Bargello 197 Neyin Muadili

Bargello 197 Neyin Muadili Bargello 197 Neyin Muadili, Bargello Parfüm 197 Hangi parfüm?, Bargello 197 nasil kokuyor?, Prada Candy nasıl bir koku?, Bargello hangi parfüm muadili kadın?, Bargello 197 ne kadar?

Bargello Parfüm 197 Hangi parfüm?

Cevap: Merhaba 197- prada candy efendim .

Bargello 197 nasil kokuyor?

Koku ailesi: Oryantal. Tatlı, sıcak notalardan oluşan bir parfüm. Üst nota: Acı portakal, iris, neroli. Orta nota: Tonka fasulyesi ve vanilya.


Prada Candy nasıl bir koku?

Prada Candy, içinde her şeyden çok fazla olan aşırılığı temsil eder. Beyaz misk ve vanilya ile başlangıç yapar, misklerin ipeksi ve pudramsı kokusu ile büyük ve keyifli finali karamel tamamlar.. Vanilya kokularını anımsatan koku, tamamen sıcak, şekerli ve tatlı notalardan oluşuyor.

Bargello hangi parfüm muadili kadın?

Cevap: Merhaba 160 davidoff echo muadili . Bargello ürünlerini satan bir kaç satıcı mevcut .

Bargello 197 ne kadar?

50 ML, kategorisine ait BARGELLO 197 KADIN 50 ml PARFÜM EDP ORIENTAL sadece 290,00 ₺.

Oryantal kokular ne demek?

Oryantal koku ailesi zengin egzotik kokulardan oluşur. Oryantal kokuları düşündüğünüzde otlar ve baharatlar veya kuru, tozlu, reçine notaları düşünebilirsiniz. Gösterişli ve çarpıcı olan bu notalar çoğu zaman kehribar veya tatlı notalarla yumuşatılır. Bu aileyi egzotik ve baştan çıkarıcı olarak tanımlamak yaygındır.

Bargello 199 ne kokuyor?

Yoğun ve baş döndürücü Bargello 199 Extrait de Parfum'ün üst notalarında Mısır'ın muhteşem çiceksi grandiflorum yasemini ve safran bulunuyor. Orta notalarda sedir ağacının hafif odunsu kokusu ile muhteşem uyum yakalayan Fas'ın acı bademi, alt notalarda amber ile odusu misk buluşuyor.

Bargello 112 neyin kokusu?

BARGELLO PARFÜM KATEGORİSİNİN POPÜLER KOKULARI SİZLER İLE!!!

112 Floral ÜRÜN İÇERİĞİ: Kadın Floral aile gurubumuzun en gözde ürünlerindendir. İçeriğinde: FRESH-MEYVELI-ŞEKER-SICAK BAHARAT-BEYAZ ÇIÇEKSI ,YASEMİN bulunmaktadır. Etkili Yasemin kokusu istiyorsanız bu kokuyu tercih etmenizi öneririz.


Bargello Parfüm 122 neyin muadili?

Cevap: Merhaba 122 Boss intense 112 Absolutely irresistible muadili efendim . Bargello ürünlerini satan bir kaç satıcı mevcut .

Prada Candy kaç TL?

Prada Candy EDP 80 ml Bayan Parfümü ürününün özellikleri ve fiyat teklifleri Cimri'de. Prada Candy EDP 80 ml Bayan Parfümü ürününün 10 farklı mağaza içerisinden en ucuz teklifi 655,00'dir.

Orjinal parfüm kaç saat kalır?

EDC ürünler genellikle 1 – 2 saate kadar, EDT'ler 3 – 5 saat aralığında, EDP'ler 6 – 8 saat süre ile tende kalır. Extrait de Parfum ürünlerinin kalıcılığı ise 12 saate kadar uzayabilir. Her parfüm herkeste aynı kokmayacağı gibi, her tende de aynı sürede kalmaz.

Prada parfüm kalıcı mı?

Prada parfümler arasında, esans yoğunluğu daha düşük olan EDC parfüm çeşitlerine kıyasla çok daha kalıcı ve esans oranı yüksek çeşitler bulunuyor.

Bargello 409 ne kokusu?

Cevap: Oriental çiçeksi bir kokuya sahiptir efendim Tepe Nota: Kakule, Biber, Zencefil. Kalp Nota: Gardenya, Şakayık, Portakal Çiçeği. Dip Nota: Amber, Sandal Ağacı, Misk.

Bargello 324 ne kokuyor?

İçeriğinde: Kahve, Kakao Çiçeği, Yasemin Çiçeği, Sümbül, Patchouli Ağaç Notaları bulunmaktadır. Parfümün çeşitli kakao ve çiçek içeriklerinden dolayı parfüm hem çiçeksi hem de şekerli kakao kokusu ön plana çıkmaktadır. Hem spor hem de Casual kıyafetlerle rahatlıkla kullanılabilir.

Bargello 122 nasıl bir koku?

Parfümün özelliği oryantal kokuların modern yorumu olarak tasarlanmasıdır. İçerdiği baharat ve çiçek notaları ile büyüleyici bir etki bırakırken aynı zamanda tatlı ve hafif vanilya tonlarıyla da sizi sarar. Bu koku her ortamda fark edilmenizi sağlar. Bargello 122 kalıcılık konusunda da oldukça iddialıdır.

Bargello 307 ne kokusu?

Koku Notaları: Turunçgil, Meyveli, Bal, Şeker, Beyaz Çiçek Ürün %100 orjinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Bargello 193 ne kokusu?

193: Koku İçeriği: Üst nota: Hindistan cevizi, kayısı, erik. Orta nota: Sümbülteber, yasemin, inci çiçeği, gül, Brezilya gül ağacı, kimyon Alt nota: Sandal ağacı, badem, vanilya, misk.

Bargello 384 ne kokuyor?

Bargello 384 parfüm içerisinde turunçgil ve çiçek esansları barındırır. Böylece meyveli, ferah ve şekerli bir kokuya sahip olmanızı sağlar. Tüm ciltler için uygun olan bu model her yaştan kadınlar tarafından tercih edilebilir. Günlük kullanıma uygun olan ürünü istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz.

Dünyanın en güzel kokusu hangi kokudur?

İsveç'teki Karolinska Enstitüsü ve Oxford Üniversitesi iş birliğiyle yürütülen araştırma, insanların kültürleri ne olursa olsun koku alma konusunda benzer tercihleri paylaştığını ortaya koydu. Sonuçlara göre en hoş koku vanilya olurken onu şeftali takip etti.

Afrodizyak etkili kokular nelerdir?

Meyveli bir bahar esintisi hissi yaratan aşk dolu koku, üst notalarında armut, kavun, manolya, şeftali, mandalina ve bergamot; orta notalarda yasemin, vadi zambağı, sümbülteber, frezya, gül, orkide, erik ve menekşe; son notalarında misk, vanilya, böğürtlen ve sedir ile güçlü bir afrodizyak etkisi yaratıyor.