Nurdağı Gaziantep Arası Kaç Saat

Nurdağı Gaziantep Arası Kaç Saat Nurdağı Gaziantep Arası Kaç Saat, Nurdağı nereye bağlı?, Antep Maraş arası ne kadar?, Gaziantep Islahiye kaç?, Hatay Gaziantep arası kaç kilometre?

Nurdağı nereye bağlı?

Nurdağı, Türkiye'nin Gaziantep ilinin bir ilçesidir. Gaziantep-Adana karayolu üzerinde bulunmaktadır. 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerden büyük ölçüde etkilenen Nurdağı ilçesinin tamamen yıkılıp başka bir bölgeye yeniden inşa edileceği açıklanmıştır.

Antep Maraş arası ne kadar?

Kahramanmaraş - Gaziantep arası yaklaşık olarak 82 km'dir.

Gaziantep Islahiye kaç?

Gaziantep'e 91 kilometre uzaklıktaki İslahiye Otogarı, ilçe merkezinin biraz dışında Fatih Caddesi üzerinde yer alıyor.

Hatay Gaziantep arası kaç kilometre?

Gaziantep Hatay arası 206 km'dir. Bu iki şehir arasında özel aracınızla seyahat etmeyi düşünebilirsiniz. Bu mesafenin alınması yaklaşık 2 saat 30 dakika sürecektir.


Gaziantep Nurdağı nereye yakin?

Nurdağı 36-37 Doğu meridyeni ile 37-38 kuzey paralelleri arasında yer almaktadır. Doğusu Gaziantep ili Şahinbey ve Şehitkamil ilçeleri, batısı, Osmaniye ili Bahçe ilçesi kuzeyi, Kahramanmaraş ili Türkoğlu ve Pazarcık ilçeleri, güneyi, Gaziantep ili İslahiye ilçesi ile çevrilidir.

Gaziantep Nurdağı arası otobüsle kaç saat?

Sıkça Sorulan Sorular

Gaziantep - Nurdağı arası otobüs yolculuğu ne kadar sürmektedir? Gaziantep - Nurdağı arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 30 dakika sürmektedir. Gaziantep - Nurdağı arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir?


Hatay Gaziantep arası kaç?

Gaziantep - Hatay Arası Otobüs

Gaziantep ile Hatay arasındaki mesafe 305 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 3 saat 5 dakika kadar sürmektedir.


Adıyaman antep arası kaç?

Kahramanmaraş - Hatay arası toplam 183 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat sürüyor.

K Maraş Hatay arası kaç km?

Alevi (Turkish) (Hacıemirli) settlement. user notes: metonio: İslahiye'nin tek Türkmen Alevi köyüdür. Erkân-ı Harbiye-i Umumiye ve Müdafaa-i Milliye Vekâleti 1:200.000 haritaları.

Gaziantep İslahiye Alevi mi?

İslahiye, Gaziantep ilinin güneybatısında yer alan ve geçim kaynağı tarım olan bir ilçedir. Nüfusu 67.862 kişidir. İdari bakımdan Gaziantep'in bir ilçesi olmasına rağmen Akdeniz Bölgesi'ne aittir.


İslahiye hangi ilde?

Gaziantep iline bağlı 9 ilçe bulunmaktadır.

Gaziantep'te kaç ilçe?

Gaziantep ile İskenderun arasındaki mesafe 231 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 2 saat 35 dakika kadar sürmektedir.

Gaziantep İskenderun kaç saat sürüyor?

Gaziantep - Osmaniye arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Gaziantep - Osmaniye arası toplam 133 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor.

Gaziantep Osmaniye arası kaç saat?

Adana - Gaziantep Arası Otobüs

Adana ile Gaziantep arasındaki mesafe 248 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 2 saat 30 dakika kadar sürmektedir.


Gaziantep ve Adana yakın mı?

Gaziantep'te, 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 26 kişinin hayatını kaybettiği apartmana ilişkin aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da yer aldığı 6 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame kabul edildi.

Nurdağı depreminde kaç kişi öldü?

Önceki adı Gavur dağı, dibindeki dört yol kavşağındaki adı “Kömürler” olan Nur dağı olan bölge, medeniyetlerin doğduğu Mezopotamya ve Akdeniz Bölgesi arasında geçiş yolu üzerinde bulunduğundan ilçe merkezi olmasa da bağlı köy ve beldelerin kuruluşu ilk çağlara dayanır.

Nurdağı ilçesinin eski adı nedir?

Nurdağı'nda Ne Yenir Neleri Meşhur

Baklava dünyaya ün salmış tatlısıdır. Birbirinden lezzetli onlarca yemek yiyebileceğiniz bu ilçede simit kebabı, Hedik, Pirpirim Aşı, Lebeniye çorbası, şekerli pide, alinazik, Firik pilavı yemeden dönememenizi tavsiye ederiz.


Nurdağı neyi meşhur yemek?

Otobüs firmalarını karşılaştırın

Öz Elazığlılar Seyahat, her gün Nurdağı - Gaziantep arasında 1 otobüs sunuyor. Bu yolculuk için ortalama fiyat ₺175,00.


Nurdağı Gaziantep arası kaç TL?

Gaziantep - Nurdağı otobüs bileti fiyatı en ucuz 100,00₺'dir.

Gaziantep Nurdağı arası kaç lira?

#Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak #Nurdağı ve #İslahiye'ye ulaşımın kolaylığı için otobüs seferlerine başladık. Tüm seferlerimiz ücretsiz olacaktır.

Gaziantep Islahiye otobüs ücretsiz mi?

Hatay - Gaziantep arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Hatay - Gaziantep arası toplam 197 kilometre.

Gaziantep Hatay'a yakın mı?

Adıyaman - Hatay arası toplam 319 kilometre.