Burulaş Otobüsüm Nerede

Burulaş Otobüsüm Nerede Burulaş Otobüsüm Nerede, Otobüsün nerede olduğunu gösteren uygulama?, Bursa Otobüsler saat kaça kadar çalışıyor?, Bursaray saat kaçta?, Burulaş otobüs bedava mı?, Mobiett yerine hangi uygulama?, Otobüsün hangi durakta olduğunu gösteren uygulama Kocaeli?

Otobüsün nerede olduğunu gösteren uygulama?

NerdeBuOtobüs iPhone uygulaması, İstanbul içinde beklediğiniz otobüsün nerede olduğu hangi duraklara uğradığı gibi bilgileri sunan pratik bir uygulama. IETT'den aldığı verileri düzenli bir şekilde sunan NerdeBuOtobüs, otobüs hatlarının durak ve saat bilgisini de veriyor.

Bursa Otobüsler saat kaça kadar çalışıyor?

Otobüs terminalinden şehir merkezine, belediye otobüsleri 24 saat hizmet vermektedir.

Bursaray saat kaçta?

Her gün sabah 06.00 ile gece 23.59 arasında Bursalıları evlerine, işlerine ve ailelerine ulaştıran Bursaray, Kestel – Üniversite ve Kestel – Emek arasında gidiş geliş olmak üzere günde 478 sefer gerçekleştiriyor.


Burulaş otobüs bedava mı?

BursaKart'ınızı Kullanarak Ücretsiz Toplu Taşımadan Faydalanabilirsiniz. *BursaKart kullanımı zorunlu olup, şehir içi ayakta yolcu taşıyan hatlarda geçerlidir.

Mobiett yerine hangi uygulama?

İETT'nin yeni yolcu bilgilendirme uygulaması Otobüsüm Nerede ile tanıştınız mı? 31 Ağustos'tan itibaren Mobiett'in yerini alan Otobüsüm Nerede'yi hemen indirerek Mobiett'in tüm imkânlarına ve çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz.

Otobüsün hangi durakta olduğunu gösteren uygulama Kocaeli?

Yeni tasarımıyla yayına sunduğumuz e-komobil uygulaması ile kentkart'ınıza online yükleme yapmak, bakiyesini sorgulamak, kullanım geçmişini incelemek, durağa yaklaşan otobüsleri görmek, araç hareket saatlerini takip etmek artık çok daha kolay, ayrıca NFC özelliği sayesinde uyumlu telefonlardan temassız biniş ...

Burulaş sabah kaçta başlıyor?

Çalışma Saatleri

Hafta İçi: 07:30-18:30 saatleri arasında kesintisiz hizmet verilmektedir.


Bursa Otobüs kaç basıyor?

Yeni düzenleme ile Metro Tam biniş 2.90 TL, indirimli 2,55 TL oldu. Düzenleme ile otobüs uzun hat 3,80 TL, kısa hat ise 3 TL olarak düzenlendi. Aylık tam abonman ise yüzde 11 artışla 200 TL olarak belirlendi. Öğrenci abonman fiyatı ise 90 TL olarak sabit tutuldu.

Burulaş kredi kartı geçerli mi?

* 07.02.2024 Tarihi İtibari İle Geçerlidir. * Kredi Kartı tüm BursaRay ve Otobüslerde geçerlidir. Tam Tarife Uygulanmaktadır.

BursaRay kaç yaşa kadar ücretsiz?

4- 0-6 yaş arasında çocuklar, yanlarında ebeveynleri bulunmak kaydıyla ücretsiz seyehat edebilirler. 5- İstasyon sınırları içinde ve kontrollü alanlarda; İnsan yaşamını tehlikeye sokacak davranışlarda bulunulmaz. Uyuyarak ya da yaslanarak diğer yolcular rahatsız edilemez.

BursaRay kime ait?

Bursaray yüzde 47'lik zam ile 8.15 TL'den 12 TL'ye yükseldi. Otobüslerde kısa hat için 8.15 TL ödeyen Bursalılar artık 12 TL ödeyecek.

BursaRay ücreti ne kadar?

BursaKart Bedeli 50,00 ₺ dir.

BURULAŞ kart kaç TL?

Haftanın her günü çalışan metro hattı çalışma saatleri 00.00- 23.40 arasında.

Bursa metro sabah saat kaçta başlıyor?

BURULAŞ otobüslerinden Burulaş otobüslerine Aktarma İndirimi uygulanmaktadır. 3- 2 tip bilet kullanılacaktır. Tip 1- 13,00 TL 1 binişlik (0, 1, 2, 3, 4,5,8, 13, 15,46,47,51,52,53,64,65 ve 67 no.lu tarife gruplarında geçerlidir.) Tip 2- 20,00 TL 1 binişlik (Tüm tarife gruplarında geçerlidir.)

BURULAŞ otobüs fiyatları ne kadar?

Mobiett, 2023 yılı Eylül ayı itibarıyla açılmıyor. Mobiett'in açılmamasının nedeni, 15 Temmuz 2023 tarihinde İstanbul'da yaşanan sel felaketidir. Sel felaketi nedeniyle, Mobiett'in sunucuları ve altyapısı zarar görmüştür.

Mobiett neden kaldirildi?

Peki, MOBİETT kaldırıldı mı? İşte, o detaylar. MOBİETT uygulaması için İETT'den açıklama geldi. 31 Ağustos'tan itibaren Mobiett'in yerini Otobüsüm Nerede uygulamasının yerini aldığını duyuran İETT.

Mobiett kaldirildi mi?

Eylül 2023 itibarıyla popüler toplu taşıma uygulaması Mobiett, kullanıcılarına hizmet veremiyor. 15 Temmuz 2023 tarihinde İstanbul'u vuran sel felaketinin ardından uygulamanın sunucu ve altyapısında ciddi hasarlar oluştuğu belirtildi.

Mobiett neden çalışmıyor 2023?

İhtiyaç sahibi vatandaşlara her yıl verilen yakacak desteği Başkan Tahir Büyükakın'ın talimatlarıyla kasım ve nisan aylarını kapsayacak şekilde 6 ay geçerli olmak üzere aylık 1.000 TL, toplamda ise 6.000 TL olarak vatandaşların 41 Su Nakit kartlarına yatırılacak.

41 kart para yardımı ne kadar?

UlaşımPark A.Ş Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak Eylül 2015'te kurulmuştur. 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren faaliyete başlamış olan Akçaray (tramvay) ile şehrin kalbinin attığı yerden Kocaeli halkına 18 adet tramvay ile hizmet etmeye başlamıştır.

Ulaşım Park sahibi kim?

-Yeni zamlı tarifeye göre; İstanbulkart tam basım 15 TL'den 17.70 TL'ye çıktı. Öğrenci basımı 8.63 TL oldu.