54 Plaka Neresi

54 Plaka Neresi 54 Plaka Neresi, 54 plaka hangi ile ait?, 54 Hangi ilin Plakasıdır?, 54 S plaka nerenin?, 68 plaka neresi?

54 plaka hangi ile ait?

54 il plaka kodu, Türkiye'nin Sakarya iline aittir.

54 Hangi ilin Plakasıdır?

54 numaralı plaka kodu Sakarya ilimize ait olan plaka kodudur.

54 S plaka nerenin?

Ülkemizde 81 il bulunmaktadır. Bulunan her ilin birbirinden farklı plaka kodları bulunmaktadır. Plaka kodları ile araçların hangi vilayete kayıtlı oldukları öğrenilebilir. 54 numaralı plaka kodu ise Sakarya iline aittir. 54 Nerenin Plakası? 54 Sakarya ilinin plakasıdır.

68 plaka neresi?

İşte, tüm detaylar. 44 Plaka Numarası Hangi İlin? Türkiye'de, 44 plaka kodu nereye ait diye sorulduğunda, bu sorunun cevabı Malatya olacaktır.


44 Nerenin Plakası?

80 plaka kodu ülkemizin Osmaniye iline aittir. 81 Nerenin Plakası? 81 plaka kodu ülkemizin Düzce iline aittir.

81 plaka nerenin?

83 Kıbrıs olurken, 84 ise ülkenin resmi kodu olan Türkiye'yi temsil eder.

83 il neresi?

Türkiye'de kullanılmakta olan 72 plaka kodu nereye ait diye sorulduğunda verilecek cevap Batman olacaktır. Daha önceleri Siirt'e bağlı bir ilçe olan Batman, 16 Mayıs 1990 tarihinde alınan bir kararla il olmuş ve akabinde de 72 plaka kodunu almıştır.

72 plaka neresi?

47 numaralı plaka kodu ülkemizde >Güneydoğu Anadolu'da bulunan Mardin iline aittir. Mardin iline kayıtlı tüm araçların plaka kodları 47 numaradır.

47 plaka nedir?

Cumhurbaşkanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri, Başbakan ve Bakanlar dışında kırmızı plakaya sahip başka makamlar da mevcuttur. Kırmızı AA plaka kimin? sorusunun cevabı valilerdir.

AA kırmızı plaka kime ait?

SMS İle Boş Plaka Sorgulama

SMS ile boş plaka sorgulamak için yapılması gereken 5664 servisine “Detay (boşluk) Plaka” yazıp göndermektir. Daha öncesinde sorguladığınız plakaya dair bir kayıt bulunmakta ise telefonunuza plakaya dair tüm bilgiler iletilecektir.


Hangi plaka boşta?

Sadece idareden işletme izin belgesi alanlara J plaka verilir. İşletme izin belgesinin iptali ve/veya devri ve/veya işletme izin belgesin geçerlilik süresi sonunda işletme izin belgesine bağlı J plaka, MBB uhdesine geçer.

J plaka ne anlama gelir?

01 Nerenin Plakası? 01 plaka kodu Adana ilimize aittir.

70 plaka neresi?

14 PLAKA NERENİN KODU? 14 plaka kodu Bolu iline aittir. Bolu'daki araç sahiplerinde 14 plaka kodu bulunur.

01 plaka neresi?

Detayları sizler için derledik. 77 PLAKA NERENİN KODU? 77 plaka kodu Yalova iline aittir. Yalova'daki araç sahiplerinde 77 plaka kodu bulunur.

14 Nerenin Plakası?

75 PLAKA NERENİN KODU? 75 plaka kodu Ardahan iline aittir. Ardahan'daki araç sahiplerinde 75 plaka kodu bulunur. Böylelikle araç sahibinin Ardahan iline kayıtlı olduğu bilinir.

77 Nerenin Plakası?

İllerin plaka numaraları alfabetik sıraya göre belirleniyor. 19, Çorum'un plakasıdır. Plakalarda dikkat çeken bir diğer özellik de her ilçenin kendisine bir harf kodunun olması. İşte Çorum ilçeleri ve plaka kodları...

75 plaka nereye ait?

12 plaka kodu Bingöl iline aittir. Bingöl'deki araç sahiplerinde 12 plaka kodu bulunur.

19 plaka nerenin?

kemal varol'un aynı adlı romanından uyarlama aşıklar bayramı filminde geçen arkanya'nın plaka kodu.

12 plaka nerenin?

15 Burdur şehrin plakasıdır. Alfabetik sıralama kapsamında 15. sıradaki şehir Burdur'dur. Bir otomobilde veya herhangi bir aracın plakasında yer alan numara 15 ise bu araç Burdur iline kayıtlı bir plakadır.

84 il neresi?

98 Nerenin Alan Kodu? Eğer telefonunuza başında +98 olan bir numaradan çağrı geliyorsa bu numaranın İran ülkesine ait olduğunu anlayabilirsiniz. Çünkü İran, uluslararası mecrada +98 telefon kodunu kullanmaktadır.