Zorlu Center Metrobüs

Zorlu Center Metrobüs Zorlu Center Metrobüs, Zorlu Center için hangi Metrobüs durağı?, Zorlu Center için hangi metro durağı?, Zincirlikuyu Metrobüs hangi AVM?, Zorlu Center hangi istasyon?

Zorlu Center için hangi Metrobüs durağı?

Beşiktaş bölgesinde bulunan Zorlu Center AVM konumuna en yakın metrobus durağı hangisidir? Beşiktaş Zorlu Center AVM konumuna en yakın metrobus durağı Zincirlikuyu - Sögütlüçesme Yönü. 5 dk yürüme mesafesindedir.

Zorlu Center için hangi metro durağı?

Toplu taşıma ile gelecek misafirlerimiz Metrobüs'ten Zincirlikuyu durağında inerek veya Metro'dan Gayrettepe Metro istasyonunda inerek Zorlu PSM'ye ulaşabilirler.

Zincirlikuyu Metrobüs hangi AVM?

ZORLU CENTER AVM,ZİNCİRLİKUYU CADDESİ için Metrobus ücreti yaklaşık ₺10.74 - ₺22.26 tutar.

Zorlu Center hangi istasyon?

Zorlu Center konumuna en yakın duraklar: Zincirlikuyu-Üniversite - Levent Yönü 138 metre uzaklıkta, 2 dk yürüme mesafesinde. Zincirlikuyu-Üniversite - Taksim Yönü 224 metre uzaklıkta, 3 dk yürüme mesafesinde.


Kaç metrobüs durağı var?

Türkiye'nin İstanbul şehrinde hizmet veren 52 kilometre (32 mi) uzunluğunda ve 44 istasyona sahip olan Metrobüs sisteminde; doğu-batı aksında Söğütlüçeşme, Zincirlikuyu, Cevizlibağ, Avcılar Merkez - Üniversite Kampüsü ve Beylikdüzü Son durak kalkış/varışlı olarak günün 24 saati sefer yapan 6 hat bulunmaktadır.

Zincirlikuyu Metrobüs hangi metro durağında?

Beşiktaş'ın Balmumcu Mahallesi ile Şişli'nin Esentepe Mahallesi arasında Zincirlikuyu Kavşağı'nda yer almaktadır. İstasyondan M2 Gayrettepe Metro İstasyonu'na yaklaşık 500 metre, M11 Gayrettepe Metro İstasyonu'na ise yaklaşık 50 metre yürüme mesafesi bulunmakta olup, istasyonlar arası aktarma imkânı vardır.

Zorlu Center hangi mahalle?

Otopark Vestiyer Bilet gişesi Zorlu PSM fuaye alanında bulunmaktadır. Bilet gişesi çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu 10.00 - 22.00 arasındadır. Otopark Vestiyer Bilet gişesi Zorlu PSM fuaye alanında bulunmaktadır.

Zorlu PSM de vestiyer var mı?

Zorlu Ailesi tarafından kültür sanatın dönüştürücü gücüne olan inançla açılan Zorlu PSM olarak, 2013 yılından bu yana yenilikçi vizyonumuzla Türkiye'nin kültür sanat hayatına yön veriyoruz. 11 yıldır ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve ...

Zorlu PSM ne zaman açıldı?

Zincirlikuyu Avcılar, Beylikdüzü, Söğütlüçeşme,Cevizlibağ, Zeytinburnu, Uzunçayır, Yenibosna, Mecidiyeköy durağı en çok kullanılan metrobüs durakları arasında yer alıyor.

Zincirlikuyu Metrobüs hangi duraklardan geçiyor?

Gayrettepe Metro İstasyonu ile Zincirlikuyu Metrobüs Durağı arasındaki yaya tüneli 2 Eylül'de açılıyor. İstanbul Metrosu Gayrettepe İstasyonu ve Zincirlikuyu Metrobüs Durağı arasında yaya ulaşımını sağlamak üzere yapımı tamamlanan "Metro-Metrobüs Yaya Bağlantı Tüneli" 2 Eylül'de hizmete girecek.

Zincirlikuyu metro durağı hangisi?

Zorlu Center her gün 10:00 - 22:00 saatleri arası hizmet vermektedir. Zorlu Center stant alanları ve kiralama koşulları konusunda nasıl bilgi alabilirim? Zorlu Center içerisindeki kiralama talepleriniz için Başvurular / Kiralama Talep Formunu doldurmanız yeterli olacaktır.

Zincirlikuyu Metrobüs Gayrettepe metro bağlantısı var mı?

Zincirlikuyu Metrobüs 1 / Maslak Yönü 407 metre uzaklıkta, 6 dk yürüme mesafesinde.

Zorlu Center saat kaça kadar açık?

M11 / U1 & U2 (Gayrettepe – İstanbul Havalimanı – Halkalı) Metro Hattı, İstanbul'un Avrupa yakasında, bütün etapları bitirildiğinde Gayrettepe ve Halkalı'yı İstanbul Havalimanı üzerinden birbirine bağlayacak olan yaklaşık 69 km uzunluğundaki hızlı metro projesidir.

Gayrettepe metro hangi metrobüs durağında?

Söğütlüçeşme - Beylikdüzü Metrobüs Toplam Kaç Durak? Söğütlüçeşme - Beylikdüzü arası toplam 44 duraktan oluşuyor. Beylikdüzü - Söğütlüçeşme Metrobüs Kaç Dk Sürüyor? Beylikdüzü - Söğütlüçeşme arası ortalama 83 dakika sürüyor.

Gayrettepe metro nereye gidiyor?

Söütlüçeşme metrobüs durağı ve Söğütlüçeşme Marmaray durağı birbirine çok yakın noktadadır. Söğütlüçeşme metrobüs durağından indikten sonra iki dakikalık bir yürüme mesafesi ile Söğütlüçeşme Marmaray durağına ulaşabilirsiniz.

Metrobüste hangi duraklar var?

İşte detaylar… Zincirlikuyu Metrobüs Durağı adresine birçok otobüs hattıyla gidilebilmektedir. Bunun yanında metro ve minibüsle de gidebilmek mümkündür.

Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs ne kadar sürüyor?

Beylikdüzü Zincirlikuyu arası 37 durak yaklaşık 80 dakika sürmektedir. Beylikdüzü Cevizlibağ arası 26 durak yaklaşık 60 dakika sürmektedir. Beylikdüzü Söğütlüçeşme arası 44 durak yaklaşık 100 dakika sürmektedir. Zincirlikuyu Söğütlüçeşme arası 8 durak yaklaşık 25 dakika sürmektedir.

Söğütlüçeşme Metrobüs ve Marmaray yakın mı?

Beylikdüzü'nden başlayıp Söğütlüçeşme'ye kadar giden metrobüs en hızlı ulaşım araçlarından birisi olarak vatandaşlar tarafından sıkça tercih edilir. Metrobüs hattı toplamda 44 duraktan oluşan ve İstanbul'u bir başından diğer başına kadar -Kadıköy'den Beylikdüzü'ne- kat eden yaklaşık 50 km uzunluğunda bir hattır.

Zincirlikuyu'da metro var mı?

Zorlu Centre Metro konumuna en yakın duraklar: Levazim Mahallesi - Merkez Yönü 139 metre uzaklıkta, 3 dk yürüme mesafesinde. Zincirlikuyu - Maslak Yönü 183 metre uzaklıkta, 3 dk yürüme mesafesinde. Zincirlikuyu - Besiktas Yönü 193 metre uzaklıkta, 4 dk yürüme mesafesinde.

Zincirlikuyu Söğütlüçeşme metrobüs kaç dakika?

Mehmet Zorlu, memleketi Denizli Babadağ'da iki dokuma tezgâhıyla şirket kurarak Zorlu Holding'in temellerini attı.