Sağlık Bakanlığı Hizmet Puanı İlçelere Göre

Sağlık Bakanlığı Hizmet Puanı İlçelere Göre Sağlık Bakanlığı Hizmet Puanı İlçelere Göre, Sağlık Bakanlığı hizmet puanı neye göre belirlenir?, 4 hizmet bölgesi kaç yıl?, Hizmet puanı nasıl öğrenilir?, 3 6 hizmet bölgesi kaç puan?, Hizmet puanı neye göre artar?

Sağlık Bakanlığı hizmet puanı neye göre belirlenir?

Hizmet puanı MADDE 8 –(1) Personelin atama ve yer değiştirme işlemlerinde kullanılmak üzere, bu Yönetmelik kapsamındaki personel için her atama döneminden önce atamaya esas olmak üzere çalışılan yerin özelliklerinin göz önüne alındığı bir hizmet puanı hesaplanır.

4 hizmet bölgesi kaç yıl?

Aşağıdaki işlem adımlarını takip ediniz. 1) MEBBİS 2) e-Personel Modülü 3) İlgili öğretmenin TC kimlik numarası ya da adı-soyadı personel arama ekranına yazılarak bilgi ekranlarına giriş yapılacaktır. Öğretmenin bilgilerine ait ekrana giriş yapıldıktan sonra; 4) Hizmet Puanı 5) Hizmet Puanı Hesaplama ekranı açılır.


Hizmet puanı nasıl öğrenilir?

3) 3 üncü hizmet alanındaki eğitim kurumlarında görev yapanlara 18, 4) 4 üncü hizmet alanındaki eğitim kurumlarında görev yapanlara 22, 5) 5 inci hizmet alanındaki eğitim kurumlarında görev yapanlara 26, 6) 6 ncı hizmet alanındaki eğitim kurumlarında görev yapanlara 30 hizmet puanı verilir.

3 6 hizmet bölgesi kaç puan?

"Zorunlu hizmetini tamamladıktan sonra, öğretmen orada kalırsa, onlara da ek hizmet puanı vereceğiz. Burada öğretmenin, birinci yıl için yüzde 25, ikinci yıl için yüzde 50, üçüncü yıl için ise yüzde 100 hizmet puanı artırılacak. Bu özellikle puanı yüksek olan okullarda, görev yapan öğretmenlerimize avantaj sağlayacak.

Hizmet puanı neye göre artar?

Sağlık bakanlığına bağlı çalışan personelin hizmet puanları yılda iki kez güncelleniyor. 1 Ocak ve 1 Temmuz tarihli yeniden hesaplanan puanlar Ekip Portal üzerinden görüntülenebiliyor.

Sağlık Bakanlığı hizmet puanı ne zaman güncellenir?

Polislerin şark görevi kapsamında bulunan iller; Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van ve ilçeleridir.

Hangi iller doğu görevi sayılıyor?

3) 3 üncü hizmet alanındaki eğitim kurumlarında görev yapanlara 18, 4) 4 üncü hizmet alanındaki eğitim kurumlarında görev yapanlara 22, 5) 5 inci hizmet alanındaki eğitim kurumlarında görev yapanlara 26, 6) 6 ncı hizmet alanındaki eğitim kurumlarında görev yapanlara 30 hizmet puanı verilir.

Hizmet puanı 22 ne demek?

"Uzun zamandır Bakanlığımız gündeminde olan, sözleşmeli sağlık personelinin 6 yıllık zorunlu çalışma süresinin düşürülmesine dair talepler TBMM komisyonunda değerlendirmeye alınmıştır. Komisyondan geçen kanuni düzenleme ile 6 yıl olan sabit pozisyonda çalışma süresi, 4 yıla düşürülmüştür.

Sağlıkta zorunlu hizmet kaç yıl?

Sağlık hizmet puanı bağlı bulunan il ve ilçelerin sosyal ve ekonomik durumlarının endeksinin hesaplanıp ortaya çıkarılan puana hizmet puanı denir. Bu hizmet puanları bağlı oldukları kurum ve kuruluşlara göre değişiklik nakletmektedir.

Sağlık personeli hizmet puanı nedir?

görevlendirilen kadın öğretmenlerin hizmet puanlarına bu kapsamda fiilen görev yaptıkları her ay için 2, erkek öğretmenlerin hizmet puanlarına ise bu kapsamda fiilen görev yaptıkları her ay için 1 puan eklenir.

Hizmet puanı kaç ayda bir hesaplanır?

Eğitim kurumlarında geçirilen değerlendirmeye esas sürelerin yıldan artan her ayı için o hizmet alanında bir yıllık süreye karşılık olan puanın 1/12'si esas alınır. Aydan artan süreler dikkate alınmaz. Yıldan artan süreler için hesap edilen hizmet puanının kesirli olması hâlinde kesirli puan tama tamamlanır.

Hizmet puanı dönemlik mi?

D-) Hizmet Puanı Hesaplama

☞ Girilmiş olan Personel Kurs Bilgileri kaydına göre puan yansımasını görebilmek için MEBBİS > e-Personel > Görev Bilgileri > Hizmet Puanı Hesaplama ekranına giriniz. ☞ Hesapla düğmesini tıklatınız. ☞ Hesaplanmış puanlar ayrı ayrı tablolarda ve toplanmış olarak gösterilecektir.


Hizmet puanı nerede görülür?

Ek hizmet paunları şuan için iptal durumdadır. Bu nedenle, öğretmenlere, yüksek lisans, doktora, ikinci lisans gibi durumlara bağlı olarak ek hizmet puanı verilmeyecektir.

Yüksek Lisans hizmet puanı getirir mi?

Hizmet Bölgesi ve Hizmet Alanları Nedir? Türkiye üç hizmet bölgesi ve her bölge altı hizmet alanına ayrılmıştır. Hizmet bölgelerinin belirlenmesinde bölgenin genel şartları göz önünde bulundurulur. Ulaşım, sosyal imkanlar, ekonomik koşullar gibi etkenlere göre zorunlu hizmet noktaları belirlenir.

Hizmet bölgeleri neye göre belirlenir?

g) En fazla bir adet olmak üzere üstün başarı belgesi alanlara 4, ğ) En fazla bir adet olmak üzere ödül alanlara 5, hizmet puanı verilir."

Başarı Belgesi hizmet puanı verir mi?

Öğretmenlerden doktora mezunu olanlara 90, tezli yüksek lisans mezunu olanlara 50, ortaöğretim alan öğretmenliği tezsiz yüksek lisans eğitimi hariç olmak üzere tezsiz yüksek lisans mezunu olanlara 30, ikinci bir dört yıllık yükseköğrenim mezunu olanlara 10 hizmet puanı verilecek.

Yüksek lisans kaç puan getirir?

İlgili maddeye göre; artırımlı ek puan sadece “zorunlu hizmet görevini yapmak üzere atanan” ibaresinden dolayı zorunlu hizmete tabi, zorunlu hizmeti yapmak üzere zorunlu hizmete tabi kuruma atanmış, zorunlu hizmet süresini bu kurumda tamamlayan öğretmenlere verilmektedir.

Artırımlı hizmet puanı kimlere verilir?

Hizmet puanına köylerde fiilen çalışılan her yıl için 100 puan, beldelerde fiilen çalışılan her yıl için 50 puan eklenir. Alınan takdirnameler için yılda sadece bir kez olmak üzere 100 puan daha eklenir.

Memur hizmet puanı nasıl hesaplanır?

Ek puanlarınız silinmez. 19 Haziran'daki yönetmelik değişikliğine göre bundan sonra atama nedenine bakılmaksızın atandığınız okul zorunlu hizmet bölgesindeyse eğer %50 artırımlı hizmet puanı alırsınız.

Hizmet puanı silinir mi?

Buna göre; 1-2023-2024 Eğitim Öğretim yılına esas olmak üzere eğitim kurumlarının norm kadrolarının güncellenmesi için 02 Ekim 2023 - 13 Ekim 2023 tarihleri arasında "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Norm Kadro Güncelleme Takvimi" doğrultusunda veri giriş işlemleri yapılacaktır.