Bayer Tarım İlaçları Fiyat Listesi

Bayer Tarım İlaçları Fiyat Listesi Bayer Tarım İlaçları Fiyat Listesi, En iyi kırmızı örümcek ilacı hangisi?, Bayer K Othrine SC 50 haşere ilacı 50 ml nasıl kullanılır?, K Othrine fiyatı ne kadar?, Bayer ilaçları hangileri?

En iyi kırmızı örümcek ilacı hangisi?

Ambalaj Şekli 50 ml Kullanımı Her 10 ml 1 litre su ile inceltilerek sprey veya pompa yardımı ile yüzeylere sıkılır. Haşerelerin görüldüğü yerlere, kapı ve duvar kenarlarına, zemin ve parke içlerine püskürtülür. Etkinin artması için 10 gün ıslak temizlik yapılmamalıdır.

Bayer K Othrine SC 50 haşere ilacı 50 ml nasıl kullanılır?

Seçenekler: 50 ml. 500 ml 697,34 TL/lt.

K Othrine fiyatı ne kadar?

Yaprakçık başına 15 ve üzerinde kırmızıörümcek tespit edilmesi halinde uygulamaya karar verilir. Meyve toplanmasından hemen sonra uygulama yapılır. Son uygulama ile hasat arasındaki süreye dikkat edilerek hasat yapılmalıdır.

Bayer ilaçları hangileri?

Mevsim içi uygulaması Erken dönem uygulamasının yapılmadığı durumlarda, mevsim içerisinde ilaçlama yapılabilir. Bunun için, açıkta yetiştirilen çilek alanlarında, yapraklar mevsim başında, mart sonu-nisan başında başlayarak 3-5 gün aralıklarla düzenli olarak kontrol edilir.


Domatese kırmızı örümcek ilacı ne zaman atılır?

Özellikle havaların ısındığı yaz aylarında hayatı kabusu çevirebilen hamam böceği, pire, tahta kurusu ya da sivrisinekler ile mücadele etmek istediğinizde K-Othrine haşere ilacı kullanabilirsiniz.

Kırmızı örümcek ilacı kaç günde bir atılır?

K-Othrine SC 50 suyla seyreltilir ve sırt pulvarizatör pompaları, el spreyleri veya fitiller ile kullanılır. Hedef haşereye göre aşağıdaki tabloda belirtilen doz miktarlarında 5 L su ile karıştırılarak 100 m² alana yukarıda belirtilen ekipmanlar aracılığıyla yüzey spreylemesi şeklinde uygulanır.

K-Othrine neleri öldürür?

Etkili hamam böceği ilacı olan k-othrine 50 sc'nin etki süresi 40 gün ile 90 gün arasında değişmektedir. K-othrine 50 sc Güvenlik Bilgi Formu (MSDS) indirmek için tıklayın.

K-Othrine 1 lt suya ne kadar konur?

Sivrisinekler, kara sinekler, hamam böcekleri, keneler ve bitlerden bu ilaç sayesinde kurtulmak mümkündür. Yaz ve ilkbahar aylarında sayısı artan bu tip böceklerin çevreye zarar vermemesi için K-othrine SC 50 kullanılabilir.

K-Othrine ne kadar sürede etki eder?

Bayer K-Othrine Kothrine Sc50 Haşere İlacı, Böcek Ilacı, Kokusuz, Hamamböceği, Sinek , Tahta Kurusu, Akrep, Gümüş Böceği, Sivrisinek, Karınca.

K-Othrine hangi böcekleri öldürür?

Ürün etiketinde belirtildiği şekilde, hedef haşereye göre belirtilen miktarda ürün 5 L su ile karıştırılarak,sırt pulvarizatör pompaları, el spreyleri gibi uygulama ekipmanları ile 100 m² alana yüzey spreylemesi şeklinde uygulanır.


K-Othrine SC 50 Hangi böceklerde kullanılır?

Bayer böcek ilacı hem iç hem de dış mekanlardaki haşerelere karşı koruma sağlar. Eklem bacaklı, sürüngen türlerin kullanımına uygun olan Bayer böcek ilaçları farklı üretim yapılarıyla hemen her yere uygulanabilir. Tablet, toz, sıvı, kapsül formlarıyla zararlı pek çok haşerenin yok edilmesinde başarı sağlar.

K-Othrine SC 50 kaç litre su ile kullanılır?

Bayer, Almanya merkezli çok uluslu bir ilaç, tarım ve kimya şirketidir. Şirket, 1863 yılında Friedrich Bayer tarafından kuruldu.

Bayer haşere ilacı nedir?

Domates bitkisi nemi sever, su noksanlığında üst yapraklar kıvrılır. Çok nemli, ağır topraklarda ise bitkiler hastalık ve zararlılara karşı hassaslaşır. İlk meyve verimi başlayıncaya kadar fazla sulamadan kaçınılmalıdır.

Bayer hangi ülkeye ait?

Kumlu ve hafif, geçirgenliği fazla topraklarda, gübre; ekim veya dikimden sonra verilirken ağır bünyeli, geçirgenliği az olan topraklarda ekim veya dikimden önce verilmelidir.

Bayer ilaç israil malı mı?

Domates bitkisi organik ve mineral gübreden iyi şekilde faydalanır. İlkbaharda tohum ekimi yada fide dikiminden önce toprak analiz sonuçlarına bağlı olarak toprak işleme sırasında 15:15.15 kompoze (60-70 Kg/da) gübre veya fosforlu gübrelerin hepsi toprağa verilir.

Domatese ne zaman su verilmez?

Un, nişasta ve süt karışımı, özellikle kırmızı örümcek ve yaprak bitlerine karşı çok etkilidir. Çok eski bir yöntem olarak biliniyor. Serin saatlerde yaprakların her yerine dikkatlice uyguluyorsunuz. Haşereler bulamaca bulanmış oluyor ve saat ilerledikçe hava ısınıyor ve bulamaç kurumaya başlıyor.

Domatese taban gübresi ne zaman atılır?

Kırmızı örümcek ilacı olarak “Akarisitler” kullanılmalıdır. Arazide zararlı saptaması yapıldığında eğer Akdeniz bölgesinde uygulanacaksa yaprak başına 5, ege ve güneydoğu bölgesinde ise yaprak başına 10 adet kırmızı örümcek rastlandığında ilaçlama yapılmalıdır.

Domatese ilk gübre ne zaman atılır?

Kimyasal mücadelede Tarım Bakanlığı tarafından onaylanmış Acetamiprid, Chlorpyrifos ethyl ve Cypermethrin gibi ilaçlar kullanılır.

Bitkilerde kırmızı örümcek nasıl yok edilir?

Bayer K-othrine Sc 50 Konsantre Haşere Öldürücü Etkili Olduğu Zararlılar: Hamamböceği, Kalorifer Böceği, Karınca, Bit, Pire, Tahtakurusu, Sinek, Sivrisinek, Çiyan, Kırkayak vb. özellikle yürüyen haşereler üzerinde etkilidir.

Kırmızı örümcek için hangi ilaç kullanılır?

bayer k-othrine sc 50 | Bahçestore. Kapalı Alanda Yürüyen ve Uçan Zararlılara Karşı Uzun Süre Etkili!

Yaprak bitine hangi ilaç iyi gelir?

BAYER K-OTHRINE SC50 Haşere İlaci 500 ml, uçan ve yürüyen tüm haşerelere karşı etkili, güvenilir formulasyonu su ile seyrelterek hazırlanan konsantre çoklu haşere ilacıdır.Bayer K-Othrine SC50 sıkça rastlanan uçan ve yürüyen haşerelerde böcek ilacı olarak kullanılmaktadır.

Bayer K-Othrine SC 50 Hangi böcekleri öldürür?

K-Othrine SC 50, en düşük doz ile uzun süreli kontrol sağlayan Deltamethrin aktif maddesi içeren SC formülasyonda bir biyosidal üründür. Kapalı alan ve mesken çevrelerinde yürütülecek haşere mücadelesinde bir çok zararlıya karşı güvenle kullanılır, etkin kontrol sağlar.