İndigo Çocuk

İndigo Çocuk İndigo Çocuk, Indigo çocuk nasıl anlaşılır?, Indigo çocukların özellikleri nelerdir?, Kimler indigo olur?, Indigo ruhlu ne demek?, İndigo olup olmadığını nasıl anlarım?

Indigo çocuk nasıl anlaşılır?

Kristal çocuk tanımına giren indigo çocuğu belirtileri arasında, bastırılmış duygularını öfkeyle dışa vurmak yer alır. Bu tanıma uyan çocuklar detay sevmezler, uzun ve karmaşık konuşmalardan hoşlanmazlar ve kendi bildiklerini yaparlar. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bunu açık dille söylemeniz yeterlidir.

Indigo çocukların özellikleri nelerdir?

Bu tanımı biraz daha genişletecek olursak indigo çocukların alışılmışın dışında zeki, yüksek özgüvenli, otorite karşıtı, çok canlı ve sezgileri yüksek olduğunu söyleyebiliriz. İndigo ya da kristal çocuk teşhisinin konulması için gerekli tıbbi testlerin yapılıp uzmanlar tarafından tanı konulması gerekir.

Kimler indigo olur?

İndigo çocuklar 1970′lerde ve 1980′lerde, empatik ve meraklı yaşamlarının ilk yıllarında kendilerine dair güçlü bir algıya sahip, son derece zeki ve son derece sezgisel olarak bilinirler. İnatçılıkları ve otoriteye karşı dirençleri nedeniyle asi olarak bile tanımlanabilirler.


Indigo ruhlu ne demek?

İlk kez metafizikçi Nancy Ann Tappe'nin 1982 yılında yayımladığı kitabında bahsetmesiyle duyulan “indigo” kavramı; 1970 yılı ve sonrasında doğan bazı özel çocuklar için kullanılır. Her geçen gün değişen ve artan enerji düzeninin insan doğası üzerindeki fiziksel, zihinsel ve ruhsal yansımalarını ifade eder.

İndigo olup olmadığını nasıl anlarım?

1- Onlar dünyaya bir asalet duygusuyla gelirler ve öyle davranırlar. 2- Burada olmayı hak ettiklerini hisseder ve başkalarının bu hissi paylaşmadıklarını görünce çok şaşırırlar. 3- Kendi değerlerini bilmek onlar için bir sorun değildir. 4- Mutlak otorite karşısında zorluk yaşarlar.

Indigo Çocuklar ne zaman doğdu?

INDIGOLAR (1950'li yılların sonlarından başlayarak – 1980 sonlarına kadar) 1950 ve 1960'lı yıllarda tek tük doğmaya başlayan indigolar, 1970'lerin sonları itibarıyla yoğun şekilde geldiler.

İndigo çocukları kazanmak için ne yapmak gerekir?

Bu çocuklara, yetişkin sorumlulukları vermeden, yetişkinlermiş ya da yaşıtlarınızmış gibi davranın. Onları büyüklük taslamadan ve küçümsemeden dinleyin, saygı gösterin. Eğer onları sevdiğinizi söyler, ama saygısızca davranırsanız, onlar size güvenmeyeceklerdir.

İndigo görevi nedir?

İndigo çocukların insanlığı daha ileri seviyeye taşımak için görevlendirilmiş, sevgisizliğe karşı mücadele etmek için olduğuna inanılsa da bu konuda herhangi bir bilimsel araştırma yoktur. Psişik kavramları öğretmeden bilen çocuklar doğaüstü özellikleri olduklarını da kendilerinden emin bir şekilde ifade ederler.


Kristal çocuk nasıl olur?

Kristal çocuklar sadece duygusal olarak değil, aynı zamanda fiziksel olarak da duyarlıdırlar. Yüksek sesli gürültüye, kalabalığa, ısı derecesine, dağınıklığa ve düzensizliğe, karışık ortamlara, yapay ve kimyasal maddelere karşı son derece duyarlıdırlar. Quantum teorisine göre bu çocuklar doğuştan şifacıdırlar.

İndigo çocuğu neden olur?

İndigo çocuk ya da kristal çocuk nedir, kendi yaşıtlarına ve yaşına göre özel yetenekleri olan çocuklara verilen isimdir. İndigo çocuk ya da kristal çocuk teşhisini koyabilmek için genel yargıların ve değerlendirmelerin dışında tıbbi olarak mutlaka çeşitli testler yapılıp tanı konulmalıdır.

Elmas çocuk ne demek?

Halk arasında palyaço bebek olarak da adlandırılmaktadır. Harlequin sendromu ile dünyaya gelen bebeklerin cildi balık pullarına benzeyen kalın, elmas şeklindeki plakalarla kaplıdır. Yüzdeki anormal tabaklar bebeğin nefes alıp vermesinde yol açtığı zorluklar nedeniyle hayati riske neden olabilir.

Indigolar ne zaman geldi?

İndigo çocuk, bir New Age teorisine göre özel, sıra dışı ve bazen doğaüstü özelliklere veya yeteneklere sahip olduğuna inanılan çocuk. Bu teoriye dayanan düşünce Nancy Ann Tappe tarafından 1970'lerde ortaya çıkarılmış ve Jan Tober ile Lee Carroll tarafından daha da geliştirilmiştir.

Kristal çocuk nedir özellikleri nelerdir?

Kristal Çocukların Belirgin Özellikleri

- Çoğunlukla 1995 ve sonraki yıllarda dünyaya gelmişlerdir. - Yoğun, derin ve dikkatli bakan iri gözleri vardır. - Çevresindekileri mıknatıs gibi kendilerine çeken manyetik kişilikleri vardır. - Son derece sakin, bağışlayıcı, duyarlı, empatik ve sevecenlerdir.


Özel çocuk nasıl olur?

Otizmli, down sendromlu ve rett sendromlu çocuklar, özel çocuklardır. Ayrıca okulla birlikte çalıştığımız kaynaştırma öğrencilerine de özel çocuk diyebiliriz.

İndigo rengi ne demek?

İndigo renk, koyu mavi ve mor tonlarının birleşiminden oluşan zengin bir renk tonudur. İndigo hem mavi hem de morun farklı tonlarını içerdiği için bu rengin çok çeşitli tonları bulunabilir. Aslında indigo, doğada bulunan bir bitki olan indigofera bitkisinden elde edilen mavi boyadır.

Kristal çocuklar kimdir?

İndigo çocuk ya da kristal çocuk, bir Yeni Çağ teorisine göre özel, sıra dışı ve bazen doğaüstü özelliklere veya yeteneklere sahip olduğuna inanılan çocuklardan her birinin adıdır.

İndigo karakter ne demek?

Yeni bir çağ insanı düşünün ki daha çocukluktan itibaren yüksek farkındalık, sezgi ve yetenek gösteriyor. Birçok yetişkinin henüz algılayamadığı bilince ve algıya sahip. Kastettiğimiz üstün zekalılık değil ama manevi olarak erişkin bir bilinç: Onlara İndigo Çocuklar deniyor.

İndigo olmak ne demek?

İndigo çocuk veya indigo insan ne demek sorularına yanıt aranıyor. İndigo nedir ve indigo kelimesinin anlamı ne sorularına yanıt aranıyor. İndigo çocuk, bir New Age teorisine göre özel ve sıradışı yeteneklere sahip olduğuna inanılan insanlar için kullanılır.

11 indigo ne demek?

11`ler idealisttir, misyonerdir, İndigo'dur. Sezgileri çok kuvvetlidir, insanlığı bir öteye taşımak için gönderilmiş özel ruhlardır. Evrenselcidirler, kişilerle uğraşmazlar.

Gökkuşağı çocuk ne demek?

“Gökkuşağı bebek” adı, fırtınadan sonra veya karanlık ve çalkantılı bir zamandan sonra gökyüzünde görünen bir gökkuşağı fikrinden gelir. Bu terim son yıllarda bloglarda ve sosyal medyada popülerlik kazandı ve umut ve iyileşmeyi sembolize ediyor.