Zeytinburnu İstasyonu

Zeytinburnu İstasyonu Zeytinburnu İstasyonu, Zeytinburnuna hangi metro gidiyor?, Marmaray Zeytinburnu durağı nerede?, Zeytinburnu Metrobüs durağı hangi mahallede?, Metrobüs Zeytinburnuna gider mi?, Zeytinburnu Marmaray hangi otobüs gider?, Marmaray hangi duraklar var?

Zeytinburnuna hangi metro gidiyor?

Zeytinburnu Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M1ᴀ (Yenikapı - Atatürk Havalimanı) Metro Hattı'nda yer alan ve 31 Ocak 1994'te hizmete giren hemzemin metro istasyonudur. Bakırköy'ün Osmaniye Mahallesi'nde E-5 Çırpıcı Yanyolu üzerinde yer almaktadır.

Marmaray Zeytinburnu durağı nerede?

Zeytinburnu Marmaray Durağı İstanbul'un Avrupa yakasındaki Zeytinburnu ilçesinde bulunmaktadır. Bu durak Halkalı tarafına daha yakındır. Yenimahalle ile Kazlıçeşme durakları arasında yer alır. Bu duraktan Gebze veya Halkalı yönündeki diğer güzergahlara gitmek Marmaray sayesinde daha kolay ve hızlı olmaktadır.

Zeytinburnu Metrobüs durağı hangi mahallede?

Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi - Z. Burnu Metro-Merter Yönü 128 metre uzaklıkta, 2 dk yürüme mesafesinde. Zeytinburnu 172 metre uzaklıkta, 3 dk yürüme mesafesinde. Merter 282 metre uzaklıkta, 4 dk yürüme mesafesinde.


Metrobüs Zeytinburnuna gider mi?

34BZ, Zeytinburnu bölgesinde bulunan Metrobüs Hattı konumuna giden son Metrobus aracıdır.

Zeytinburnu Marmaray hangi otobüs gider?

Marmaray durakları Halkalı İstasyonu, Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci'den oluşuyor.

Marmaray hangi duraklar var?

Marmaray seferleri 24 saat düzenlenmez. Sabah en erken sefer 05:58'de en geç 22:58'de Marmaray seferleri son bulmaktadır.

Zeytinburnu Marmaray saat kaça kadar?

Marmaray hattı Kazlıçeşme durağında inerek 5 dk. yürüme mesafesiyle Olivium'a gidebilirsiniz. Metrobüs ile Zeytinburnu durağında inerek, bu duraktan kalkan otobüs ve minibüsler ile 10 dakikada Olivium'a gelebilirsiniz.

Zeytinburnu Olivium Marmaray hangi durak?

İETT 89S otobüs Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

89S otobüs hattı (Söğütlüçeşme -Zeytinburnu), Söğütlüçeşme - Sondurak Yönü durağından başlayıp Zeytinburnu - Son Durak (93) Yönü durağına gidene kadar 22 duraklar geçiyor.


Zeytinburnu Söğütlüçeşme kaç durak?

93M (İETT)

93M (Mecidiyeköy Avm -Zeytinburnu), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 93M hattında 49 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 62 dakika.


Mecidiyeköy Zeytinburnu arası kaç durak?

500T, Bakirköy bölgesinde bulunan Zeytinburnu Metro İstasyonu konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Zeytinburnu Metro hangi otobüs gider?

Türkiye'nin İstanbul şehrinde hizmet veren 52 kilometre (32 mi) uzunluğunda ve 44 istasyona sahip olan Metrobüs sisteminde; doğu-batı aksında Söğütlüçeşme, Zincirlikuyu, Cevizlibağ, Avcılar Merkez - Üniversite Kampüsü ve Beylikdüzü Son durak kalkış/varışlı olarak günün 24 saati sefer yapan 6 hat bulunmaktadır.

Metrobüs son durağı neresi?

Toplamda 44 duraktan oluşan İstanbul metrobüs hattı Beylikdüzü'den başlayıp Söğütlüçeşme'ye kadar uzanıyor.

Metrobüsün hangi duraklarında Marmaray var?

Söğütlüçeşme Marmaray Durağı Anadolu Yakası'nda aktarma yapmak için sıklıkla kullanılır. Söğütlüçeşme metrobüs durağına yakın olması nedeniyle, Avrupa Yakası'nda Marmaray durağı olmayan kişiler de Söğütlüçeşme metrobüs durağından inerek Marmaray istasyonuna kısa sürede geçiş yapabiliyor.

Metrobüs durakları kaç durak?

Zeytinburnu durağının tam karşısındayız.

Marmaray metrobüs aktarma hangi durak?

Marmaray durakları isimleri bilindiğinde ulaşım da oldukça kolaylaşır. Marmaray'ın Gebze ve Halkalı arasında 15 dakikalık seferleri bulunmaktadır. Marmaray'ın toplam 43 durağı bulunuyor. Marmaray'da en uzun mesafe 115 dakika sürüyor.

Fişekhane hangi Metrobüs Durağı?

Halkalı veya Gebze'den başlayan Hat İstanbul'da Küçükçekmece, Bakırköy, Zeytinburnu, Fatih, Üsküdar, Kadıköy, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ilçelerini, Kocaeli'nde Gebze ve Darıca'yı İstanbul'a bağlamaktadır. Bu hat 43 duraktan oluşmaktadır.

Marmaray ne kadar sürer?

Marmaray projesinde yapılan hat Gebze'de başlıyor ve Halkalı'da son buluyor. Ayrılıkçeşme'de başlayan yeraltı tünelleri Kazlıçeşme'de bitiyor.

Marmaray nereden nereye kadar gidiyor?

Yeni fiyat tarifesi ise vatandaşlarca merak ediliyor. Marmaray uzun mesafe ücreti ise 33,20 liradan 39,17 liraya çıktı. Kabul edilen zam teklifi kapsamında, yüzde 18'lik zamla tam elektronik bilet ücreti 15 liradan 17,70 liraya, öğrenci 7,32 liradan 8,64 liraya, indirimli ücret ise 10,74 liradan 12,67 liraya yükseldi.

Marmaray hattı nereden başlayıp nerede bitiyor?

Marmaray durakları Halkalı İstasyonu, Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci'den oluşuyor.

Marmaray ücreti ne kadar?

Marmaray cumartesi günü olduğu gibi pazar günleri de aynı saat aralıklarında hizmet vermektedir. Şöyle ki; cuma, cumartesi ve pazar günleri, 01.28'e kadar ulaşım mümkündür ancak bulunduğunuz kalkış noktasına göre sefer saatlerini Marmaray'ın resmî internet sitesinden öğrenebilirsiniz.