David Walker Muadil Listesi

David Walker Muadil Listesi David Walker Muadil Listesi, David Walker hangi koku?, David Walker E 173 neyin muadili?, David Walker b16 neyin muadili?, David Walker B10 hangi koku?

David Walker hangi koku?

David Walker FAMOUS B227 50ML Kadın Parfüm Mango ve bergamotun taze, enerjik ve meyvemsi notalarıyla başlayan bu kadın parfümü, zarif ve sofistike bir dokunuşla tamamlanır. Yasemin ve tütsü esansları, parfümün orta notalarında buluşur ve sizi mistik bir yolculuğa çıkarır.

David Walker E 173 neyin muadili?

Cevap: merhabalar efendim. E173 Emporio Armani One Million lucky muadilidir.

David Walker b16 neyin muadili?

Cevap: Merhaba. B17 kod numaralı ürün muadilidir efendim.

David Walker B10 hangi koku?

David Walker RODIN B10 50ML Kadın Parfüm

Ürün İçeriği: Üst Notalar: Vanilya Çiçeği, Ananas, Armut Orta Notalar: Kardamom, Yasemin Alt Notalar: Sedir Ağacı, Misk, Amber Hacim: 50ml Kullanım Şekli: Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır.



Bargello Parfüm 122 neyin muadili?

Cevap: Merhaba 122 Boss intense 112 Absolutely irresistible muadili efendim . Bargello ürünlerini satan bir kaç satıcı mevcut .

Bargello 122 numara hangi parfüm?

122 Bargello, doğuya özgü baharatlı ve yoğun aromalarıyla kadınların ilgisini çeker. Bargello 122 içeriği ylang-ylang, sandal ağacı, paçuli, vanilya, amber, misk gibi notalardan oluşur.

David Walker b32 neyin muadili?

Cevap: Merhaba ; Davidoof Cool Water muadilidir.

David Walker E 200 hangi parfümün muadili?

Cevap: Merhabalar E52 Lacoste Essential muadilidir efendim.

David Walker B 114 Hangi parfüm muadili?

Cevap: Merhaba B114 kod numaralı ürün Gucci Rush 2 muadilidir.

David Walker E167 hangi parfüm?

David Walker VITALI E167 50ML Oryantal Erkek Parfüm.


David Walker B 221 Hangi koku?

Ürün sayfasında gördüğünüz fiyat bilgileri, satıcı tarafından belirlenmektedir. David Walker B221 50ml Bayan Parfümü Meyve,çiçek ve vanilyanın muhteşem uyumu. Rüzgarın kokusu artık daha kuvvetli...

David Walker B25 hangi parfüm?

Cevap: Merhaba. Evet efendim B25 kod numaralı ürün yeşil elma kokusudur.

David Walker 203 Hangi parfüm?

Ürün İçeriği: Üst Notalar: Vanilya Orta Notalar: Armut Alt Notalar: Çiçekli gardenya Hacim: 50ml Kullanım Şekli: Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır.

David Walker B130 hangi parfüm?

David Walker Jeuel B130 50ML Sofistike Kadın Parfüm.

David Walker E 130 Hangi koku?

Koku Ailesi : FERAH&ORYANTAL Ürün İçeriği: Üst Notalar: Yeşil Elma Orta Notalar: Adaçayı, Biber Alt Notalar: Benzoin, Paçuli Hacim: 50ml Kullanım Şekli: Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır.

Bargello 409 ne kokusu?

Cevap: Oriental çiçeksi bir kokuya sahiptir efendim Tepe Nota: Kakule, Biber, Zencefil. Kalp Nota: Gardenya, Şakayık, Portakal Çiçeği. Dip Nota: Amber, Sandal Ağacı, Misk.

Bargello 709 ne kokusu?

Bargello 384 parfüm içerisinde turunçgil ve çiçek esansları barındırır. Böylece meyveli, ferah ve şekerli bir kokuya sahip olmanızı sağlar. Tüm ciltler için uygun olan bu model her yaştan kadınlar tarafından tercih edilebilir. Günlük kullanıma uygun olan ürünü istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz.

Bargello 384 ne kokuyor?

Balsamlı, pudralı, vanilya, sıcak baharat, beyaz çiçek, odunsu BARGELLO KADIN PARFÜM 122 ORİENTAL 50 ML EDP Bargello 122 Oriental Edp 50 ml kadın parfüm içerisinde bulunan balsam, pudra, vanilya, sıcak baharat, beyaz çiçek ve odunsu notaları ile benzersiz bir koku ...

Bargello 324 kodu hangi parfüm?

Cevap: Merhaba 122 kodlu ürün boss intense woman muadili efendim. Pudra çiçek hafif meyve içerikli orta yoğunlukta . Dört mevsim çok rahatlıkla kullanabileceğiniz her tene her tarza uyabilecek en favori kadın kokumuzdur.

Bargello 122 kokusu neye benziyor?

Soru: Muadili Viktor@&Rolf Spicebomb değil mi ? Cevap: Merhaba evet efendim doğru muadildir.

Kadın Bargello 122 neyin muadili?

Kurumsal faturaya uygun! Cevap: E-164 DUNHIL DESIRE BLUE muadilidir efendim.

David Walker 225 Hangi koku?

David Walker B218 Lafigaro Kadın Parfüm EDP 50 ML.