14 Otobüs Durakları

14 Otobüs Durakları 14 Otobüs Durakları, 14 hangi duraklardan geçer?, 14ks hangi duraklardan geçiyor?, 14 ES kaç durak?, 14 ES sabah kaçta başlıyor?

14 hangi duraklardan geçer?

İETT 14ES otobüs Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

14ES otobüs hattı (Kadiköy-Sarigazi Garaji), Kadıköy - Rihtim1 durağından başlayıp Sarigazi Garaji - Sondurak Yönü durağına gidene kadar 79 duraklar geçiyor.


14ks hangi duraklardan geçiyor?

14R otobüs hattının ilk durağı Kadıköy - Rihtim2 olup son durağı Küçüksu Kasri - Son Durak Yönü durağıdır. 14R (Kadıköy - Rasathane), her gün çalışıyor.

14 ES kaç durak?

14KS otobüs hattı (Sultanbeyli Peronlar-Yüzbeşevler), Sultanbeyli Peronlar durağından başlayıp Yüzbeşevler - Kadiköy Yönü durağına gidene kadar 74 duraklar geçiyor.

14 ES sabah kaçta başlıyor?

Kuyumcukent Durağının Yakınından Geçen İETT Otobüsleri

E-57.



14 R nereden kalkıyor?

İETT 14ES otobüs Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

14ES otobüs hattı (Sarigazi Garaji -Kadiköy), Sarigazi Garaji - Sondurak Yönü durağından başlayıp Kadıköy - Rihtim1 durağına gidene kadar 79 duraklar geçiyor.


15f hangi duraklardan geçer?

EGO Cepte altyapısı kullanılan uygulamada SMS ile vatandaşlar durak bilgisini (0312) 911 3 911 veya (0850) 303 0 306 'ya SMS yollama veya arama ile durağa yaklaşan otobüs bilgilerini öğrenebilmektedir. Amacımız; bu hizmetimiz ile birlikte toplumun tüm kesimlerine rahat bir ulaşım hizmeti vermektir.

14KS Kadıköye gider mi?

14R RASATHANE - KADIKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 14R hattı da birçok duraktan geçer.

14k kaçta kalkıyor?

15F BEYKOZ - KADIKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır.

Kuyumcukent hangi iett gider?

Beykoz Sahil Boyu Durağının Yakınından Geçen İETT Otobüsleri

121A. 15.


14ES Kadıköye gider mi?

NerdeBuOtobüs iPhone uygulaması, İstanbul içinde beklediğiniz otobüsün nerede olduğu hangi duraklara uğradığı gibi bilgileri sunan pratik bir uygulama. IETT'den aldığı verileri düzenli bir şekilde sunan NerdeBuOtobüs, otobüs hatlarının durak ve saat bilgisini de veriyor.

Ankara EGO Otobüs Nerede?

19SB Sultanbeyli-Bostancı Hattı Hk.

Tavukçuyoluna hangi otobüs gider?

130A, Ataşehir bölgesinde bulunan 18M Uzunçayır Sultanbeyli konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Yenidoğan Ümraniye hangi otobüs gider?

18K (İETT)

18K otobüs hattının ilk durağı Sultanbeyli Peronlar olup son durağı Kadıköy - Rihtim2 durağıdır.


20 D nereye gidiyor?

15K (İETT)

15K otobüs hattının ilk durağı Kirazlitepe - Peron Yönü olup son durağı Üsküdar Camii Önü durağıdır. 15K (Kirazlitepe -Üsküdar Camii Önü), her gün çalışıyor.


11l saat kaçta var?

11K otobüs hattının ilk durağı Kazim Karabekir - Peron Yönü olup son durağı Kazim Karabekir - Peron Yönü durağıdır. 11K (Kazim Karabekir -Kazim Karabekir), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 11K hattında 46 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 56 dakika.

14R nerenin otobüsü?

Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Avukat Özcan Halaç Gündemi Değerlendirdi - YouTube.

14R kaça kadar çalışıyor?

KUYUMCUKENT TOPLU YAPI YÖNETĐM KURULU

Temel kural; 365 gün, asgari saat 10:00 ile 22:00 arasıdır.


14R kaçta kalkıyor?

130A, Kadıköy - Üsküdar adresine giden ilk Otobüs.

15 F nerenin otobüsü?

Metro ile Kadıköy ulaşımı en rahat Kadıköy-Kartal metro hattına yakın oturanlar tarafından tercih edilmektedir. Kadıköy Kartal metro hattına binildikten sonra hattaki son durak olam Kadıköy durağında inmek, Kadıköy'e ulaşmak için yeterli olacaktır.

Beykoz sahil hangi otobüs?

Kuruluşumuz 16 Aralık 1942 tarihinde Ankara Elektrik ve Havagazı İşletme Müessesesi olarak kurulmuş 1950 tarihinde Otobüs İşletme İdaresinin bünyesine katılmasıyla Ankara Elektrik, Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi (EGO Genel Müdürlüğü) olarak Ankara'ya elektrik, havagazı (daha sonra doğalgaz) ve otobüs hizmetleri ...