Ürkmez Nereye Bağlı

Ürkmez Nereye Bağlı Ürkmez Nereye Bağlı, Ürkmez hangi ile bağlı?, Ürkmez nasıl bir yer?, Ürkmez denizi derin mi?, Ürkmez hangi otobüs gider?, Ürkmez hangi belediyeye bağlı?

Ürkmez Nereye Bağlı

Ürkmez, İzmir'in merkezine 45 kilometre uzaklıkta bir yerdir. Beldeye karayolu ile ulaşım mümkün oluyor. Belde, ilçesi olan Seferihisar'a ise 25 kilometre mesafede yer alıyor.

Ürkmez hangi ile bağlı?

Ürkmez, İzmir'in merkezine 45 kilometre uzaklıkta bir yerdir. Beldeye karayolu ile ulaşım mümkün oluyor. Belde, ilçesi olan Seferihisar'a ise 25 kilometre mesafede yer alıyor.

Ürkmez nasıl bir yer?

Ürkmez, Seferihisar kıyılarının en güneybatısında turistik önemi olan bir beldedir.

Ürkmez denizi derin mi?

İzmir'in nispeten daha sessiz ve sakin beldelerinden biri olan Ürkmez, herkese hitap ediyor. Belde keşfedilecek pek çok unsuru sunuyor. Bu nedenle her yaş grubunun dikkatini çekiyor. İzmir'e yakın tatil yerleri arasında bulunan Ürkmez beldesi, sakin plajları ile biliniyor.

Ürkmez hangi otobüs gider?

Diğer halk plajlarına nazaran pek kalabalık olmayan Ürkmez Halk Plajı'nı sessiz, huzurlu, ekonomik bir tatil istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Mavi bayraklı denizi çok berrak ama derin. İyi yüzme bilmeyenler dikkat etmeli.

Ürkmez hangi belediyeye bağlı?

987, Seferihisar bölgesinde bulunan Izmir Ürkmez konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Izmir ürkmez kaç?

Ürkmez ve Doğanbey'de ikamet eden vatandaşlar belediye işlemleri için 25 kilometre uzaklıktaki Seferihisar Belediyesi'ne gitmek zorunda kalmayacak.

Ürkmez nerede denize girilir?

İzmir - Ürkmez arası yaklaşık olarak 91 km'dir. Kamil Koç ile İzmir - Ürkmez seyahatiniz tahmini olarak en az 1 saat saat sürer.

En sıcak deniz suyu nerede?

Ürkmez Sağlık Ocağı Plajı

Seferihisar'ın mavi bayraklı plajlarından biri olan ve ilçede Bengiler mevkiinde Ürkmez Caddesi'nin hemen yanı başında bulunan plaj, ilçe merkezine ortalama 15-20 km uzaklıktadır.


Gümüldür'de nerede denize girilir?

Marsa Alam gerçekten büyüleyici bir cennet! Muhteşem mercan resiflerini ile ve dünyanın en sıcak denizi ile meşhur.

Ürkmez hangi mahallede?

İzmir Seferihisar Ürkmez Sahili - YouTube. İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı bir mahalle. Nüfusu kış aylarında 5.000 civarında iken bu rakam turizm sezonunda 25.000'e kadar çıkar. Lebedos antik kentinin bulunduğu alan Mersinalanı yakınlarında küçük bir yarımada üzerinde ve çevresindedir.

İzmir havaalanından Ürkmez e nasıl gidilir?

Havaalanından İZBAN+ESHOT kullanılarak 80 dakikalık toplu ulaşım ile ÜRKMEZ'e gelinebilir. 3) İzmir'in herhangi bir noktasından İZBAN raylı sistemine ulaşarak ÜRKMEZ'e gelinebilir. 4) İzmir Şehirler arası Otogar'dan minibüslerle 2 saatlik yolculukla ÜRKMEZ'e gelinebilir.

İzmir Ürkmez arabaları nereden kalkıyor?

987 otobüs hattı (Ürkmez), Fahrettin Altay Aktarma Merkezi durağından başlayıp Mandalin durağına gidene kadar 128 duraklar geçiyor.

Seferihisar'ın eski adı nedir?

Seferihisar adının Romalı General Tysaferin'den geldiği, Selçuklulara kadar Tysaferin veya Tysaferinopolis olarak anıldığı, Anadolu'nun Türkleşmesi sırasında adına eklenen hisar kelimesiyle Tysaferinhisar'a dönüştüğü sanılmaktadır. Yüzyıllar boyunca kullanılan bu ad, bugün Seferihisar olarak karşımızdadır.

Seferihisar Ürkmez neresi?

Ürkmez, İzmir'in merkezine 45 kilometre uzaklıkta bir yerdir. Beldeye karayolu ile ulaşım mümkün oluyor. Belde, ilçesi olan Seferihisar'a ise 25 kilometre mesafede yer alıyor. Pek çok kişi belde merkezi bir yerde yer aldığından ilgi gösteriyor.

İzmir Seferihisar nereye yakın?

Seferihisar, İzmir`in batısında yer alır. İl merkezine uzaklığı 47 km`dir. Kuzeyde Urla, Doğuda Menderes, batı ve güneyde Ege Denizi ile çevrilidir.

Turgutlu Ürkmez arası kaç kilometre?

Ürkmez - Turgutlu arası mesafe kaç km? Ürkmez - Turgutlu arası yaklaşık olarak 139 km'dir. Kamil Koç ile Ürkmez - Turgutlu seyahatiniz tahmini olarak en az 2 saat 30 dakika saat sürer. Bu durum hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

Ürkmez otobüsü kaç numara?

986 ÜRKMEZ - SEFERİHİSAR

986 hareket kalkış ve durak geçiş saatleri. 986 numaralı İzmir ESHOT otobüs güzergah bilgisi ve durak isimleri NTV Haber'de! 986 ÜRKMEZ - SEFERİHİSAR hattı kaç dakika sürüyor?


Izmir ürkmez sahili nerede?

İzmir'in Seferihisar ilçesine 21 kilometrelik bir mesafede yer alan Ürkmez Belediye Plajı, 800 metrelik bir plaj uzunluğuna sahiptir. Ege'nin tüm atmosferini içinde barındıran plajın, oldukça temiz ve berrak bir denizi vardır.

Seferihisar denizi taşlı mı?

250 metre uzunluğunda sahil şeridine sahip olan plajın denizi mavi bayraklı olup sahil şeridi kumlu bir yapıya sahip. Yaz aylarında yerli ve yabancı turistler tarafından sıkça tercih edilen plajın denizi dalgalı olduğu için çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler tarafından tercih edilmiyor.

Seferihisar denizi temiz mi?

Seferihisar plajları oldukça temiz ve denizi oldukça duru plajlardır. Ege'nin tertemiz suyuna kendinizi bırakabileceğiniz bu plajlar ülkemizde de sevilen plajlar arasındadır. Seferihisar İzmir'in merkezine de yakın olmasından ötürü İzmir merkezden pek çok kişi bu ilçeye gelerek plajları tercih etmektedirler.