İstanbuldan Bursaya Nasıl Gidilir

İstanbuldan Bursaya Nasıl Gidilir İstanbuldan Bursaya Nasıl Gidilir, Istanbul bursa feribot nasıl gidilir?, Bursa'ya feribot var mı?, Bursa Idodan merkeze nasıl gidilir?, İstanbul Bursa feribot bileti kaç TL?, İstanbul Bursa feribot ücreti ne kadar?

Istanbul bursa feribot nasıl gidilir?

Deniz Otobüsü ile Bursa'ya Ulaşım

İDO seferleri ile Kadıköy ve Yenikapı'dan Güzelyalı Feribot İskelesi'ne gidebilmek mümkündür. Güzelyalı ile Bursa arası yaklaşık olarak 40 kilometredir ve bu mesafe, iskelenin önünden kalkan otobüs, minibüs ve taksi gibi ulaşım seçenekleri ile gidilebilir.


Bursa'ya feribot var mı?

Bursa deniz otobüsü seferleri ile İstanbul ile yolcu taşımacılığı gerçekleştirilen şehirde İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Bursa Deniz Otobüsü (BUDO), aktif olarak faaliyet göstermeye devam ediyor.

Bursa Idodan merkeze nasıl gidilir?

İDO Deniz Otobüsleri:

BursaRay'a (metro) binerek Mudanya Yolu istikametindeki son durak olan Emek'e giderek aktarma yapmanız gerekiyor. Emek'ten kalkan, 1/GY hatlı otobüsler ve ya özel minibüsler, hızlı ve güvenli seyahat imkânı sağlıyor.



İstanbul Bursa feribot bileti kaç TL?

Yenikapı - Bursa Güzelyalı Feribot Seferleri Bilet Fiyatları Ne Kadar? Yenikapı - Bursa Güzelyalı feribot biletinin en ucuz fiyatı 251 TL kadardır.

İstanbul Bursa feribot ücreti ne kadar?

Artan mazot fiyatlarını da gerekçe gösteren İDO 1 Ocak'tan itibaren Güzelyalı - Yenikapı arasında sefer yapan her iki arabalı feribotunda seferlerini sonlandırmaya karar verdi.

Istanbul Bursa İDO nereden kalkıyor?

Yenikapı Bursa feribot seferleri yaklaşık 1 saat 35 dakika sürmektedir. İdo Yenikapı Feribot İskelesinden kalkan gemiler Bursa merkeze 25 km uzaklıktaki Mudanya İlçesinin Güzelyalı Mahallesinde bulunan feribot iskelesine varır.

Eminönü Bursa feribot kaç saat?

Büyükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt'tan Bursa'ya hızlı ulaşım Büyükçekmece-Bursa İDO hattı ile 1 saat 35 dakikada sağlanmaktadır.

Istanbul Bursa arabalı vapur var mı?

Mudanya İDO iskelesi Gemlik Mudanya yolu sonunda, Güzelyalı bölgesinde bulunmaktadır.


İDO Yenikapı Bursa arası kaç saat?

İstanbul yolcularının yüzde 32'si ile Bursa yolcularının yüzde 36'sı ise seyahati iş amaçlı yapıyor. Kabataş'tan kalkış saatinden 20 dakika sonra Kadıköy İskelesi'ne ulaşan deniz otobüsleri, 1 saat 40 dakikada Bursa'ya varıyor.

Idoyla İstanbul Bursa arası kaç saat?

Yüksek operasyonel maliyetlerine rağmen Yenikapı-Mudanya arasındaki arabalı hızlı feribot seferlerine 30 Aralık 2021 tarihinden itibaren Orhan Gazi ve Osman Gazi feribotlarının yerine Adnan Menderes hızlı feribotu ile sabah Yenikapı'dan gidiş, akşam Mudanya'dan dönüş şeklinde devam edecek.

Bursa İDO hangi ilçede?

1 saat 50 dk.

Istanbul Bursa arabalı vapur nereden kalkıyor?

Yenikapı'dan Mudanya-Güzelyalı'ya sıklıkla giden (Bursa) İstanbul Deniz Otobüsleri'ne (İDO) binebilirsiniz.

Istanbul Bursa BUDO kaç para?

istanbul'dan bursa mudanya ilçesi güzelyalı (burgaz) arası yapılacak olan seferlerdir. mudanya bursa merkez ilçeler arasına dahil olduğu için direk bursa diye bahsi geçmektedir. güzelyalı bursa merkeze yaklaşık 20-25 dk. uzaklıktadır. bursa - mudanya arası karayollarının yenilenmesi ile ulaşım daha da rahatlayacakatır.

Kadıköy Bursa feribot kaç saat?

BUDO Eminönü İskelesinden Şehir Merkezine Ulaşım

BUDO Eminönü iskelesinden Mudanya seferleri için 444 99 16 numarasını kullanarak BUDO çağrı merkezinden merak ettiklerinizle ilgili daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.


BUDO bilet fiyatları ne kadar?

İDO Yenikapı Terminali üzerinden 10 farklı lokasyona ulaşım imkanı sunuluyor. Bunlar; Armutlu, Armutlu Tatil Köyü, Avşa Adası, Bandırma, Bursa, Çınarcık, Esenköy, Kumla, Marmara Adası ve Yalova.

Yenikapı Bursa arabalı feribot var mı?

Bursa'nın Mudanya ve Balıkesir'in Bandırma ilçesinde arabalı vapur seferlerini yürüten İstanbul Deniz Otobüsü arabalı seferlerini iptal etti. Yakıt, bakım-onarım ve işçilik maliyetlerini gerekçe gösteren İDO, 20 yıldır Mudanya ve Bandırma'ya araç taşıyan feribotlarını hattan çıkartarak İBB'ye iade etti.

BUDO Bursa İstanbul arası kaç saat?

Bursa ile İstanbul arasında deniz taşımacılığı(araç-yolcu) hizmeti veren İDO, arabalı vapur seferlerini iptal etti. Yakıt, bakım-onarım ve işçilik maliyetlerini gerekçe gösteren İDO, 20 yıldır Mudanya ve Bandırma'ya araç taşıyan feribotlarını hattan çıkartarak İBB'ye iade etti.

İDO Bursa'ya gidiyor mu?

95 dakikalık bir seyahatle ulaşılabilen Bursa, her gün 07:30 ve 17:30 seferleriyle İstanbul'a gitmeyi mümkün kılmaktadır.

Bursa İDO biletleri kaç lira?

Otomobil, minivan, jeep türündeki araçlar sadece gidiş için 130 TL öderken, gidiş ve dönüş için 240 TL ödüyor. Minibüs, midibüs, kamyonet kategorisindeki araçlar ise sadece gidiş için 195 TL öderken, gidiş ve dönüş için 360 TL ödüyor.

Eminönü Mudanya feribot kaç saat sürüyor?

Bireyler 155 km yol giderek, Bursa şehrine ulaşabiliyor. Arabayla, Otobüsle ve Uçakla Kaç Saat Sürer? Arabayla yolculuk edecek bireyler, Bursa şehrine 3 saatte ulaşabilir. Otobüsle gitmek isteyenler de 3 ile 4 saat arasında yolculuk yapması gerekiyor.