2u Saatleri

2u Saatleri 2u Saatleri, Bursa 2u nereye gidiyor?, 2u Mudanya'dan kaçta kalkıyor?, Mudanya'dan Uludağ Üniversitesi ne otobüs saatleri?, Mudanya Budo hangi otobüs gider?

Bursa 2u nereye gidiyor?

Mudanya BUDO Feribot İskelesi'nden Ulaşım

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne "2/U" numaralı otobüs gitmektedir.


2u Mudanya'dan kaçta kalkıyor?

Mudanya'dan Uludağ Üniversitesi'ne B/35 otobüs hattı okundu

Saat 8.20'de çalışmaya başlayan ve 18.30'da seferleri sona eren hat, Mudanya'dan günde hafta içi 5, Uludağ Üniversitesi'nden 4 sefer yaparken, hafta sonları her iki yönden de 3 sefer yapmakta.


Mudanya'dan Uludağ Üniversitesi ne otobüs saatleri?

BUDO Deniz Otobüsleri:

BursaRay'a binerek Mudanya Yolu istikametindeki son durak olan Emek'e giderek aktarma yapmanız gerekiyor. Ardından F3 Numaralı otobüsleri ya da özel minibüsleri kullanarak İDO Bursa İskelesi'ne hızlıca gidebilirsiniz.


Mudanya Budo hangi otobüs gider?

ÖĞRENCİ ABONMAN 2. TİP (UZUN HATLAR) 16,17,19,36,37,38,51,53,54,61(Tarife nolu hatlar haricinde geçerlidir.) MEZUNA KALAN ÖĞRENCİ ABONMAN 1. TİP (KISA HATLAR) 0,1,2,3,4,5,8,13,14 ve 15 (Tarife nolu hatlarda geçerlidir.)


2 U kısa hat mı?

Mudanya BUDO Feribot İskelesinden Ulaşım

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne "2/U" numaralı otobüs gitmektedir.


Mudanya Üniversitesine hangi otobüs gider?

GÜZELYALI - MUDANYA ARASI Şehir İçi Minibüs Ücretleri

TAM 7,00 TL. olan Güzelyalı - Mudanya arası yolcu taşıma ücreti 8,5 TL.'ye yükseltildi. ÖĞRENCİ 5,00 TL. olan Güzelyalı - Mudanya arası öğrenci ücreti 6 TL.'ye yükseltildi.


Mudanya dolmuş kaç TL?

BUDO Bursa Mudanya İskelesinden Şehir Merkezine Ulaşım

BUDO Mudanya iskelesinden Mudanya merkeze ulaşım için 1/M otobüslerine binebilirsiniz.


Bursa Mudanya arası kaç para?

Uludağ Üniversitesi Metro İstasyonu, BursaRay'ın BursaRay 2 hattında yer alan ve 24 Aralık 2010'da hizmete giren hemzemin metro istasyonudur. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Özlüce Mahallesi'nde Uludağ Üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan istasyonun 4 adet girişi bulunmaktadır.

Budo Mudanya nereden kalkıyor?

M2 (Uludağ Üniversitesi – Kestel)

Uludağ Üniversitesi hangi metro gider?

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ne "93" , "43H" ve "43HB" numaralı otobüsler gitmektedir.


Uludağ Üniversitesine hangi metro gider?

Düzenleme ile otobüs uzun hat 3,80 TL, kısa hat ise 3 TL olarak düzenlendi. Aylık tam abonman ise yüzde 11 artışla 200 TL olarak belirlendi. Öğrenci abonman fiyatı ise 90 TL olarak sabit tutuldu.

Uludağ Üniversitesi hangi otobüs?

Şubat ayında gelen zammın ardından 2023 yılında şehir içi ulaşım ikinci kez zamlandı. Bursaray yüzde 47'lik zam ile 8.15 TL'den 12 TL'ye yükseldi. Otobüslerde kısa hat için 8.15 TL ödeyen Bursalılar artık 12 TL ödeyecek. Daha önce 9.40 TL olan uzun hatlar da yüzde 43 oranlık zamla 13.50 TL'ye çıktı.

Mudanya BUDO kaç TL?

Tüm yolcularımıza duyurulur. Değerli Yolcularımız, Acemler Seyahat Kartları Ofisimiz 01 Eylül 2023 tarihi itibarıyla hizmete açılmıştır. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda şehir içi toplu taşıma ücretsizdir. BursaKart'ınızı Kullanarak Ücretsiz Toplu Taşımadan Faydalanabilirsiniz.

BUDO Mudanya Eminönü kaç para?

Mudanya Üniversitesi, Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 11 Mart 2022 tarihinde Bursa'nın Mudanya ilçesinde kurulmuştur. Kurucu vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl'dür.

BUDO fiyatları ne kadar?

Mudanya'ya Şehirlerarası Otobüs ile Ulaşım

Şehirlerarası otobüs ile Mudanya ilçesine gitmek isteyen yolcular Mudanya Otogarı'nı değil; Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni de tercih edebilirler. Bursa Terminali'nde indikten sonra Mudanya ilçe merkezine F/1 hat numaralı otobüs ile gidebilirsiniz.


Bursa aylık abonman kaç TL?

Ankara Mudanya arası otobüsle kaç saat? Mudanya ANkara arası otobüsle yaklaşık olarak 5 saat 15 dakika sürmektedir.

Bursa otobüs kaç TL 2023?

Mudanya, Gemlik arasında 104 numaralı Bursa Büyükşehir Belediyesi minibüsleri düzenli olarak sefer yapmaktadır. Mudanya BUDO İskelesi'nden hareket eden 104 numaralı minibüsler Marmara Denizi sahil yolunu takip etmektedir.

Bursa ulaşım ücretsiz mi?

İstanbul (Anadolu) - Mudanya arası otobüs ile ne kadar sürüyor? İstanbul (Anadolu) - Mudanya arası otobüs yolculuğu ortalama 2sa 25dk sürmektedir.

Mudanya Üniversitesi kime ait?

c) Bir yetişkin ile birlikte koltuk işgal etmeyen 0-6 yaş aralığındaki çocuk kucakta ücretsiz seyahat edebilir. a) Engelli yolcular ancak yetişkin bir refakatçı eşliğinde seyahat edebilirler. Refakatçının da seyahat için Yolcu Bileti satın alması mecburidir.

Mudanya'ya giden otobüsler nereden kalkıyor?

İndirimli bilet hangi durumlarda geçerlidir? Öğrenci(27Yaşa kadar) ,Gazi-şehit dul ve yetimleri,engelli,basın,65 yaş ve üzeri,6 yaşından büyük olan çocuklar indirimli ücrete tabidir.

Mudanya ne var?

Öğrenci ve personelimiz için indirim bugün itibariyle başlamıştır. Geçerlilik süresi 6 aydır. (15/10/2017 geçerlilik süresi ) % 20 oranında indirim sağlanacaktır.

Ankara Mudanya otobüs kaç saat sürer?

Bursa'dan Mudanya'ya D575 karayolu ile 25 dakikada ulaşabilir ya da deniz yolu ile İstanbul Eminönü /Sirkeci - Mudanya arasında düzenli sefer yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsü Seferleri (BUDO) ile direkt olarak Mudanya iskelesine gelebilirsiniz.