Torium Hangi Metrobüs Durağında

Torium Hangi Metrobüs Durağında Torium Hangi Metrobüs Durağında, Otoport AVM Metrobus hangi durak?, Marmara Park için hangi Metrobus durağında inilir?, Metrobüste hangi duraklar var?, Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs kaç durak?

Torium Hangi Metrobüs Durağında

Esenyurt bölgesinde bulunan Torium konumuna en yakın metrobus durağı hangisidir? Esenyurt Torium konumuna en yakın metrobus durağı Haramidere Sanayi. 4 dk yürüme mesafesindedir.

Otoport AVM Metrobus hangi durak?

Esenyurt bölgesinde bulunan Torium konumuna en yakın metrobus durağı hangisidir? Esenyurt Torium konumuna en yakın metrobus durağı Haramidere Sanayi. 4 dk yürüme mesafesindedir.

Marmara Park için hangi Metrobus durağında inilir?

E-5 üzerinde ve metrobüs durağının hemen yanında olması ve yine bölgenin en büyük AVM' sine komşu olması otomobil severlerin Otoport AVM' yi tercih etmelerini sağlamaktadır.

Metrobüste hangi duraklar var?

Beylikduzu bölgesinde bulunan Marmara Park Avm konumuna en yakın metrobus durağı hangisidir? Beylikduzu Marmara Park Avm konumuna en yakın metrobus durağı Beylikdüzü / Tüyap Yönü. 3 dk yürüme mesafesindedir.

Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs kaç durak?

- Metrobüs 34G Hattı: Beylikdüzü (TÜYAP) – Söğütlüçeşme arasında çalışmakta olup toplam 44 durak bulundurmaktadır.


Marmara Forum için hangi Metrobüs durağı?

Metrobüsle Zeytinburnu İstasyonu'nda inip Çobançeşme Koşuyolu Caddesi'ni takip ederek Marmara Forum'a ulaşabilirsiniz.

Maltepe Park hangi metro Duraginda?

metro. Kadıköy – Tavşan Tepe Metrosu ile Esenkent Metro istasyonunda inerek Maltepe Park'a ulaşabilirsiniz.

Pelican AVM için hangi durak?

Metrobüs Durağı Pelikan Avm Cihangir konumuna en yakın duraklar: Cihangir Mahallesi 75 metre uzaklıkta, 2 dk yürüme mesafesinde. Cihangir Üniv. Mahallesi 78 metre uzaklıkta, 2 dk yürüme mesafesinde.

Kaç tane metrobüs durağı var?

Türkiye'nin İstanbul şehrinde hizmet veren 52 kilometre (32 mi) uzunluğunda ve 44 istasyona sahip olan Metrobüs sisteminde; doğu-batı aksında Söğütlüçeşme, Zincirlikuyu, Cevizlibağ, Avcılar Merkez - Üniversite Kampüsü ve Beylikdüzü Son durak kalkış/varışlı olarak günün 24 saati sefer yapan 6 hat bulunmaktadır.

Avcılar Söğütlüçeşme Metrobüs kaç dakika sürüyor?

Avcılar Söğütlüçeşme arası 33 durak yaklaşık 80 dakika sürmektedir. Beylikdüzü Zincirlikuyu arası 37 durak yaklaşık 80 dakika sürmektedir. Beylikdüzü Cevizlibağ arası 26 durak yaklaşık 60 dakika sürmektedir. Beylikdüzü Söğütlüçeşme arası 44 durak yaklaşık 100 dakika sürmektedir.

Ünalan metrobüs nereye gidiyor?

Kadıköy'ün Hasanpaşa Mahallesi'nde Kurbağalıdere Caddesi üzerinde, Kadıköy Belediyesi'nin karşısında yer almaktadır.


Söğütlüçeşme Metrobüs durağı nereye bağlı?

Söütlüçeşme metrobüs durağı ve Söğütlüçeşme Marmaray durağı birbirine çok yakın noktadadır. Söğütlüçeşme metrobüs durağından indikten sonra iki dakikalık bir yürüme mesafesi ile Söğütlüçeşme Marmaray durağına ulaşabilirsiniz.

Söğütlüçeşme Metrobüs ve Marmaray yakın mı?

Avrupa Yakası'nda hizmet veren hat, toplamda 26 duraktan geçer. 34G metrobüs hattı, Beylikdüzü Son Durak (TÜYAP) Söğütlüçeşme arasında faaliyet göstermektedir.

Beylikdüzü'nden Söğütlüçeşme'ye metrobüs var mı?

Metro ile Kocatepe duragindan yada sahsi aracinizla cok rahat ulasabilirsiniz.

Forum istanbula gitmek için metroda hangi durakta inilir?

Metrobüs ile Ulaşım :

"Bakırköy - İncirli" durağında inebilirsiniz. Resimli anlatım ile yol tarifi için tıklayınız.


Bakırköy ek bina hangi Metrobüs durağı?

İbb Bakirköy - Son Durak Yönü 569 metre uzaklıkta, 9 dk yürüme mesafesinde.

Marmara Forum AVM hangi durakta?

Marmaray Pendik- Ataköy Hattı durakları şu şekilde: - Pendik, Yunus, Kartal, Başak, Atalar, Cevizli, Maltepe, Süreyya Plajı, İdealtepe, Küçükyalı, Bostancı, Suadiye, Erenköy, Göztepe, Feneryolu, Söğütlüçeşme, Ayrılıkçeşmesi, Üsküdar, Sirkeci, Yenikapı, Kazılıçeşme, Zeytinburnu, Yenimahalle, Bakırköy, Ataköy.

Marmaray Maltepe'ye gider mi?

Bu aşamada Marmaray ile Anadolu Yakası'na geçen hat Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze'den ...

Marmaray Maltepe'ye gidiyor mu?

metro. Kadıköy – Tavşan Tepe Metrosu ile Esenkent Durağında'nda inerek Maltepe Piazza'ya ulaşabilirsiniz.

Piazza AVM için hangi metro Durağı?

97E Kemerburgaz Üni. – Güneşli – Kazlıçeşme (Marmaray durağında İnerek 5 Dakika yürüme mesafesinde Olivium'a ulaşabilirsiniz.) Metrobüs İle Zeytinburnu durağında inerek Olivium önünden geçen minibüsler ile AVM'ye ulaşabilirsiniz.

Istanbul outlet park hangi metrobüs durağında?

Marmara Park AVM konumuna en yakın duraklar: Beylikdüzü - Büyükçekmece Yönü 1 metre uzaklıkta, 2 dk yürüme mesafesinde. 1919.Sokak - Kiraç-Haramidere Yönü 28 metre uzaklıkta, 1 dk yürüme mesafesinde. Migros 239 metre uzaklıkta, 4 dk yürüme mesafesinde.

Marmara Park için hangi durak?

Avcilar Pelican AVM konumuna en yakın metrobus durağı Cihangir Üniv. Mahallesi. 2 dk yürüme mesafesindedir.

Pelikan AVM hangi Metrobüs durağı?

Metrobüs, İstanbul'da İETT tarafından işletilen metrobüs sistemidir.