1 Mayıs Metrobüs

1 Mayıs Metrobüs 1 Mayıs Metrobüs, 1 Mayısta toplu taşıma ücretsiz mi?, Yarın metrobüs bedava mı?, 19 Mayıs metrobüs bedava mı?, 1 Mayıs EGO ücretsiz mi?, Metrobüs ücretsiz mi?

1 Mayıs Metrobüs

İETT'den yapılan açıklamaya göre; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde otobüsler Cumartesi günü, metrobüsler ise hafta içi planına göre sefer düzenleyecek.

1 Mayısta toplu taşıma ücretsiz mi?

İETT'den yapılan açıklamaya göre; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde otobüsler Cumartesi günü, metrobüsler ise hafta içi planına göre sefer düzenleyecek.

Yarın metrobüs bedava mı?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ankara, İstanbul ve İzmir'de bazı toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

19 Mayıs metrobüs bedava mı?

Pazar günü otobüs, Marmaray, metrobüs, metro, vapurların ücret tarifesi belli oldu. Alınan karara göre yarın İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz olacak.


1 Mayıs EGO ücretsiz mi?

İstanbullular, 19 Mayıs günü Marmaray, metro ve metrobüs gibi toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanacak. Ücretsiz toplu taşıma hizmeti, 19 Mayıs günü boyunca geçerli olacak ve kişiselleştirilmiş İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarından kullanılabilecek.

Metrobüs ücretsiz mi?

İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? İETT'den yapılan açıklamaya göre 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kişiselleştirilmiş İstanbulkart ile ücretsiz seyahat edilebilecek. Havalimanı ve Adalar hatlarında ücretsiz uygulaması geçerli olmayacak.

1 Mayıs İstanbulkart ücretsiz mi?

İstanbul'da 1 Ocak günü tüm otobüs, metrobüs, vapur, tramvay da dahil olmak üzere toplu ulaşım araçları, kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcıları için ücretsiz olacak.

Bugün metrobüs neden bedava?

İETT'den yapılan açıklamaya göre 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kişiselleştirilmiş İstanbulkart ile ücretsiz seyahat edilebilecek. Havalimanı ve Adalar hatlarında ücretsiz uygulaması geçerli olmayacak.

Metrobüsler kaça kadar bedava?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul'un Kurtuluşu'nun 100.yıl dönümü kutlamaları kapsamında, kentteki toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet verecek.


İstanbul'da ne zaman toplu taşıma ücretsiz?

06.00 - 14.00 SAATLERİ ARASI TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ.

19 Mayıs metro bedava mi?

Haberler/Duyuru. 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu dolaysıyla toplu ulaşım ücretsiz olacak. Kişiselleştirilmiş İstanbulkart'ınızla 6 Ekim 2023 Cuma günü ücretsiz seyahat edebilirsiniz.

19 Mayıs 2023 ulaşım bedava mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanılacaktır.

19 Mayıs Marmaray bedava mı?

İBB'den yapılan açıklamada, "19 Mayıs perşembe günü İETT seferleri Cumartesi sefer tarifesine göre yapılacaktır. Tüm toplu ulaşım araçları bayram süresince ücretsiz olarak hizmet verecek.

1 Mayıs da Marmaray ücretsiz mi?

Diğer yandan Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca yürütülen Gayrettepe - İstanbul Havalimanı metrosu, Marmaray, Başkentray ve İzban seferleri ücretsiz olacak.

Marmaray ücretsiz mi?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca yürütülen Gayrettepe - İstanbul Havalimanı metrosu, Marmaray, Başkentray ve İzban seferleri ücretsiz gerçekleştirilecek.

1 Mayıs Ankara metro bedava mı?

Toplu taşıma araçları arasında yer alan Başkentray, Marmaray, İZBAN ve metronun yeni yılın ilk gününde ücretsiz olacağının açıklanmasının ardından 1 Ocak 2024 Pazartesi günü tüm vatandaşlar ulaşımı ücretsiz kullanacak.

Metrobüs kaç yaş altı ücretsiz?

İstanbul'da İETT'ye bağlı otobüs ve metrobüslerin 1 Mayıs'ta ücretsiz olacağı açıklandı. Ankara ve İzmir'de de toplu taşıma ücretsiz olacak.

Metrobüs ücreti ne kadar?

8. 6 yaş altında olan çocuklar ücretsiz olarak seyahat edebilir. 6 yaş ve üzeri çocuklar ücrete tabidir. 9. Görevlilere ve diğer yolculara sorumlu ve saygılı şekilde davranılması, yüksek sesle konuşulmaması, müzik çalarların diğer yolcuları rahatsız edici şekilde yüksek sesle dinlenmemesi gerekir. 10.

Resmi tatillerde iett ücretsiz mi?

2024 Metrobüs Tam Yol Taşıma Ücreti

Yapılan yüzde 18'lik zam ile birlikte Metrobüs 2024 tam bilet tarifesi en az taşımada 10,74 TL öğrenciler için ise 4,73 TL, en uzun mesafede tam bilet 26,25 TL Öğrenciler için 8,64 TL oldu.


İETT ne zaman ücretsiz 2023?

1 Ocak 2020 itibari ile İBB'ye ait toplu ulaşım araçları 2020 yılının tüm dini, resmi bayramları ile sınav günleri ve okul açılışında ücretsiz hizmet verecektir.

Ankara'da ulaşım ücretsiz mi?

Okulların açılacağı ilk gün olan 11 Eylül 2023 Pazartesi günü 06.00-14.00 saatleri arasında İstanbulkartınızı kullanarak ücretsiz seyahat edebilirsiniz.