Tekkeköy T4 Otobüs Saatleri

Tekkeköy T4 Otobüs Saatleri Tekkeköy T4 Otobüs Saatleri, Tekkeköy T4 kaçta kalkıyor?, Tekkeköy hangi otobüs gider?, Samsun otobüsler kaça kadar?, T4 son sefer kaçta?, T4 kaç dk sürüyor?, Tekkeköyün Neyi Meşhur?

Tekkeköy T4 kaçta kalkıyor?

T4 otobüs hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor? T4 otobüs hattı, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri 06:30'da başlar.

Tekkeköy hangi otobüs gider?

07:30 - 22:30 saatleri arasıda hizmet verecek.

Samsun otobüsler kaça kadar?

Conversation. T4 Topkapı - Mescid-i Selam Tramvay Hattı, 06:00-00:00 saatleri arasında 84 araçlık filosuyla siz değerli yolcularımıza hizmet vermektedir.


T4 son sefer kaçta?

Karadeniz'in bilinen en eski yerleşim alanları olarak kabul edilen Tekkeköy Mağaraları da Samsun'un tarihi dokusunu taşır. Samsun gezinizde, geçmişi Eski Çağ'a kadar uzanan Tekkeköy Mağaraları'nı ziyaret ederek bu eşsiz yerleşim alanlarının mistik atmosferine tanıklık edebilirsiniz.

T4 kaç dk sürüyor?

Kent içi otobüs ücreti tam 6 TL'ydi, 7 TL oldu. Öğrenci ücreti de 3 TL'den 3,5 TL'ye çıktı. Şehir içi 1., 2., 3. ve 4. Hat dolmuş ücreti tam kişi 6,5 TL'ydi, 7,75 TL'ye yükseldi.

Tekkeköyün Neyi Meşhur?

Özel Halk Otobüsleri Saat Güncellemeleri

Özel Halk Otobüsleri Samsun şehrinde Otobüs toplu taşıma sağlayıcısıdır. Samsun şehrinde, Özel Halk Otobüsleri şirketine ait, 610 Otobüs durağı ile 14 Otobüs hattı bulunmaktadır.


Tekkeköy'de ne var?

SAMULAŞ, Samsun Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak 2010 yılında kurulmuş ve şehir içi toplu taşıma sistemi ve ilintili lojistik türlerini de kapsamına alarak Türkiye'de bir değer olmaya yönelik hedefi doğrultusunda çağın ve teknolojinin gereksinimlerine uygun olarak hizmet veren bir ulaşım şirketidir.

Samsun Tekkeköye hangi otobüs gider?

Topkapı Fetihkapı Vatan Edirnekapi Sehitlik Demirkapi Topcular Rami Uluyol/Bereç Sağmalcılar Bosna-Çukurçeşme Ali Fuat Başgil Taşköprü Karadeniz Kiptaş - Venezia Cumhuriyet Mah 50. Yıl - Baştabya Hacı Şükrü Page 3 T4 tramvay saatleri ve güzergah haritaları, moovitapp.com adresinde çevrimdışı bir PDF olarak mevcut.

SAMSUN dolmuş kaç TL?

T4 tramvay hattı (Mescid-I Selam‎→Topkapı (T4)), Mescid-I Selam durağından başlayıp Topkapı (T4) durağına gidene kadar 22 i̇stansyonlar geçiyor.

SAMSUN'da özel halk otobüsü var mı?

Metro İstanbul son sefer saati 00.00'dır. Hafta sonu son sefer saatleri değişmektedir. 05.30 ile birlikte gece tarifesi son bularak normal ücretlendirmeye geçiş yapılır.

Samulaş kime ait?

Metro İstanbul tarafından üretilen 18 adet "İstanbul Tramvayı" T4 Topkapı-Mescid-i Selam tramvay hattında törenle göreve başladı.

T4 hangi duraklardan geçiyor?

Bu ulaşım T4 tramvay hattını da kapsıyordu. İmamoğlu seçildikten sonra sözünü tuttu ve 24 saat ulaşım hizmetini sağladı.

T4 nereden kalkıyor?

Sağlıklı bireyler için kanda tespit edilen serbest T4 hormonunun değeri 0.9-1.7 ng/dl arasında olmalıdır. Düşük veya altında kalan değerler tiroid hormonunun farklı çalıştığının bir işareti olarak kabul edilir.

En son metro saat kaçta?

Tekkeköy'e 10 kilometre mesafede bulunan Costal Sahili ayrıca geniş kumsalıyla dikkat çekiyor. Deniz kenarından çok sayıda yazlığın yer aldığı Costal Sahili yazın pek çok tatilseveri ağırlıyor.

T4 tramvayı kim yaptı?

İlçe 31.12.2018 tarihi itibari ile Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonucu nüfusu 52.247'dir.

T4 24 saat mi?

Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yer alan ve yerleşim geçmişi Eski Taş Çağına dek uzanan arkeolojik sit alanı.

T4 kaç?

İlçenin adı tahminen 1250-1330 yılları ortasında yaşamış olan Şeyh Zeynüddin'in burada kurduğu “Tekke” ve bu çevre oluşturduğu çiftlikten sonra bir kasaba haline gelmiş, bu nedenle de “TEKKEKÖY” adını almıştır. İlçe 09.08.l988 tarihinde de ilçe olmuştur.

Tekkeköyde deniz var mı?

Samsun Otogarı (Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali), Samsun ili İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi' nde bulunan bir şehir otogarıdır. Tam ismi Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali' dir.

Tekkeköy nüfusu ne kadar?

Raylı sistem hattında kart turnikeye ilk okutulduğunda karttan, hattın tamamı için belirlenen bedel çekilir ( Tam=6,50 ₺ , Öğrenci=3,90 ₺ ).

Samsun'da hafta sonu nereye gidilir?

Otobüslerde ve tramvaylarda fiyat tarifesine yüzde 20 zam uygulandı. Raylı sistem en düşük istasyon (1-12 istasyon arası) yolculuk bedeli tam 6,25 TL, öğrenci 4,15 TL oldu. Otobüs ücretleri ise tam kişi 7 TL'den 8,5 TL'ye, öğrenci 3,5 TL'den 4,25 TL'ye yükseldi.