Tece Halk Plajı

Tece Halk Plajı Tece Halk Plajı, Mersin Tece de denize girilir mi?, Mersinde en temiz deniz nerede?, Mezitli'de nerede denize girilir?, Mersin Soli plaji nerede?, Mersinin en güzel denizi nerede?

Mersin Tece de denize girilir mi?

Mezitli'nin Deniz Mahallesi'nde yer alan Tece Halk Plajı, Mersin merkeze yakın plajlar arasında en sık tercih edilenlerden biri. Sahili 300 metre uzunluğa ve yaklaşık 60 metre genişliğe sahip.

Mersinde en temiz deniz nerede?

Mersin denilince akla ilk gelen yerlerden biri Kızkalesi. Mersin'in sembolü olan bu kalenin tam karşısında Kızkalesi Halk Plajı bulunuyor. Denizin berrak, temiz ve kumdan oluşması sayesinde yerli ve yabancı birçok turisti kendine çeker.


Mezitli'de nerede denize girilir?

Mezitli'de Soli Sahili, Tece Halk Plajı, Taşkıran Plajı, Plaj-Beach-Strand ve Gümüşkum Orman İşletmesi Plajı gibi denize girilebilecek yerler birçok yer vardır.

Mersin Soli plaji nerede?

Soli antik kent öreni deniz kıyısına yakın geniş bir sit alanıdır ve Mersin kent dokusu içerisinde yer almaktadır. Mezitli merkez belediyesinin Viranşehir semtindedir.

Mersinin en güzel denizi nerede?

Boğsak Koyu, Taşucu

Boğsak Koyu, “Mersin'in en güzel plajı neresi?” diye sorduğunda sana verebileceğimiz yanıtlardan ilki. Mavi Bayraklı plajı, dalgasız sığ denizi ve sınırı olmayan manzarasıyla Boğsak Koyu, Mersin'de yüzebileceğin en iyi yerler arasında bulunuyor.


Mersinde en güzel deniz nerede?

Boğsak Koyu, Taşucu ????

Mersin'in Caretta Carettaların uğradığı, mavi bayraklı koylarından biri. Denizi dalgasız, sığ ve temiz. Etrafta salaş işletmeler ve kamp alanları var. Hafta sonu kalabalık olabiliyor.


En sıcak deniz suyu nerede?

Marsa Alam gerçekten büyüleyici bir cennet! Muhteşem mercan resiflerini ile ve dünyanın en sıcak denizi ile meşhur.

Mersinde hangi plaja gidilir?

Türkiye'nin güneyinde iyi bildiğimiz yerlerin dışında Mersin Erdemli de eylülde deniz tatili yapabileceğiniz şehirlerden. Sakin ve uygun fiyatlı bir tatil istiyorsanız Mersin Erdemli sizin için iyi bir seçenek olacaktır.

Mersinde hangi aylarda denize girilir?

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı olan Kızkalesi Türkiye'nin görülmesi gereken 100 yapısı arasında yer almakla birlikte Unesco tarafından da geçici miraslar listesine kabul edilmiştir. Erdemli merkeze 23 km uzaklıkta olan Kızkalesi Plajı görülmeye değer plajlarımızın başında gelmektedir.

Mersin nerede yüzülür?

Denizi sığ ve tamamen kum. Çocuklar için ideal. Sabah saatlerinde biraz Dalga varken, öğlenden itibaren dalgasızdı. Etrafında yeme içme mekanları var.

Mersin Kızkalesi Plajı Nerede?

Deniz ve kumsalımız, Atakent (Susanoğlu) ve Taşucu arasındaki 26 km'lik kumsal şeridinin tam ortasındadır.Bu mesafede bulunan sahil tamamen ince kumdur ve 50 ila 80 metre genişliğe sahiptir.

Kız Kalesi Sahili nasıl?

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı olan Limonlu Plajı şehir merkezine 9 km uzaklıktadır. Erdemli'nin en ünlü plajları arasında bulunan Limonlu Plajı, temizlik, kalite ve konforu bir arada sunuyor.

Mersin Altınkum plajı nerede?

MERSİN. Mersin'de 11 mavi bayraklı plaj ve 1 mavi bayraklı marina bulunuyor.

Mersin Limonlu plajı nerede?

Giriş ücreti ödemeyeceğiniz Yapraklı Koy Plajı'nda ziyaretçilere sunulan imkânlara bir göz atalım… VIP Fileli Şezlong hizmetinin yanında plajda bir de deniz sonrası keyfiniz için tasarlanmış piknik masaları bulunmakta.

Mersinde kac tane plaj var?

Bozyazı Halk Plajı

Plajın kumsalı çakıl taşlıdır. Denizi dalgasız olduğu için çocuklu aileler için son derece elverişli bir plajdır. Yerli halkın ve başka illerden ilçeye yerleşen emekli vatandaşların da tercih ettiği bir plaj olduğu için oldukça hareketli ve kalabalıktır.


Mersin Yapraklı Koy ücretli mi?

Tisan da batı koyundan sonra 10 dk. yürüme mesafesinde güvenliği bulunan kadınlar plajı vardır. Korsan koyu olarak da bilinmektedir.

Bozyazı sahili nasıl?

Silifke'de Susanoğlu Plajı, Akkum Halk Plajı, Boğsak Koyu, Taşucu İncekum Plajı, Kapızlı Plajı, Kum Mahallesi Plajı, Yeşilovacık Plajı ve Akçakıl Plajı gibi yerlerde denize rahatlıkla girebilirsiniz.

Mersin kadınlar plajı var mı?

Susanoğlu Halk Plajı, Mersin'in Atakent ilçesinde bulunuyor. Atakent ise Mersin Merkez'e 90 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Susanoğlu Plajına özel araçlar ile ulaşım sağlanabiliyor.

Silifke nerede denize girilir?

Oldukça sığ olan Tarsus sahilleri ile ilçe merkezi arasında yaklaşık 10 km uzaklık bulunmaktadır. Tarsus, sadece yaz aylarında değil, yılın dört mevsiminde de pek çok turiste ev sahipliği yapmaktadır. Akdeniz iklimi gereği havası oldukça sıcaktır. Nisan ve Ekim ayları arasında rahatlıkla denize girilmektedir.

Susanoglu deniz nerede?

Çarşaf Gibi Deniz: İçmeler Plajı, İçmeler, Türkiye - Tripadvisor.