Bergen Filmi Kaç Kişi İzledi

Bergen Filmi Kaç Kişi İzledi Bergen Filmi Kaç Kişi İzledi, Bergen kaç kişi tarafından izlendi?, Bergen filmi rekor kırdı mı?, Bergen filmi ne kadar para kazandı?, Çok Aşk Kaç kişi izledi?

Bergen Filmi Kaç Kişi İzledi

Dokuz hafta sonra film, 5 milyon 422 bin seyirci ile Türk sinema tarihinin en çok izlenen 8. filmi olmuş, ₺159.196.198 toplamaya ulaşarak da Türkiye'de tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi ve ilk defa 100 milyon hasılata ulaşan film olmuştur.

Bergen kaç kişi tarafından izlendi?

Dokuz hafta sonra film, 5 milyon 422 bin seyirci ile Türk sinema tarihinin en çok izlenen 8. filmi olmuş, ₺159.196.198 toplamaya ulaşarak da Türkiye'de tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi ve ilk defa 100 milyon hasılata ulaşan film olmuştur.

Bergen filmi rekor kırdı mı?

Cinayet sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Belgin Sarılmışer'in hayatını ele alan "Bergen" filmi, 5 milyon 478 bin 944 izleyiciyle yılın ilk 8 ayında en çok izlenen film oldu.

Bergen filmi ne kadar para kazandı?

Ülkemizde hasılat rekorları kıran ve seyirciden yoğun ilgi gören “Bergen”, gişe başarısını ülke dışına taşıdı.

Çok Aşk Kaç kişi izledi?

Bergen filmi vizyonda yer aldığı 10 haftadan itibaren tüm zamanların en çok izlenen yapımları arasında 8. sırada yerini aldı. 10 milyon TL'ye mal olduğu olduğu konuşulan Bergen filminin hasılatı ise dudak uçuklattı. 'Bergen' 10 haftada 5 buçuk milyon izleyiciye ulaşarak 159 milyon 282 bin liralık gişe hasılatı yaptı.


Türkiye Gişe Rekoru Hangi film?

5 16. SIRA: Çok Aşk

2023 yılı seyirci sayısı: 380 bin 433 seyirci - Başrollerini Büşra Pekin ve Hasan Can Kaya'nın paylaştığı film 27 Ekim'de vizyona girdi. Filmin konusu özetle şöyle: Coşkun, en büyük hayali komedyen olup film yapmak olan genç bir adamdır.


En çok izlenen Türk filmi hangisi?

Yapım, yerli filmler seyirci rekoru listesinde hala zirvede yer alıyor. Pandemide rekorları alt üst eden “Bergen”, 5 milyon 484 bin seyirciyle 2020'li yılların en çok izlenen filmi oldu.

En çok hangi film izlendi?

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre sinemada en çok izlenen film, 2017 yılında seyirciye sunulan Recep İvedik 5 oldu. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı yapım, şimdiye kadar 7 milyon 437 bin 50 kişi tarafından seyredildi.

Atatürk filmi ne kadar gişe yaptı?

Çamaşırhane Film imzalı, 2017 yapımı Recep İvedik 5 7 milyon 437 bin 50 seyirciyle tüm zamanların en çok izlenen film rekorunu elinde bulunduruyor.

Ölümlü dünya 2 ne kadar izlendi?

Film toplamda 1.25 milyon seyirciye ulaştı.

Farah Zeynep Abdullah kaç para kazandı?

Bergen karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah sergilediği oyunculuğuyla hayranlarını etkiledi. 4 MİLYON TL KAZANDI! Şimdiye kadar film 4 milyon 868 bin 250 kişi tarafından izlendi.

Farah Zeynep Abdullah filmden ne kadar kazanıyor?

Filmde hem başrol hem de ortak yapımcı olan oyuncunun kazancının şimdilik 40 milyon lira civarında olduğu magazin kulislerinde konuşuluyor.

Türkiye'de gişe rekoru kimde?

1. Avatar (Global: 2,92 Milyar dolar)

Gişe rekoru kimde?

1. Sadri Alışık. 1964'ten başlayarak canlandırdığı Turist Ömer ve Ofsayt Osman tipleriyle ile dikkat çeken Sadri Alışık, yaşamı boyunca 209 filmde rol aldı.

Türkiye'de en çok kimin filmi var?

1. The Shawshank Redemption (1994) 9.3.

Türkiye'nin en iyi filmi hangisi?

Lumiere kardeşlerin çektiği ”Arrival of a Train at La Ciotat” sinema tarihinin ilk filmi olarak kabul edildi. 15 kare hızında çekilen 55 saniyelik bu film, Lumiere kardeşlerin ismini de ilk sinema yapımcıları olarak tarihe kazımış oldu.

Imdb rekoru hangi filmde?

Türkan Şoray (d. 28 Haziran 1945, İstanbul), Türk oyuncu,devlet sanatçısı,senarist, yönetmen ve yazardır. Türk sinemasında "Sultan" lakabıyla anılan Şoray, oynadığı 222 film ile, dünyanın 'en çok film çeviren' kadın oyuncusu unvanına sahiptir.

Dünyada çekilen ilk film nedir?

Filmi 12 milyon kişi izlemiştir. 1992 yılında çıkardığı Prangalar albümü 5 milyon rakamıyla Türkiye'nin en çok satan albümlerinden olup, Ferdi Tayfur'un en çok satan albümüdür. Kasetlerin yanında konserler de verdi. 1993 yılında Gülhane Parkı'nda verdiği konsere 200.000 kişi katılarak rekor kırmıştır.

En çok film çeken oyuncu kimdir?

Türkiye'de halka açık ilk sinema 19 Mart 1910'da, İstanbul Şehzadebaşı'nda "Millî Sinema" adı altında faaliyete geçmiştir.

Ferdi Tayfur filmleri kaç kişi izledi?

Sinefili, sinemaya ve filmlere düşkün veya bağımlı insanları betimleyen, ironi içeren terim. Gerçekte var olmayan sinefili hastalığından muzdarip kişilere "sinefil" denmektedir. Fransızcadaki "cinéphilie" sözcüğünden gelmektedir.

Ilk Türk filmi nedir?

Dünyanın en uzun filmi olan “Logistics” filmi, İsveçli iki yönetmen Erika Magnusson ve Daniel Andersson tarafından yapılmıştır. Film, 2012 yılında gösterime girmiş ve tam 35 günlük bir süreye sahiptir. Film, 2010 yılında yola çıkan bir konteyner gemisinin dünya turunu anlatmaktadır.