Metro Esenler Otogar

Metro Esenler Otogar Metro Esenler Otogar, Esenler Otogar hangi metro durağı?, Metro Turizm Esenler hangi Peron?, 0850 222 34 55 kimin?, Metro Turizm istanbul servis var mı?, Yenikapı Esenler Otogar hangi Metro?

Esenler Otogar hangi metro durağı?

Esenler Otogar'a Metro ile gitmek için M1A ve M1B Metro hatlarına binip Otogar durağında inebilirsiniz. Ya da M2 Yenikapı- Hacıosman Metrosu'na binerek Taksim ya da Şişli/ Mecidiyeköy duraklarında inip oradan kalkan otobüslerle Esenler Otogar'a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Metro Turizm Esenler hangi Peron?

Metro Turizm İstanbul Esenler15 16 Peron Otogar.


0850 222 34 55 kimin?

Bilet İptal, İade ve Değişiklik taleplerinizi, online bilet ise "0850 222 34 55" numaralı Çağrı Merkezi kanalımızdan, acente bileti ise satış ofislerimizden gerçekleştirebilirsiniz.

Metro Turizm istanbul servis var mı?

İstanbul Şehiriçi Servis Güzergahları

Samandıra'da Bostancı, Kadıköy, Kavacık, Kaynarca, Kurtköy, Maltepe, Sarıgazi, Ümraniye.


Yenikapı Esenler Otogar hangi Metro?

M1B işletmesi, Yenikapı ile Otogar istasyonları arasında M1A hattı ile ortak yapılmaktadır. Otogar İstasyonu'ndan sonra ayrılan hat, Esenler ve Bağcılar Meydan'dan geçerek Kirazlı bölgesinde M3 Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir metro hattı ile entegre olarak sonlanmaktadır. Sefer Süresi: 25 Dk.

Esenler Metro istasyonu nerede?

Esenler Otogarına M1 Aksaray, Kocatepe, Otogar, Davutpaşa, ZeytinBurnu, Şirinevler, Yenibosna, Dünya Ticaret Merkezi ve Atatürk Hava Limanı metro hattı ile ve Esenler - Otogar metro hattı ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Metro Esenler otogara gidiyor mu?

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde yer alan Esenler Otogarı, resmi adıyla İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı olarak da anılıyor.

Otogar metro kaçıncı Peron?

Galip Öztürk (d. 19 Nisan 1965; Ayvacık, Samsun), Gürcistan vatandaşı olan Metro Şirketler Grubu'nun sahibi ve 2005'te kurulan "Türkiye Otobüsçüler Federasyonu"nun da kurucu başkanı.

Istanbul Esenler Otogarı ne diye geçiyor?

Metro Group, (Metro AG) Almanya'nın Düsseldorf kentinde 1964 yılında kurulan anonim bir şirket olup, elektronik ağırlıklı olarak Almanya, Avrupa ülkeleri ve birçok ülkede şubeleri olan bir kuruluştur. 142.000'i Almanya'da olmak üzere toplam 270.000 işçisi vardır.

Metro Turizm sahibi kim nereli?

Türkiye'nin ulaşım sektöründe lider şirketi, ciro büyüklüğü ve taşınan yolcu sayısı açısından en büyük kara yolu taşıma şirketi konumunda olan Metro Turizm'in filosunda 495'i kendi öz malı olmak üzere toplamda 1221 otobüs bulunmaktadır. Genç araç filosunu sahip olup, yaş ortalaması 3'tür.

Metro hangi ülkeye ait?

İkram ve ücretsiz servis hizmetlerinin 1992 yılından beri devam ettiğini hatırlatan Metro Turizm, aynı hizmetlere kesintisiz şekilde devam edeceklerini duyurdu.

Metro Turizm kaç tane otobüsü var?

Metro Turizm her bir yolcu için 30 kg bagaj tanıyor. 30 kg üzeri bagajlar için ek ücret talep edilebiliyor. Metro Turizm otobüslerinde tuvalet var mı? Hayır, Metro Turizm otobüslerinde tuvalet bulunmuyor.

Metro Turizm ikram var mı?

Metro ile Alibeyköy Cep Otogarı'na Ulaşım Kolaylığı

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattı güzergâhında bulunan Alibeyköy istasyonu kullanan yolcular, yürüme mesafesinde olan otogara kısa zamanda ulaşabiliyorlar.


Metro Turizm tuvalet var mı?

Metro İstanbul son sefer saati 00.00'dır. Hafta sonu son sefer saatleri değişmektedir. 05.30 ile birlikte gece tarifesi son bularak normal ücretlendirmeye geçiş yapılır.

Yenikapı metrodan Esenler otogara nasıl gidilir?

Bayrampaşa ilçe sınırları içerisinde olmasına karşın, Esenler ilçe merkezine çok yakın olması dolayısıyla halk arasında Esenler Otogarı olarak da anılmaktadır.

Esenler Metro durağı hangi mahallede?

Esenler'den geçen metro hatları:

M1A Yenikapı- Atatürk Havalimanı Metro Hattı M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay Hattı (Yalnızca Kiptaş-Venezia Durağı)


Alibeyköy otogara hangi metro gider?

M1B metro hattı (Kirazlı > Yenikapı ), Kirazlı durağından başlayıp Yenikapı durağına gidene kadar 13 i̇stansyonlar geçiyor.

Otogar metro ne zaman açıldı?

Alibeyköy Cep Otogarı ile Esenler Otogarı arasında sadece 15 kilometre olmasına rağmen tesis çok yoğun bir yer. Üstelik Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde olması ulaşımı kolaylaştırıyor.

Esenler metro kaça kadar açık?

Çok katlı tasarımı ile İstanbul Esenler Otogarı, 290 bin metrekare alan üzerine kurulmuştur. 168 peronu 168 yazıhanesi ile hizmete devam eden İstanbul Esenler Otogarı, bünyesinde barındırdığı 200 otobüs firması ile şehrin trafik yoğunluğuna cevap vermektedir.

Esenler Otogar nereye bağlı?

Acentelarımız, yazıhanelerimiz ve web portalından yapılan yolculuk rezervasyonları ve bununla ilgili veriler Altıntepsi Mh. Yahya Kemal Cd. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı No:93 Peron: 67-68 Bayrampaşa/İSTANBUL adresinde kayıtlı İSTANBUL SEYAHAT TURİZM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ firmamız tarafından işlenir.