Bolu Öğretmenevi

Bolu Öğretmenevi Bolu Öğretmenevi, Öğretmenevi konaklama ücretleri ne kadar?, Öğretmenevi de kimler kalabilir?, Öğretmenevi fiyatlarına kahvaltı dahil mi?, Öğretmenevi giriş çıkış saati var mı?, Öğretmenevi öğretmenlere indirimli mi?

Öğretmenevi konaklama ücretleri ne kadar?

Öğretmenevinden öğrenciler, sivil vatandaşlar, emekli ya da aktif bir şekilde eğitim çalışanları ile yakınları, diğer tüm kamu çalışanları faydalanabilir. Öğretmenevlerinin faaliyetindeki temel amaç eğitim çalışanlarının konaklama ihtiyaçları ile eğlenme ihtiyaçlarını karşılamaktır.

Öğretmenevi de kimler kalabilir?

KONAKLAMA FİYATINA KAHVALTI DAHİL DEĞİLDİR. Otele girişini 14.00 den itibaren istediğiniz saatte yapabilirsiniz. Otel çıkış saatiniz 11.00 dir. Kahvaltı oda fiyatına dahil değildir.


Öğretmenevi fiyatlarına kahvaltı dahil mi?

Odalara giriş saati en erken(Check-İn)14.00'dır. Odanın müsait olması durumunda daha erken odalara giriş yapılabilir.

Öğretmenevi giriş çıkış saati var mı?

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatı uyarınca öğretmenlerle birlikte tüm Bakanlık çalışanları bundan böyle öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilecek.

Öğretmenevi öğretmenlere indirimli mi?

Danıştay, öğretmenevlerinde kadın ve erkeğin aynı odada kalmasıyla ilgili davada, evli olmayan çiftlerin aynı odada kalamayacaklarına ilişkin yönergenin yürütmesinin durdurulması talebini reddetti.

Öğretmen Evi Kaç Lira?

9-30 gün devamlı konaklamalarda "İndirimli Aylık Konaklama Ücreti" uygulanır.

Öğretmenevinde iki sevgili kalabilir mi?

Öğretmenevlerinde, sadece üye öğretmen ve eğitimcilerle yakınları değil, aynı zamanda kamu kurumlarında çalışanlar ve kamu kurumlarından emekli personeller ile sivil sivil misafirler de konaklama ve lokal hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

Öğretmen evinde en fazla kaç gün kalınır?

EVLİ OLMAYAN MÜŞTERİLERİMİZİN AYNI ODADA KALMASI YASAKTIR.

Öğretmen evinde sivil kalabilir mi?

· Paylaşımlı (Çift Kişilik) odalarda iki yatak bulunmaktadır, yataklarımız ayrıdır, DOUBLE yatağımız yoktur. · Odalarda TV, klima, saç kurutma makinesi, telefon, ücretsiz internet hattı, duman dedektörleri, otomatik yangın söndürme sistemi ve mini bar mevcuttur.

Öğretmenevi aynı odada kalabilir mi?

Tanıtım kartı çıkarabilmek için lütfen öğretmenevi yönetim birimine müracaat ediniz. (Öğretmenevi müdürlüğü ve web sitemizden temin edilir.)

Öğretmenevi paylaşımlı oda ne demek?

1-Otele giriş kaydı sırasında Üye Kartı, Personel Kimlik Kartı veya nüfus cüzdanı ibrazı zorunludur. 2-Personel kimlik kartı veya Öğretmenevi Tanıtım Kartı olmayanlardan sivil ücreti tahsil edilir. 3- Çift olarak konaklamak isteyenlerde evlilik şartı aranmaktadır. 4-Otel ücreti peşin alınır.

Öğretmenevi kartı nereden alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları Yönetmeliğinin 9. Maddesinin 4. Fıkrasına göre ; - Konaklama ücreti nakit olarak kredi kartı ile veya kurumun banka hesabına yatırılmak suretiyle peşin olarak tahsil edilir.

Öğretmenevinde kalmak için ne gerekli?

Öğretmenevlerinde konaklamada sağlanan yüzde 50 indirimin ardından tüm öğretmenlerin bugünden itibaren öğretmenevlerinin yemek hizmeti verilen kafe ve restoranlarından yüzde 30 indirimli yararlanacaklarını açıkladı.

Öğretmen evlerinde kredi kartı geçerli mi?

(9) Eğitim çalışanı ve eğitim çalışanı yakınlarına, talep etmeleri halinde öğretmenevleri tarafından öğretmenevi ve akşam sanat okulu kimlik kartı düzenlenir ve kart sahipleri kurumlardan faydalandırılırlar.

Öğretmen evinde yemek var mı?

ONLINE REZERVASYON

*-0-6 yaş arası çocuklar için yatak talep edilmesi durumunda ek yatak ücreti alınır. 6 yaş ve üzeri çocuklardan tam ücret alınır. Konaklama ücreti;kredi kartı ile veya kurumun banka hesabına yatırılmak suretiyle peşin olarak tahsil edilir.


Öğretmenevi kimlik kartı kimlere verilir?

Öğretmenevi tanıtım kartları 2019 yılından itibaren bir defaya mahsus olmak üzere süresiz olarak kullanılacaktır.

Öğretmenevi kaç yaş ücretsiz?

Herkese uygun farklı oda tipleriyle Başkent Öğretmenevi Double Oda, Twin Oda (İki kişilik), Triple Oda (3 kişilik), Double ve Tek Yataklı oda ile Suit oda seçenekleri sunuyor.

Öğretmenevi kartı kalktı mı?

7.8.Aynı odada konaklamak isteyen erkek ve bayan müşterilerden evli olduklarını ispat edecekleri belgeyi kurumuza ibraz etme zorunlulukları vardır. Evlilik durumlarını ibraz edemeyenlerin rezervasyon iptalleri söz konusu olacak ve kurumdan ücret iadesi talep edemeyeceklerdir.

Öğretmenevi odalar kaç kişilik?

Çift kişilik odalarımız da her türlü konfor ve rahatlığa sahiptir. Çift kişilik odalarımız konfor ve rahatınız için; çalışma masası, Kablo TV yayını, geniş banyo, günlük ihtiyacınızı karşılayabilecek içeceklerin bulunduğu mini buzdolabı ve tüm detaylarına kadar en ince ayrıntısı ile düşünülmüştür.

Öğretmen evinde evlilik cüzdanı şart mı?

1-Otele giriş kaydı sırasında Üye Kartı, Personel Kimlik Kartı veya nüfus cüzdanı ibrazı zorunludur. 2-Personel kimlik kartı veya Öğretmenevi Tanıtım Kartı olmayanlardan sivil ücreti tahsil edilir. 3- Çift olarak konaklamak isteyenlerde evlilik şartı aranmaktadır.