66 Nerenin Plakası

66 Nerenin Plakası 66 Nerenin Plakası, 66 plaka hangi şehre ait?, 66 plaka ne demek?, 66 Hangi ilin alan kodu?, Yozgat plakası kaç?, 68 plaka neresi?, 44 Nerenin Plakası?

66 plaka hangi şehre ait?

Bu tarihte yürürlüğe giren bir yönetmelikle, Türkiye'deki vilayetlere plakalarda kullanılmak üzere il kodları verilmiş ve Yozgat da 66 il kodunu almıştır.

66 plaka ne demek?

66 plaka kodu Yozgat ilimize aittir.

66 Hangi ilin alan kodu?

Yozgat iline kayıtlı bütün motorlu taşıtların plakasında kullanılan plaka kodu 66'dır.


Yozgat plakası kaç?

66 plaka kodu ülkemizin Yozgat iline aittir.

68 plaka neresi?

İşte, tüm detaylar. 44 Plaka Numarası Hangi İlin? Türkiye'de, 44 plaka kodu nereye ait diye sorulduğunda, bu sorunun cevabı Malatya olacaktır.

44 Nerenin Plakası?

Mavi Plaka

Mavi zemin üzerine beyaz karakterlerin yer aldığı plakalar Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı resmi polis araçları tarafından kullanılıyor. İl kodunun ardından A, AA veya AAA harflerinin yer aldığı bu plakaların sonundaki sayılar ise aracı kullanan ekibin bağlı olduğu büro veya şubeyi temsil ediyor.


AA plaka ne demek?

83 Kıbrıs olurken, 84 ise ülkenin resmi kodu olan Türkiye'yi temsil eder.

83 il neresi?

0001 plakalı araç TBMM Başkanı'na aittir. 0002 plakalı araç Başbakanlığa aittir. 0003-0036 plakalı araç Anayasa Mahkemesi Başkanı'na aittir. 0004 plakalı araç Genel Kurmay Başkanı'na aittir.

34 AA 001 plaka kime ait?

Farklı bir ülkeden sabit bir telefon numarasını aramak isteyenler önce ülkenin alan kodunu, ardından da şehrin alan kodunu yazması gerekir. 685 Nerenin Alan Kodu? 685 alan kodu Samoa'ya aittir. Samoa, Güney Pasifik'teki volkanik adalar zinciridir.

+685 Hangi ülkeye ait?

67 plaka kodu nereye ait sorusunun cevabı Zonguldak'tır.

67 Nerenin Plakası?

64 plakası, Uşak ilimize aittir.

64 il neresi?

77 Nerenin Plakası? 77 il plaka kodu, Türkiye'nin Yalova iline aittir.

77 plaka hangi şehir?

+94, Sri Lanka'ya aittir. Telefonunuza +94 ile başlayan bir numaradan mesaj veya arama gelirse, bu numara Sri Lanka'da alınmış bir hatta ait demektir. Aynı şekilde 0094 ile başlayan tüm numaralar için de bu durum geçerlidir.

69 plaka hangi ile ait?

70 numaralı plaka kodu ülkemizde İç Anadolu'da yer alan Karaman iline aittir. Araçların plakalarında bulunan kod 70 olması itibariyle bu araçların Karaman iline kayıtlı olduğu bilinmektedir.

S plaka hangi ülkeye ait?

Türkiye'de kullanılmakta olan 72 plaka kodu nereye ait diye sorulduğunda verilecek cevap Batman olacaktır. Daha önceleri Siirt'e bağlı bir ilçe olan Batman, 16 Mayıs 1990 tarihinde alınan bir kararla il olmuş ve akabinde de 72 plaka kodunu almıştır.

94 plaka hangi şehir?

kemal varol'un aynı adlı romanından uyarlama aşıklar bayramı filminde geçen arkanya'nın plaka kodu.

70 plaka neresi?

Buna göre o an için Türkiye'de il olan 67 şehre bir plaka kodu verilmiş; Isparta da alfabetik sıralamadaki konumu gereği 32 numaralı plaka kodunu almıştır.

81 plaka hangi ile ait?

Kırmızı plakaların üzerinde yalnızca sayılar yer alıyor. Örneğin, TBMM Başkanı'nın makam aracı plakası 0001 rakamlarından meydana geliyor.

72 plaka neresi?

Üst düzey devlet görevlileri kullandığı için protokol plakası olarak da bilinen sarı – kırmızı plaka özeldir. Kırmızı zemin üzerine altın sarısı font ile hazırlanan plaka TBMM ve Anayasa Mahkemesi başkanları, vali ve bakanlar, genelkurmay başkanı ile cumhurbaşkanı aracında kullanılır.

84 il neresi?

Bilindiği üzere; kamu kurumu niteliğindeki esnaf ve sanatkârlar meslek kuruluşları (oda, birlik, federasyon, konfederasyon) araçlarına siyah renkli resmî plaka verilmektedir. Odaların resmî plakalı araçları kullanırken nelere dikkat etmesi gerektiği hususunu bilgilerinize sunuyorum.