En İyi Silah Markaları

En İyi Silah Markaları En İyi Silah Markaları, Türkiye'nin en iyi silah hangisi?, Dünyanın en iyi tabancası nedir?, Hangi tabancayı almalıyım 2023?, En güçlü tabanca nedir?, En iyi kaliteli tabanca hangisi?

En İyi Silah Markaları

Glock Ges.m.b.H. Glock kolayca gezegendeki en tanınmış silah üreticisidir. ... Smith & Wesson. ... 3. Sturm, Ruger & Company, Inc. ... Sig Sauer. Beretta. ... Savage Silahları ... Mossberg. ... 8. Springfield Armory, Inc.

Türkiye'nin en iyi silah hangisi?

Editörlerin yaptığı değerlendirmelerin ardından oylama sonucunda, SAR 9X, birinciliği elde etti. Böylece yerli ve milli tabanca SAR 9X ABD`de 2020 yılının en iyi tabancası seçilmiş oldu.

Dünyanın en iyi tabancası nedir?

SFx Rival, ABD'de silah endüstrisinin en önemli ödüllerinden ICA (The Industry Choice Awards) 2022'de, Yılının En İyi Tabanca Ödülünü almıştı.

Hangi tabancayı almalıyım 2023?

Samsun Yurt Savunma (SYS) bünyesinde dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiren CANiK, ateşli silah ailesinin yeni üyesi SFx RIVAL-S ile 2023 Industry Choice Awards'ta (ICA) yılın tabancası ödülünün sahibi oldu.

En güçlü tabanca nedir?

Dünyanın en yüksek mermi kapasitesine sahip 45 kalibre tabancalarından biri olan K2 45, Sarsılmaz'ın gurur kaynağı modellerinden biri.


En iyi kaliteli tabanca hangisi?

Sektörün en prestijli ödüllerinde CANiK, SFx RIVAL-S ile 4. kez 'Yılın Tabancası' seçildi. Şirket, METE MC9 ile ise 2'nci kez 'Yılın En İyi Gizli Taşıma Tabancası' ödülünün sahibi oldu.

Glock hangi ülkeye ait?

Glock, ürettiği tabanca ve bıçaklarla öne çıkan Avusturyalı bir silah üreticisidir. Şirket 1963 yılında Deutsch-Wagram'da Gaston Glock tarafından kuruldu.

En çok tutulan yerli tabanca hangisi?

Türkiye'nin özgün yerli tabancası; SAR 9

Savunma Sanayii Başkanlığı koordinatörlüğünde Silahlı Kuvvetler ve Emniyet Genel Müdürlüğü personelinden oluşan komisyon tarafından yapılan tüm testleri açık ara birincilikle bitirdi. SAR 9, elde ettiği bu başarı sayesinde Türkiye'nin “Özgün ve Yerli Tabancası” seçildi.


Sarsılmaz en iyisi hangisi?

Hatta serinin SAR9 X serisi Amerika Birleşik Devletleri'nde biri sektör uzmanları ve dergi editörlerinin, diğeri okuyucuların oylarıyla olmak üzere iki farklı dergi tarafından 2020'nin en iyi tabancası seçildi. Kısacası SAR9, Türkiye'nin ve dolayısıyla da Sarsılmaz'ın tabanca alanında uluslararası gururu konumunda.

AK 47 Ne silahı?

AK-47 (Rusça: Автома́т Кала́шникова-47) (Transkripsiyon: Avtomat Kalaşnikova-47) (Türkçe: Otomatik Kalaşnikof-47) veya Kalaşnikof, Sovyet yapımı bir 7.62 mm piyade tüfeğidir.

CANiK tabancaların en iyisi hangisi?

Konuyla ilgili açıklama yapan SYS Genel Müdürü C. Utku Aral, şunları kaydetti: “CANİK, TP9 Elite Combat ile en iyi performansı, en iyi fiyatta kullanıcılara sunmasıyla yarışmayı önde tamamladı.

Türk askeri hangi tabancayı kullanıyor?

METE MC9, METE serisinin ilk mikro kompakt tabancası olma özelliğini taşıyor. MKE'nin satış ofislerinde satışa çıkarılan METE MC9, 8 bin 600 TL'den başlayan fiyatlar ile piyasaya sunuldu.

CANiK MC9 kaç TL?

En İyi Türk Malı Silah Hangisi? Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından başlatılan Özgün Yerli Tabanca Projesi kapsamında yapılan oylama ile Sarsılmaz firması tarafından %100 yerli olarak üretilen Sar9 serisindeki Sar 9X birinci oldu.


En iyi yerli tabanca hangi marka?

102mm(4 inç) namlu boyu olan bir şarjörlü tabanca kullanılan fişeğin cinsine bağlı olarak 50 ile 75 metre arası değişen bir menzile sahipken, aynı menzili toplu bir tabanca ile elde etmek için 50mm(2 inç) 'lik namlu boyu yeterlidir.

Tabanca en fazla kaç metre gider?

Sarsılmaz'ın ABD'deki markası SAR'ın SAR 9 Compact X modeli ise ABD'nin en önemli atıcılık ve silah dergilerinden biri olan Ballistic Magazine tarafından en iyi tabanca seçildi.

Sarsılmaz en iyi tabanca hangisi 2023?

1) Mauser Mod 90

Listenin birinci sırasında yer alan bu tabanca yaklaşık 70 desibel ses gücüne sahip bu tabanca rakipsizdir.


En çok ses çıkaran gerçek tabanca hangisi?

Silah serüvenine 1880 yılında başlayan SARSILMAZ, Türkiye'de tabanca, askeri silah ve spor silahları üretebilen tek özel kuruluştur. Sarsılmaz, Abdüllatif Bey tarafından Elazığ'da kuruldu.

Sarsılmaz kime ait?

Glock 19, geçen yıl genel silah kategorisinde ve tabanca kategorisinde en çok satan silah oldu. GunGenius.com verilerine göre, online silah satışlarında, Glock 19 hem genel silah kategorisinde hem de tabanca kategorisinde Sig Sauer P365'i geride bırakarak en çok satan silah oldu.

Glock tutulan modeli hangisi?

GLOCK tabancaların Türkiye'de ortalama 2 bin 500 dolara satıldığını anlatan Müslüm Erdoğan, şöyle konuştu: "Bu tabancaların fiyatları Avrupa'da ve Amerika'da daha ucuz. Ancak Türkiye'de yerli üreticilerin korunması amacıyla ithal tabancalar daha pahalıya satılıyor.

Glock Türkiyede neden pahalı?

Standart şarjör 15 adede kadar fişek alabiliyor.

Glock kaç mermi atar?

Yüksek kapasite ihtiyacında, Glock 26'da da kullanılabilir, ancak şarjör kabza altından taşar. 15 adet 9x19 fişek kapasitelidir.

Glock 19 kaç bin mermi atar?

SAR'ın SAR 9 Compact X modeli, ABD'nin en önemli atıcılık ve silah dergilerinden biri olan Ballistic Magazine tarafından en iyi tabanca seçildi.

Sar 9 en iyisi hangisi?

Karadeniz'in kalbi Samsun'dan doğan hafif silah devi CANiK, Türkiye'nin en çok ihraç edilen tabanca markası olarak biliniyor. Türkiye'nin hafif silah ihracatının yüzde 75'ini tek başına gerçekleştiren CANiK, şimdi de yerli ve milli uçaksavara adını veriyor.