları gerekmektedir.


Kombine kart nereden alınır?

Kombine sahibi transferi yaptıktan sonra kendisine yeni bir bilet alabilir.

Kombine bilet kac kisilik?

Kombineler, www.passo.com.tr sitesinden, Passo Mobil uygulamasından ve satın almak istediğiniz kombine kart sahibi takımların stadyum gişelerinden satılacaktır.

1 kombine ile kaç bilet alınır?

Satın alınan kombineler sezon içerisinde en fazla 3 defa başka bir kişiye maçlık olarak transfer edilebilecektir. Kişi başı kombine alma limiti 5 adettir. alınacak her bilet için Passolig kart zorunluluğu olup TCKN tanımlanmalıdır.

Kombineye derbi dahil mi?

18. Passolig Kart ile kaç kombine satın alabilirim? Her Passolig karta (TC Kimlik Numarasına) bir kombine yüklenebilmektedir. Bir kişi, en fazla 5 adet kombine satın alabilir, ancak bu kombinelerin her birinin ödeme adımından önce farklı Passolig Kart sahiplerine tanımlanması gerekmektedir.

Kombine alınca passolig gerekli mi?

Satın alınan tribün kombineleri için transfer limiti sezon içindeki 5 maç ile sınırlı olup bu 5 maçlık transfer limitine derbi müsabakaları ile Avrupa Kupası maçları dahil değildir.


Kombine bilet olmadan maça girilir mi?

Kombine almak için Passolig kart mecburi midir? Evet. Kombine yükletmek için Passolig kartınızın olması mecburi.

Kombine Ziraat maçlarında geçerli mi?

Maç gününe kadar Passolig Kartım gelmezse maça giremeyecek miyim? Kartını henüz teslim almamış taraftarlar Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirler.

Kombine ile maça nasıl girilir?

1 Temmuz Cuma günü satışı başlanacak olan ve Süper Lig 2022-2023 sezonu boyunca geçerli olacak olan kombine kartlar aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da geçerli olacaktır. Kombine bilet taraftarlarımız için satışa sunulurken, fiyatlar ise 250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.

Kombine kaç devir hakkı var?

www.passo.com.tr'ye veya Passo Mobil Uygulaması'na"Üye girişi" yapın. Profilinizi görüntüleyin ve "Kombinelerim" sekmesine tıklayın. "Kombine Transferi" sekmesine tıklayın. Kombinenizi ve transfer etmek istediğiniz maçı seçin.

Maça girmek için Passolig şart mı?

Son olarak 2022-23 sezonu kombine sahipleri yenileme hakkını başkasına devredemeyecek. Yani geçen sezon yenileme hakkı olan yeni sezonda başka birine devir hakkı vermeyecektir.

Passolig ücreti ne kadar 2023?

Passolig Kartım olmadan maça nasıl girerim? Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

Passolig ücreti ne kadar?

14 Nisan 2023 tarihinden itibaren Galatasaray için E-Bilet Sistemi Yıllık Kullanım Bedeli ve E-Bilet Sistemi Kullanım Süresi Yenileme Bedeli 129 TL olacaktır.

En pahalı kombine hangi takım?

Passolig fiyatları her takım için değişken ücretlere sahiptir. Beşiktaş, Galatasaray, TFF logolu Passolig Kart ve logosuz Passolig Kart için 48,50 TL, Fenerbahçe için 48 TL, Trabzonspor için 40,50TL, Ankaragücü için 36 TL, Bursaspor 35 TL, geri kalan kartlar için 27,5 TL'dir.

1 biletle 2 kişi girebilir mi?

En pahalı kombine satışını ise Fenerbahçe yaptı. Sarı lacivertlilerden sonra Ankaragücü'nün VIP kombine satışları ikinci sırada geldi. Başkent ekibinin en pahalı kombine fiyatları 50 bin TL'den satışı çıktı.

Kombine bilet kaç TL Fenerbahçe?

cevap: Hayır, maça girecek 7 yaş ve üzeri olan herkesin bir Passolig kartı olması gerekiyor.

Kombine biletler kupa maçlarında geçerli mi?

2023-2024 sezonu kombine kart fiyatları 3 bin 250 lira ile 150 bin lira arasında değişiyor. Fenerbahçe'de yenileme sürecinin yarın başlayacağı 2023-2024 sezonu kombine kartları 3 bin 250 lira ile 150 bin lira arasında satılacak.

Kombine taksit oluyor mu?

16 Ocak Perşembe günü saat 18.00'de Göztepe ile karşılaşacağımız Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçı Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynanacaktır. 1- Ziraat Türkiye maçlarında kombine kartlar geçerli olduğu için ev sahibi takım seyircisine bilet satışı yapılmayacaktır.