Samsun Kayseri Arası Kaç Km

Samsun Kayseri Arası Kaç Km Samsun Kayseri Arası Kaç Km, Samsun'dan Kayseri'ye kaç saatte gidilir?, Ankara Kayseri arası kaç km?, Samsun Nevşehir arası kaç?, Malatya Samsun arası kaç km?

Samsun'dan Kayseri'ye kaç saatte gidilir?

Kayseri - Samsun arası en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile Kayseri - Samsun yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 448 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 6 saat 30 dakika saat kadar sürer.

Ankara Kayseri arası kaç km?

Ankara - Kayseri arası yaklaşık olarak 341 km'dir. Kamil Koç ile Ankara - Kayseri seyahatiniz tahmini olarak en az 4 saat 40 dakika saat sürer. Bu durum hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

Samsun Nevşehir arası kaç?

Samsun - Nevşehir arası mesafe kaç km? Samsun - Nevşehir arası yaklaşık olarak 488 km'dir. Kamil Koç ile Samsun - Nevşehir seyahatiniz tahmini olarak en az 8 saat 5 dakika saat sürer.

Malatya Samsun arası kaç km?

Malatya - Samsun arası yaklaşık olarak 619 km'dir.


Kayseri Samsun arası tren var mı?

Tren Yolculuğunun İpuçları

Yolculuğunuz boyunca seyredeceğiniz güzel manzaraları korumaya yardım edeceksiniz. Kayseri - Samsun arasında yapılan tren yolculuğu, uçak veya araba ile yapılan aynı yolculuk ile karşılaştırıldığında tren 30 kata kadar daha az CO2 yayar.


Samsun Kayseri otobüs bileti kaç TL?

ucuz Samsun - Kayseri otobüs bileti 550,00 TL'dir.

Kayseri Adana yakın mı?

Kayseri - Adana arası yaklaşık olarak 247 km'dir. Kamil Koç ile Kayseri - Adana seyahatiniz tahmini olarak en az 2 saat 30 dakika saat sürer. Bu durum hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

Kayseri Ankara arası hızlı tren var mı?

Ankara-Kayseri arasında seyahat süresini 2 saate düşürecek Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla atıldı. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temel atma töreni Kayseri'de gerçekleştirildi.

Kayseri Ankara arası hızlı trenle kaç saat?

Kayseri ve Ankara arasında tren ile en hızlı yolculuk süresi 6 sa. 51 dk.'dır.

Sivas Samsun arası ne kadar?

Sivas - Samsun arası yaklaşık olarak 357 km'dir. Kamil Koç ile Sivas - Samsun seyahatiniz tahmini olarak en az 5 saat 25 dakika saat sürer. Bu durum hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

Samsun Trabzon kaç kilo?

Samsun ve Trabzon arasında özel araçla ulaşımı yapmak isteyenler için 235 km bilgisi verilir. Otobüs yolculuğunda ise bu km mesafesi 346 km'ye çıkmaktadır. Uçak yolculuğunda ise bu km 286 olarak verilmektedir.

Samsun Trabzon arası kaç?

Trabzon - Samsun arası yaklaşık olarak 355 km'dir. Kamil Koç ile Trabzon - Samsun seyahatiniz tahmini olarak en az 5 saat saat sürer.

Konya Samsun arası kaç?

Samsun - Konya arası yaklaşık olarak 664 km'dir. Kamil Koç ile Samsun - Konya seyahatiniz tahmini olarak en az 9 saat 35 dakika saat sürer. Bu durum hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

Maraş Samsun arası kaç km?

Samsun - Kahramanmaraş arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Samsun - Kahramanmaraş arası toplam 648 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 12 saat sürüyor.

Konya Samsun arasi kac?

Konya - Samsun arası yaklaşık olarak 641 km'dir. Kamil Koç ile Konya - Samsun seyahatiniz tahmini olarak en az 9 saat 20 dakika saat sürer.

Adana ve Kayseri arası kaç saat?

Adana - Kayseri arası toplam 305 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 4 saat 30 dakika sürüyor.

Kayseri Sivas tren kaç TL?

Kayseri'dan Sivas'ye tren ile en az ₺22,27 veya en fazla ₺87,07 için seyahat etmek mümkündür. Bu yolculuk için en iyi fiyat ₺22,27.

Sivas'tan Kayseri'ye tren var mı?

Sivas Kayseri arası hizmet veren tren hattı 3 sa. 20 dk. kadar sürer. İlk tren saat 00:54, sonuncusu ise saatler 22:50 gösterdiğinde hareket eder. Kayseri konumuna trenle ulaşmak ortalama 3 sa. 20 dk. sürer ama en hızlı trenlerle oraya ulaşmak için 3 sa. 16 dk. yeterli olacaktır.

Kayseri Samsun ucak bileti ne kadar?

Yeni düzenlemeye göre tam bilet 11,50 TL, indirimli bilet 6,25 TL oldu. Düzenleme ile birlikte aylık abonman kartlardan 150 biniş abonman tam kartı 1 binişi 3.26 TL'ye gelecek şekilde 490 TL olarak belirlendi. 150 biniş abonman indirimli ise 1 binişi 1.16 TL'ye gelecek şekilde 175 TL olarak ücretlendirilecek.

Kayseri bir tam bilet ne kadar?

Sivas - Samsun arası toplam 335 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 5 saat 30 dakika sürüyor.