Ayvansaray Metrobüs Durağı

Ayvansaray Metrobüs Durağı Ayvansaray Metrobüs Durağı, Ayvansaray Metrobüs durağına nasıl gidilir?, Ayvansaray hangi iett gider?, Eyüp Sultan hangi Metrobüs Durağı?, Beylikdüzünden Eyüp sultana nasıl gidilir?, Ayvansaraya hangi metrobüs gider?

Ayvansaray Metrobüs durağına nasıl gidilir?

Ayvansaray Metrobüs Durağı, Fatih'in Ayvansaray Mahallesi'nde, Ayvansaray Caddesi üzerinde yer almaktadır. "Defterdar Mahallesi, E-5 Karayolu (İstanbul Çevre Yolu)" adresinde bulunmaktadır. Ayvansaray Metrobüs Durağı Beylikdüzü yönünden 31. Söğütlüçeşme yönünden 15. duraktır.

Ayvansaray hangi iett gider?

Ayvansaray Durağının Yakınından Geçen İETT Otobüsleri

97M. 41AT. 92M. 36M.



Eyüp Sultan hangi Metrobüs Durağı?

Eyüp bölgesinde bulunan Metrobüs 34AS konumuna en yakın metrobus durağı hangisidir? Eyüp Metrobüs 34AS konumuna en yakın metrobus durağı Ayvansaray-Eyüp Sultan. 3 dk yürüme mesafesindedir.

Beylikdüzünden Eyüp sultana nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonundan metrobüse binip Ayvansaray-Eyüp durağında indikten sonra üst geçitten sol taraftan çıkarak Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp sol taraftan devam ettiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ...

Ayvansaraya hangi metrobüs gider?

34BZ, Eyüp bölgesinde bulunan Ayvansaray Metrobüs Durağı konumuna giden son Metrobus aracıdır.

Metrobüste hangi duraklar var?

55T, İstanbul bölgesinde bulunan Ayvansaray konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Ayvansaraya hangi otobüs gider?

Ayvansaray, İstanbul ilinin Fatih ilçesine bağlı bir mahalledir. Tarihî yarımadada, suriçinde kalan mahalle Haliç'in güney kıyılarında kurulmuştur. Doğusunda Balat, batısında, Eyüpsultan'ın Defterdar mahallesi, kuzeyinde Haliç ve güneyinde Edirnekapı yer alır.

97M hangi duraklardan geçiyor?

Metrobüsle Ulaşım

Metrobüsle geliyorsanız; Edirnekapı durağında inip yukarıya çıkınız. Şehitlik tramvay durağından binip Sağmalcılar durağında ininiz.


İstanbul Ayvansaray hangi ilçeye bağlı?

METROBÜS İLE EMİNÖNÜ'NE ULAŞIM

Metrobüs ile Eminönü'ne gitmek için bir metrobüse binip Zeytinburnu durağında inmeniz gerekmektedir. Ardından Eminönü'nden geçen T1 Bağcılar Kabataş hattına geçiş yaparak Eminönü durağında inmek yeterli olacaktır.


Gaziosmanpaşa hangi metrobüs durağına yakın?

Metrobüsle Alibeyköy otogara nasıl gidilir? Eğer herhangi bir metrobüs durağına yakınsanız, metrobüsle de Alibeyköy Otogar'a gitmek için güzel bir yol var. Metrobüsle Alibeyköy Otogar'a giderken inmeniz gereken durak Mecidiyeköy!

Metrobüs ile Eminönüne nasıl gidilir?

48A, Eminönü - Eyüp Otobüsü adresine giden son Otobüs. 00:27 civarında durur.

Alibeyköy hangi metrobüs durağına yakın?

48A, Eyüp bölgesinde bulunan Eyup Sultan Durağı konumuna giden son Otobüs aracıdır. 00:35 civarında buradan geçer.

Eyüp Sultan Camii ne giden otobüsler?

Ayvansaray Tramvay İstasyonu, İstanbul tramvayı'nın T5 hattı'nda yer alan ve 1 Ocak 2021'de hizmete giren hemzemin tramvay istasyonudur.

Eminönü Eyüp Sultan hangi otobüs gider?

Söğütlüçeşme - Beylikdüzü Metrobüs Toplam Kaç Durak? Söğütlüçeşme - Beylikdüzü arası toplam 44 duraktan oluşuyor. Beylikdüzü - Söğütlüçeşme Metrobüs Kaç Dk Sürüyor? Beylikdüzü - Söğütlüçeşme arası ortalama 83 dakika sürüyor.

Eyüp Sultan hangi otobüs gidiyor?

- Metrobüs 34G Hattı: Beylikdüzü (TÜYAP) – Söğütlüçeşme arasında çalışmakta olup toplam 44 durak bulundurmaktadır.

Ayvansaray hangi metro?

TÜYAP'A NASIL ULAŞIRIM? Anadolu Yakası'ndan metrobüsün Söğütlüçeşme – Beylikdüzü, Avrupa Yakası'ndan Zincirlikuyu – Cevizlibağ – Beylikdüzü hattını kullanarak 'Beylikdüzü Son Durak' durağında inerek Tüyap'a kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs ne kadar sürüyor?

Türkiye'nin İstanbul şehrinde hizmet veren 52 kilometre (32 mi) uzunluğunda ve 44 istasyona sahip olan Metrobüs sisteminde; doğu-batı aksında Söğütlüçeşme, Zincirlikuyu, Cevizlibağ, Avcılar Merkez - Üniversite Kampüsü ve Beylikdüzü Son durak kalkış/varışlı olarak günün 24 saati sefer yapan 6 hat bulunmaktadır.

Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs kaç durak?

Toplamda 44 duraktan oluşan İstanbul metrobüs hattı Beylikdüzü'den başlayıp Söğütlüçeşme'ye kadar uzanıyor. Kendine ait özel şeridi olan metrobüs İstanbul'un trafik yükünü azaltmasıyla önem taşıyor.

Tüyap metrobüs durağı hangisi?

Balata gitmek için Eminönü'ne gitmek gerekmektedir. Eminönü'nden kalkan tüm otobüs hatlarının ara duraklarından birisi Balat durağıdır. Bu nedenle genellikle her otobüs ile Balat'a gitmek mümkündür. Ayrıca Balat'a giden özel halk otobüsleri de Eminönü'nden kalkmaktadır.

Kaç tane metrobüs durağı var?

A-34, Gaziosmanpasa bölgesinde bulunan Gaziosmanpaşa-Topkapı konumuna giden son Minibüs / Dolmuş aracıdır.