76o Güzergah

76o Güzergah 76o Güzergah, 76O hangi duraklardan geçiyor?, 76O Esenler otogara gidiyor mu?, 76BA nereye gidiyor?, Beylikdüzü Bakirköy otobüs saatleri kaçta?, 76O hangi otogara gidiyor?

76O hangi duraklardan geçiyor?

BÜYÜK İSTANBUL OTOGARI

Ayrıca 303B Silivri Cezaevi - Otogar, 76O Cihangir Mah. - Avcılar - Otogar ve 750 Mecidiyeköy-Otogar otobüslerini kullanarak Bayrampaşa/Esenler Otogarına ulaşabilirsiniz. Hat saatleri için lütfen tıklayınız. Hat saatleri için lütfen tıklayınız. Hat saatleri için lütfen tıklayınız.


76O Esenler otogara gidiyor mu?

İETT 76BA otobüs Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

76BA otobüs hattı (Büyükçekmece -Adnan Kahveci Bulvari), Büyükçekmece - Son Durak (76c) Yönü durağından başlayıp Adnan Kahveci Bulvari - Büyükçekmece Yönü durağına gidene kadar 65 duraklar geçiyor.



76BA nereye gidiyor?

76O AVCILAR CİHANGİR MAHALLESİ - OTOGAR.

Beylikdüzü Bakirköy otobüs saatleri kaçta?

İETT 76O otobüs Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

76O otobüs hattı (Cihangir Mahallesi -Otogar), Cihangir Mahallesi - Son Durak Yönü durağından başlayıp Otogar - Sondurak(76o) Yönü durağına gidene kadar 78 duraklar geçiyor.


76O hangi otogara gidiyor?

76O AVCILAR CİHANGİR MAHALLESİ - OTOGAR Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 76O hattı da birçok duraktan geçer.

76O kac durak var?

İstanbul'un pek çok noktasına rahat bir ulaşım sağlayan otobüsler ile Esenler Otogarı'na gitmek mümkündür. 33 M, 76O, 110, 830, 41AT, 910, 280 ve 750 numaralı otobüs hatlarını kullanarak otogara geçiş yapabilirsiniz.

76O nerede?

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde yer alan Esenler Otogarı, resmi adıyla İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı olarak da anılıyor.

Esenler otogara hangi İETT gider?

76G otobüs hattı (Avcılar - Gürpınar), İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcilar Kampüsü durağından başlayıp Su Ürünleri Hali durağına gidene kadar 44 duraklar geçiyor.

İstanbul Esenler Otogarı ne diye geçiyor?

Otobüs hatlarımız sabah 07.00 ile 09.30 arasında, akşam ise 17.00 ile 19.30 arasında belirlenen kalkış noktalarından hizmet verecektir. Metrobüs hattımız sabah 06.00 -09.00 ve 16.00-20.00 saatleri arasında 10 dakika aralıklarla hizmet vermeye devam edecektir.

76G nereye gidiyor?

76 (Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi)

76 otobüs hattının ilk durağı Ted Koleji olup son durağı Bamyasuyu Aktarma Merkezi (T3) durağıdır. 76 (Bamyasuyu Aktarma Merkezi (T3)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 76 hattında 27 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 23 dakika.


89b nereye gidiyor?

76 otobüs hattı (Bakirköy -Beylikdüzü), Bakirköy - İncirli Yönü durağından başlayıp Beylikdüzü - Son Durak (76) Yönü durağına gidene kadar 61 duraklar geçiyor.

Iett seferleri saat kaçta başlıyor?

Bu aşamada Bakırköy'e metrobüsle gittiğin zaman inmeniz gereken durak “İncirli” durağıdır. Üstelik bu durak, az önce bahsi geçen M1A metrosunun “Bakırköy-İncirli” durağı ile aynı konumda bulunuyor. Yani burada da indiğiniz zaman Bakırköy merkeze küçük bir yolculuk daha yaparak istediğiniz güzergaha ulaşmış olacaksınız.

76 Otobüs nereden kalkıyor?

Kırmızı renkli seferler ÖHO ve OAŞ; siyah renkli seferler İETT'ye aittir. K İŞARETLİ SAATLERDE ÇATALCA KİPTAŞ-AVCILAR GÜZERGAHINDA HİZMET VERİR.

76 Beylikdüzü nereden kalkıyor?

760 otobüs hattı (Urla), Çeşme Terminal İçi durağından başlayıp Urla durağına gidene kadar 73 duraklar geçiyor.

Bakırköy Meydan hangi metrobüs durağında?

142 (İETT)

142 otobüs hattının ilk durağı Heybetli Sokak - Son Durak Yönü olup son durağı İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcilar Kampüsü durağıdır.


76o saat kaçta kalkıyor?

Esenyurt bölgesinde bulunan Bakırköy konumuna son Otobüs saat kaçta gider? 303A, Esenyurt bölgesinde bulunan Bakırköy konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Otobüs saatlerinin yanındaki k ne demek?

Esenler Otogar'a Metro ile gitmek için M1A ve M1B Metro hatlarına binip Otogar durağında inebilirsiniz. Ya da M2 Yenikapı- Hacıosman Metrosu'na binerek Taksim ya da Şişli/ Mecidiyeköy duraklarında inip oradan kalkan otobüslerle Esenler Otogar'a ulaşım sağlayabilirsiniz.

76d ne zaman gelecek?

Büyük İstanbul Otogarı, İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan şehirlerarası otobüs terminalidir. Bayrampaşa ilçe sınırları içerisinde olmasına karşın, Esenler ilçe merkezine çok yakın olması dolayısıyla halk arasında Esenler Otogarı olarak da anılmaktadır.

760 nereden kalkıyor?

Metro ile Alibeyköy Cep Otogarı'na Ulaşım Kolaylığı

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattı güzergâhında bulunan Alibeyköy istasyonu kullanan yolcular, yürüme mesafesinde olan otogara kısa zamanda ulaşabiliyorlar.


98h nereye gidiyor?

İstanbul Avrupa yakasında Esenler ilçesinde bulunan Bayrampaşa Terminali, halk arasında Esenler Otogarı, İstanbul Otogarı veya 15Temmuz Demokrasi otogarı olarak da biliniyor. 1994 yılında hizmete giren ve İstanbul'un en büyük terminallerinden biri olan Bayrampaşa Terminali aynı zamanda Avrupa'nın da en büyük ...