Pamukkale Yolcum Nerede

Pamukkale Yolcum Nerede Pamukkale Yolcum Nerede, Pamukkale Jumbo sefer ne demek?, Pamukkale biletimi nasıl öğrenebilirim?, Pamukkale Turizm ikram var mı?, Pamukkale otobüs firmasının sahibi kim?, Pamukkale Jumbo ne farkı var?, Pamukkale Turizm otobüste tuvalet var mı?

Pamukkale Jumbo sefer ne demek?

İki koltuk arası mesafe 75 cm'dir. Bu sayede koltuğunuzu istediğiniz kadar geri yatırabilir, ayak koyma ve baldır dayama aparatı ile dinlenerek ya da uyuyarak 'En Keyifli Yolculuk'ları yaşayabilirsiniz. Jumbo seferlerimiz “Zaman Kazandırır”.

Pamukkale biletimi nasıl öğrenebilirim?

www.pamukkale.com.tr internet şubesinden ve tüm bilet satış noktalarından online Bilet ve hesap hareketlerini gözlemleyebilirler.

Pamukkale Turizm ikram var mı?

Geleneklerimizde misafirin en iyi şekilde ağırlanması ve “ikram” olmazsa olmazlarımızın başındadır. Her yolcumuzu misafirimiz olarak kabul eder; zengin ikram menülerimiz ile Türk misafirperverliğine uygun ağırlarız. Yolcularımız güleryüzlü, nazik ve saygılı bir yaklaşımla yolculuk gerçekleştirme hakkına sahiptir.


Pamukkale otobüs firmasının sahibi kim?

Conversation. Türkiye'nin ulaşım sektöründeki lider firması Pamukkale Turizm'in sahibi ve Türkiye Cumhuriyeti I. TBMM 'de Denizli'nin ilk milletvekili Hacı Hüseyin Mazlum Bababalım'ın torunu Hüseyin Mazlum Bababalım'ı ziyaret ettik. Hüseyin Mazlum Bababalım'a çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilerim.

Pamukkale Jumbo ne farkı var?

Jumbo sefer araçları normal sefer aralarına göre daha özel donanımlara sahip araçlardır. Jumbo sefer araçlarında, standart şehirlerarası otobüsler de bulunan 41 adet koltuk sayısı 34 adet koltuğa düşürülerek yolcular için daha geniş bir alan sağlamıştır.

Pamukkale Turizm otobüste tuvalet var mı?

???? Pamukkale otobüslerinin tuvaletleri var mı? Evet, neredeyse tüm Pamukkale otobüslerinde tuvalet var.

Pamukkale internetten bilet aldıktan sonra ne yapılır?

Biletinizin E-faturasını sefer tamamlandıktan sonra www.pamukkale.com.tr/ebilet adresinden temin edilebilirsiniz. Hareket saatinden 6 saat öncesine kadar bilet değişimi yapılabilir. Biletiniz açık tarihli bilete dönüştürülebilir. 12 saat öncesine kadar iptal işlemi yapılabilmektedir.

O biletten bilet aldıktan sonra ne yapılır?

Biletinizi bastırmak zorunda değilsiniz. Biletinizi obilet.com üzerinden satın aldıktan sonra, bilet bilgileriniz tarafınıza e-mail ve SMS ile gönderilmiş olacaktır. Biletinizi bastırmanıza gerek olmadan yalnızca kimliğinizi göstererek seyahatinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Internetten bilet aldıktan sonra ne yapılır?

Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra, size PNR numarası ve diğer bilet bilgilerinin yer aldığı bir SMS ve e-posta gönderilir. Otobüse binerken bilet çıktısı almanıza gerek kalmaz sadece PNR numarası ve kimliğiniz ile otobüse binebilirsiniz.

Molasız otobüs ne demek?

Bu seferler yeni yolları kullanmanın yanında mola da yapmıyorlar ve daha hızlı ulaşım sağlıyorlar. Molasız seferlerde yolcularının konforunu düşünen firmalar, yapılan araç içi servislerin sayısını artırabiliyorlar.

Pamukkale Turizm wifi var mı?

Ayrıca tüm koltukların erişim olanağı bulunan priz donanımlarımız ile iletişiminiz hiç kesilmesin. Ayrıca tüm Pamukyol araçlarımızda ücretsiz ve sınırsız Wi-Fi olanağı bulunmaktadır.

Pamukkale yanmaz bilet ne işe yarar?

Yanmaz Bilet, biletli olduğu otobüsü çeşitli sebeplerle kaçıran yolcularımıza yeniden yolculuk hakkı tanıyan bilet sistemidir.

Pamukkale Turizm ne zaman battı?

Karayolu ulaşımının köklü markalarından biri olan Pamukkale Turizm'in grup şirketi olan Pamukkale Turizm Seyahat Ltd. Şti'nin 27 Ekim 2018'de ilan ettiği konkordato sürecinde mahkeme kararını verdi.

Pamukkale Turizm kaç arabası var?

Pamukkale Turizm, 1962 yılında kurulmuş ve adını Denizli'nin dünya harikası Pamukkale'sinden almıştır. Şu an yılda 13 000 000'un üzerinde yolcu taşımaktadır ve 500 araçlık modern bir araç filosuna sahiptir.

Türkiye'nin en büyük otobüs firması hangisi?

Kamil Koç Kamil Koç Otobüs İşletmesi, Türkiye'nin en büyük yolcu taşıma şirketlerinden biri. Çok köklü bir geçmişe sahip. 1926 yılında kurulan Kamil Koç Otobüsleri A.Ş karayolu taşımacılığında faaliyet gösteren ilk firma aynı zamanda.

Pamukkale Turizm Hangi otobüsleri kullanıyor?

Pamukkale Turizm, Pamukyol ve Teknobüs adını verdiği otobüs donanımları ile koltuk arkası ekranlar, otobüs içi mobil internet, film, müzik, oyun, her koltukta priz gibi olanakları tüm otobüslerinde standartlaştırmıştır.

Pamukkale Turizm kulaklık veriyor mu?

Araçlarımızda bulunan koltuk arkası ekranlarımızdan faydalanmak üzere, kişisel kulaklıklarınızı yolculuk süresince yanınızda taşımanızı rica ederiz. Hijyen önlemleri nedeni ile araçlarımızda 10 Ekim tarihinden itibaren kulaklık hizmeti verilemeyecektir.

Pamukkale hangi ile bağlıdır?

Pamukkale Özel Çevre Koruma Bölgesi; Denizli ili, Akköy ilçesine bağlı 2 belde ve 2 köyden oluşmaktadır. Denizli İlinin 20 km kuzeybatısında, kendine has jeolojik yapısı ve tarihi değerleri ile öne çıkan bir bölge olup; Pamukkale (Ecirli), Akköy, Karahayıt, Develi ve Yeniköy yerleşim alanlarını içine alır.

Pamukkale otobüsleri kaç kişilik?

Standart olan 41 koltuk sayısını azaltarak 34 koltuğa düşürdük. “JUMBO” araçlarımız 75 cm'e yükseltilmiş koltuk arası mesafesi ile Türkiye'deki en geniş koltuk aralığına sahip tek araç olma özelliğini taşıyor.

Pamukkale Turizm nereli?

Pamukkale Turizm, 1962 yılında Sadık Bababalım tarafından Denizli'de kurulan şehirlerarası otobüs şirketi. 1972 yılında şirketin merkezi İzmir'e taşınmıştır. Türkiye'de ilk şehir içi servis sağlayan ve ilk çevrimiçi bilet-rezervasyon hizmetini başlatan firmadır.