3 Adam İbonun Sevgilisi

3 Adam İbonun Sevgilisi 3 Adam İbonun Sevgilisi, Ibrahim Büyükak ın eşi kimdir?, İbrahim Büyükak eşinden boşandı mı?, İbrahim Büyükak ın eşi ne iş yapıyor?, Ibrahim Büyükak ve eşi nasıl tanıştı?, Ibrahim Büyükak aslen nereli?

Ibrahim Büyükak ın eşi kimdir?

Evliliğimizi bir süredir yürütemeyip, boşanma kararı aldığımız doğrudur.

İbrahim Büyükak eşinden boşandı mı?

Beşen, psikoloji alanında uzmanlaşmış olup çocuk, ergen ve yetişkin terapisi üzerine eğitimler almıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR ve travma terapisi, Stratejik Aile Terapisi, Oyun Terapisi gibi alanlarda eğitimler almıştır. Ayrıca, Londra'daki Anna Freud Merkezi'nde Multi-Aile Terapisi eğitimi de almıştır.


İbrahim Büyükak ın eşi ne iş yapıyor?

6 Mayıs 2018'de nikah masasına oturan çift lise yıllarından bu yana aşk yaşıyor. İbrahim Büyükak katıldığı bir programda; Nurdan ile aynı lisedeydik orada tanıştık.

Ibrahim Büyükak ve eşi nasıl tanıştı?

Mutlu evlilikleri olan İbrahim Büyükak ve Nurdan Beşen'in bu evliliğinden bir de Aslan adında oğulları var. Ünlü çift, bugün oğullarının birinci yaş gününe özel bir doğum günü yaptı.

Ibrahim Büyükak aslen nereli?

20 haftalık hamile olan eşi Nurdan Büyükak ile paylaşımda bulunan İbrahim Büyükak bebeklerinin ultrason görüntüsüyle selfie çekildi. İbrahim Büyükak doğacak bebeklerinin cinsiyetini de bu paylaşımı ile duyurdu.

Ibrahim Büyükak ın kaç çocuğu var?

28 Haziran 2021 tarihinde dünyaya gelen Aslan Oktay, bir yaşına bastı. Nurdan- İbrahim Büyükak çifti, oğullarının doğum gününü, bir gün öncesinde aile büyükleriyle kutladı.

İbrahim Büyükak ın kardeşi var mı?

İbrahim Büyükak, 20 Ağustos 1983'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Bursalı'dır. Şimdilerde 40 yaşındadır.

İbrahim Büyükak eşi hamile mi?

İbrahim Büyükak, 20 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğan Türk oyuncu ve yazardır. Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur.

İbrahim Büyükak çocuğu ne zaman doğdu?

BKM Mutfak oyuncularından Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Ayça Erturan, İbrahim Büyükak ve BKM Reklam'ın Genel Müdürü Tolga Akış mezun oldukları Gazi Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek lise günlerini esprili bir şekilde yad etti.

Ibrahim Büyükak kaç yaşında?

Hayatı 13 Mayıs 1985'te Erzincan'ın Refahiye ilçesinde doğdu. 1992 Erzincan depreminden sonra ailesiyle Bursa'ya geldi. 2 yıl yaşadığı sitenin mescidi için ramazan aylarında müezzinlik yaptı. 7 yaşından itibaren Bursa Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümünde okudu.

Ibrahim Büyükak ne okudu?

Oğuzhan Koç Biyografisi

İlkokulun ardından Gazi Anadolu Lisesi'ne girdi, ortaokul ve lise eğitimini tamamladı. Lisede hem müzik hem de tiyatro ile ilgilendi. O sırada hala yakın arkadaşı olan ve birlikte projelerine devam ettiği Eser Yenenler ile arkadaş oldu.


Ibrahim Büyükak hangi liseden mezun?

Eser Yenenler-İbrahim Büyükak-Oğuzhan Koç, Akatlar: “Yaklaşık 2 yıldır hep beraber Akatlar'da oturuyoruz.

Oğuzhan Koç nerelidir?

Nurdan Beşen Büyükak Ekim 2023 itibariyle Sentia Psikoloji ekibinde, psikoterapi çalışmalarını sürdürmektedir. 'Çocuğumla Büyüyorum' adlı kitabın yazarıdır. Çizgi Film ve Çocuk Dergilerine danışmanlık yapmaktadır. SosyalBen Vakfı Yönetim Kurulu Üyesidir.

Oğuzhan Koç hangi liseden mezun?

TV8'de yayınlanan Bana Baba Dedi dizisinde Cüneyt karakterini canlandırdı. 2017'de 3 Adam'ın sona ermesi ile kendi başına projeler üretmeye başladı.

Nurdan beşer kaç yaşında?

20 Ağustos 1983, İstanbul doğumlu olan İbrahim Büyükak, Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir.

İbrahim Büyükak nerede oturuyor?

İbrahim Büyükak, Arda Türkmen ile birlikte mutfağa girerek "Limonlu Tavuk ve Pommes Paolo" yapmaya çalıştık. Ünlü isimlerin, Arda Türkmen'in yardımıyla mutfak performanslarını sergilediği program Arda ile Omuz Omuza pazar günü saat 13.45'te Kanal D'de!

Nurdan Beşen ne iş yapar?

11 yaşında tiyatroya başlayan oyuncu, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa'da doğdu. İlk ve ortaokulu doğduğu Bursa'da okuyan Yenenler, liseyi de Bursa'da, Gazi Anadolu Lisesinde okudu. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu.

Nurdan Beşen hangi dizide oynadı?

Bursa'da birlikte büyüyen ve şöhret yoluna da beraber çıkan Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler, programdan sonra da yollarını ayırmadı. Birlikte "3 Adam" adında bir talk show yapan ekip, solo projelerinde de birbirinden desteğini esirgemedi.

İbrahim Büyükak kaç?

Eşi Nurdan Beşen ile bir fotoğrafını paylaşan Büyükak "Evet bebek beklediğimiz doğrudur. Çok mutluyuz" dedi. Oyuncu İbrahim Büyükak ile mutlu bir evlilik sürdüren Nurdan Beşen'in hamile olduğu iddia edilmiş hatta çiftin, mutlu haberi yakın çevresiyle paylaştığı öne sürülmüştü.

İbrahim Büyükak hangi kanalda?

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile 2018 yılında dünyaevine girdi. Mutlu evlilikleri olan İbrahim Büyükak ve Nurdan Beşen'in bu evliliğinden bir de Aslan adında oğulları var. Ünlü çift, bugün oğullarının ikinci yaş gününe özel bir doğum günü yaptı.