Özlüce Metro

Özlüce Metro Özlüce Metro, Özlüceye hangi metro gidiyor?, Bursa Metro 2 nereye gidiyor?, Bursa Nilüfer e hangi metro gider?, Bursa Metrosu nerelere gidiyor?

Özlüceye hangi metro gidiyor?

Özlüce - 29 Ekim Metro İstasyonu.

Bursa Metro 2 nereye gidiyor?

2 metro hattının ilk durağı Arabayatağı olup son durağı Üniversite durağıdır. 2 (Arabayatağı-Yavuz Selim > Uludağ Üniversitesi), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 2 hattında 25 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 41 dakika.

Bursa Nilüfer e hangi metro gider?

Bursa il merkezinden Nilüfer'e gitmek için 43/HB, 9/D, 95/A, B/24/ B42-A ve B/7 numaralı otobüsleri kullanabilirsiniz. Ayrıca 2 numaralı metro da yolcuları Nilüfer'de indirmektedir.

Bursa Metrosu nerelere gidiyor?

İzmir Caddesi (Batı Hattı) üzerinde sırasıyla; Küçük Sanayi, Ataevler/23 Nisan, Beşevler/Barış, Fatih Sultan Mehmet ve Nilüfer istasyonları, Mudanya Caddesi (Kuzey Hattı) üzerinde ise Bursa Organize Sanayi Bölgesi/Akpınar, Hamitler/Fethiye, Bağlarbaşı/Esentepe, İhsaniye ve Karaman/Hürriyet istasyonları bulunmaktadır.


Bursa Özlüce hangi metro durağında?

Uludağ Üniversitesi Metro İstasyonu, BursaRay'ın BursaRay 2 hattında yer alan ve 24 Aralık 2010'da hizmete giren hemzemin metro istasyonudur. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Özlüce Mahallesi'nde Uludağ Üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan istasyonun 4 adet girişi bulunmaktadır.

Bursa Sur Yapı hangi metro istasyonu?

Nilüfer Sur Yapı Marka AVM konumuna en yakın metro durağı Nilüfer.

Bursa Metro 1 numara nereye gidiyor?

1 metro hattının ilk durağı Bursaspor / Acemler olup son durağı Arabayatağı durağıdır. 1 (Bursaspor-Acemler > Arabayatağı-Yavuz Selim), her gün çalışıyor.

Bursada kaç tane metro var?

BursaRay, Türkiye'nin Bursa şehrinde yer alan yer altı demiryolu ağıdır. 2 hatlı olup toplam 38 istasyondan oluşmaktadır.

M2 metro hattı nerede?

Şişli - Mecidiyeköy Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M2 (Yenikapı - Hacıosman) Metro Hattı'nda yer alan ve 16 Eylül 2000'de hizmete giren yer altı metro istasyonudur. Şişli'nin Merkez Mahallesi ile Fulya Mahallesi arasında Büyükdere Caddesi üzerinde -M7 platformunun üst kotunda- yer almaktadır.

Bursa Nilüfer nereye yakın?

Coğrafi konum. İlçe, doğusunda Osmangazi, güneyinde Orhaneli, batısında Mustafakemalpaşa, Uluabat Gölü ve Karacabey, kuzeyinde Mudanya ile çevrilidir. Denizden yüksekliği 100-150 metredir. Bursa ilinin 10 km batısında yer alır.

Korupark AVM ye hangi metro gider?

Korupark Metro İstasyonu, BursaRay'ın BursaRay 1 hattında yer alan ve 15 Aralık 2011'de hizmete giren yer altı metro istasyonudur. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Balat Mahallesi'nde Sanayi Caddesi üzerinde yer alan istasyonun 2 adet girişi bulunmaktadır.

Bursa ihsaniye hangi metro gidiyor?

İhsaniye Metro İstasyonu, BursaRay'ın BursaRay 1 hattında yer alan ve 29 Ekim 2001'de hizmete giren metro istasyonudur. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Esentepe Mahallesi'nde Sanayi Caddesi üzerinde yer alan istasyonun 4 adet girişi bulunmaktadır. Esentepe, İhsaniye ve Yenikaraman Mahallelerine ulaşımı sağlar.

Özlüceye hangi Otobüs gider?

38B2, Nilüfer bölgesinde bulunan Özlüce konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Beşevler Metro istasyonu hangi metro?

Beşevler Metro İstasyonu, Ankara metrosu'nun Ankara metrosu'nun Ankaray (A1 (AŞTİ - Dikimevi) Hafif Raylı Sistemi) hattında yer alan ve 30 Ağustos 1996'da hizmete giren yer altı metro istasyonudur. İstasyon, Çankaya'nın Bahçelievler Mahallesi'nde yer almaktadır.

Bursa metro ücreti ne kadar?

Yeni düzenleme ile Metro Tam biniş 2.90 TL, indirimli 2,55 TL oldu. Düzenleme ile otobüs uzun hat 3,80 TL, kısa hat ise 3 TL olarak düzenlendi. Aylık tam abonman ise yüzde 11 artışla 200 TL olarak belirlendi. Öğrenci abonman fiyatı ise 90 TL olarak sabit tutuldu.

Bursa Özlüce hangi ilçeye bağlı?

Özlüce, Bursa ilinin Nilüfer ilçesine bağlı bir mahalledir.

Bursa son metro saat kaçta?

Her gün sabah 06.00 ile gece 23.59 arasında Bursalıları evlerine, işlerine ve ailelerine ulaştıran Bursaray, Kestel – Üniversite ve Kestel – Emek arasında gidiş geliş olmak üzere günde 478 sefer gerçekleştiriyor.

Bursa Osmangazi hangi metro gidiyor?

Mihraplı Caddesi 2/D0166 Otobüs Durağı

Hasanağa Mh.-Bursaspor Acemler İst.


Bursa Sur Yapı hangi durakta?

ULAŞIM. Üsküdar - Çekmeköy Metro hattını kullanarak, "Necip Fazıl" durağında indiğinizde Metrogarden AVM'ye ulaşabilirsiniz.

Sur yapiya gitmek icin hangi durakta inilir?

1, Nilüfer bölgesinde bulunan Odunluk Mahallesi konumuna giden son Metro aracıdır. 00:38 civarında buradan geçer.