Okurcalar Halk Plajı

Okurcalar Halk Plajı Okurcalar Halk Plajı, Okurcalar denizi sığ mı?, Antalya'nın en güzel plajı hangisi?, Alanya Damlataş plajı ücretli mi?, Alanyada en temiz deniz nerede?

Okurcalar denizi sığ mı?

Alanya Okurcalar Plajı - Bu beldede sahil kısmı genelde dar ve incedir. Denize girebileceğiniz rahat yer Club Aqua Plaza Otel ve Justiniano Club Park Conti arasında bulunan plajdır. Kum rengi biraz gri olsa da denize giriş rahat ve kayalık alandan yoksundur.

Antalya'nın en güzel plajı hangisi?

Antalya en güzel plajlar listesinin ilk sırasında Kleopatra Plajı yer alıyor. Mavi bayraklı olan bu plajın ismi bir zamanlar burada yüzdüğü rivayet edilen Mısır Kraliçesi Kleopatra'dan geliyor. Alanya sahilinde bulunan Kleopatra Plajı Antalya'ya yaklaşık olarak 130 km mesafede bulunuyor.

Alanya Damlataş plajı ücretli mi?

Damlataş Mağarası'nı ziyaret ettikten sonra Alanya'nın sıcağından serin sulara girebileceğiniz bir bölgede bulunan plaja giriş ücreti alınmamaktadır. Alanya'da tatil planı yaparken konaklamak istediğiniz otelin özel plajı olup olmadığı da sizin için bir tercih sebebi olabilir.

Alanyada en temiz deniz nerede?

Ulaş Plajı, Alanya merkeze beş kilometre uzaklıkta yer alıyor. Karayolu kenarındaki plaj, kayalık burun üzerine konumlanan piknik yeri ile de pek çok tatilci tarafından özellikle tercih edilmektedir. Keykubat Plajı, tertemiz kumsalı ve berrak suları ile mavi bayrak sahibi bir plaj olarak oldukça beğeniliyor.


Okurcalar güzel mi?

Okurcalar, gezilecek birçok yeri bulunan oldukça güzel bir tatil bölgesidir. Tatil için bir yer seçmek isterseniz eğer Okurcalar oldukça güzel bir seçenek olacaktır.

Alanya Okurcalar arası kaç kilometre?

1) İnceboğaz Halk Plajı

Açık deniz ve koya bakan iki tane plajı olan bu plaj yerli turistlerin en çok uğradığı yerlerden bir tanesidir. İnceboğaz halk plajı dalgasız bir denize sahiptir.


Antalya'nın en dalgasız deniz nerede?

Adrasan sahilinde çakıl ve kum karışık bir plaj vardır. Yaklaşık 2 km uzunluğunda olan Adrasan sahili çabuk derinleşmeyen çocukların rahatlıkla yüzebileceği temizliği havuzu unutturacak niteliktedir . Plajın kum kısmı daha sığ, çakıl kısmı daha çabuk derinleşmektedir .

Adrasan plajı kum mu?

1- Kaputaş Plajı, Antalya

Turkuazın en güzel tonunu sunan Kaputaş Plajı ülkemizin en temiz plajlarından.


Antalya'da en temiz deniz nerede?

Okurcalar beldesi Alanya merkeze yaklaşık 25,30 km uzaklıkta olup tatilciler tarafından sık tercih edilen otellere sahip, yemyeşil alanlarla dolu Akdenizin mükemmel bir tatil bölgesidir.

Okurcalar nasıl bir yer?

Kleopatra Plajı'nın Eksileri: Kalabalık (Kleopatra Plajı maalesef geceleri bile kalabalık.) Denizinin dalgalı olması

Kleopatra Plajı dalgalı mı?

Kleopatra Plajı, bir halk plajı özelliği taşır ve ücretsizdir. Plajda, şemsiye ve şezlong kiralamak için tercih edebileceğiniz işletmeler vardır. Bu işletmelerden istifade ile ücreti karşılığında şemsiye ve şezlong kiralayabilirsiniz. Ayrıca yeme içme için de tercih edebileceğiniz işletmelerden yararlanabilirsiniz.

Kleopatra plajı ücretli mi?

Deniz ve ormanın iç içe olduğu İncekum mesire alanları Alanya için özel bir yere sahiptir. Burasının temiz ve sığ denizi, ince kumu ile piknik yapacakların ve denize girecekler için oldukça cazip bir mekandır.

Incekum Alanya denizi temiz mi?

Mavi bayraklı plajlardan olan Kleopatra'da deniz ve sahil altın renkli bir kuma sahiptir. Berrak ve temiz bir görünümü olan denizi 8-10 metreye kadar sığ yapıdadır. Bu özelliğiyle plaj çocuklarıyla deniz keyfi yapmak isteyen aileler ve iyi derecede yüzme bilmeyen kişiler için oldukça idealdir.

Kleopatra plajı sığ mı?

Kleopatra Plajı, şehir merkezine elverişli bir konumda, Alanya'nın en ünlü plajlarından biridir. Plaj, eski Mısır kraliçesi adını almıştır - efsaneye göre Kleopatra masmavi sularında yüzdükten ve altın kumlarında güneşlendikten sonra bu plaja aşık olmuştur.

Alanyada hangi plaja gidilir?

Okurcalar, Antalya ilinin Alanya ilçesine, bağlı bir mahalledir.

Okurcalar nerenin ilcesi?

Antalya havalimanından Okurcalar 90 KM mesafede olup yaklaşık ulaşım süresi 1,5 saattir.

Okurcalar Antalya Havalimanı arası kaç kilometre?

İLÇELER: Antalya ilinin ilçeleri; Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Demre, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Serik, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Kepez'dir.

Okurcalara hangi otobüs gider?

Alanya - Manavgat otobüs yolculuğu ortalama 50d civarındadır. Ancak bu iki şehir arasındaki 57 km mesafeyi en hızlı otobüs ile 50d civarında gidebilirsiniz.

Alanyadan sonra neresi gelir?

Marsa Alam gerçekten büyüleyici bir cennet! Muhteşem mercan resiflerini ile ve dünyanın en sıcak denizi ile meşhur.

Alanya Manavgat arası ne kadar?

Türkiye'nin En Temiz Denizi 2021

Ayvalık Sarımsaklı plajı, Bozcaada Ayazma Plajı, Antalya Lara Plajı, Gökçeada Kefalos plajı, Antalya Çıralı Plajı, Çeşme Ilıca, Datça Ovabüklü, Marmaris Amos gibi isimler de en temiz denize sahip olan plajlar arasında yer alıyor.