En Yakın Akbank Şubesi

En Yakın Akbank Şubesi En Yakın Akbank Şubesi, Akbank Şubemi nasıl öğrenirim?, Akbank kaç şubesi var?, Akbank hangi banka ile ortak?, Akbank 0057 hangi şube?, Akbank şubeleri saat kaça kadar açık?

Akbank Şubemi nasıl öğrenirim?

Kart üzerindeki numaraya bakıp şube kodunu öğrenmek mümkündür. Geriye kalan 12 haneli numara ise banka kartının numarası olmaktadır.

Akbank kaç şubesi var?

Faaliyetlerini İstanbul'daki Genel Müdürlüğü ve yurt çapındaki 21 bölge müdürlüğü aracılığıyla sürdüren Akbank, yurt içinde 770 şubesi ve 12 binin üzerinde çalışanıyla güçlü ve yaygın bir dağıtım ağına sahiptir.


Akbank hangi banka ile ortak?

Akbank ve Türkiye İş Bankası ile yapılan ATM işbirliği kapsamında; tüm müşterilerimiz, Akbank ATM'leri ve Türkiye İş Bankası Bankamatiklerinden hiçbir ücret ödemeden nakit işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Akbank 0057 hangi şube?

Akbank şubeleri saat 09.00-12.30 ve 13.30-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Akbank şubeleri saat kaça kadar açık?

Mesaiye hafta içi saat 09.00'da başlanır ve 17.00'de son verilir. Hafta sonu ise Akbank bankaları belli başlı şubeler dışında hizmet vermemektedir.

AK bankın sahibi kim?

1948'de Adana'da Hacı Ömer Sabancı'nın da aralarında bulunduğu bir grup iş adamı tarafından bölgedeki pamuk üreticilerine finansman sağlamak amacıyla kurulan Akbank'ın açılımı “Adana-Kayseri Bankası” anlamına geliyor.

Akbank şubesi hangi günler açık?

İş Bankası aynı zamanda özel bankalar arasında en yüksek aktif büyüklüğe sahip banka unvanını da koruyor.

Akbank neyin kısaltması?

Sadece Akbank müşterileri değil tüm banka ve kredi kartı sahipleri, Akbank ATM'lerinden para çekme ve bakiye görüntüleme işlemlerini rahatlıkla yapabilirler. Akbank ATM'lerinden sadece Akbank kredi kartları ile değil, başka bankalara ait kredi kartıyla da nakit avans çekebilirsiniz.

En büyük özel banka hangisi?

Hangi ATM'lerden para çekebilirim? Tüm Akbank ATM'lerinden ücretsiz para çekebilirsin. Tosla Kart'ın varsa tüm ATM'leri kullanabilirsin.

Akbank hangi bankadan çekilir?

Artık tüm müşterilerimiz Akbank ATM'leri ve Türkiye İş Bankası Bankamatiklerinden hiç bir ücret ödemeden nakit işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Akbank hangi bankalardan ücretsiz para çekilir?

EFT veya havale gibi para transferi işlemleri için Akbank banka kodu "46", Sultangazi şube kodu "1204" olarak tanımlanmıştır. Uluslararası para transferleri için kullanılan SWIFT (BIC) kodu tüm Akbank şubeleri için aynı olup "AKBKTRIS" şeklindedir.

Akbank hangi ATM ücretsiz?

bankalar hafta sonu çalışabilmektedirler. Akbank hafta sonu (Cumartesi ve Pazar) hizmet vermemektedir. Telefon bankacılığı ve ATM'ler ise 7/24 hizmet sağlamaktadırlar.

0046 Akbank hangi şubesi?

AKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ

Akbank şubeleri saat 09.00-12.30 ve 13.30-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.


540 hangi bankanın şube kodu?

Diğer banka şubelerine göre AVM'lerde yer alan banka şubeleri Cumartesi günü AVM açılış saati olan 10:00 18:30 saatleri arasında hizmet veriyor. Kamu bankalarının AVM'lerde şubesi olmaması nedeniyle genellikle özel bankalar hafta sonları hizmet veriyor.

Akbank Şubesi hafta sonu açık mı?

Akbank 0952 Yanlış Giden Havale İadesi

Dekontlarını paylaşıyorum.


Akbank sabah kaçta açılıyor 2023?

Ziraat Bankası 67,1 milyar liralık özkaynakla zirvedeki yerini korurken, bu bankası 86,9 milyar lira ile İş Bankası, 78,9 milyar lira ile Garanti BBVA, 76 milyar lira ile Akbank ve 63,5 milyar lira ile Yapı Kredi takip etti. 2021 yılında İş Bankası elde ettiği 13,5 milyar liralık kârla listenin ilk sırasında yer aldı.

Hafta sonu açık banka var mı?

Vadesiz Altın Mevduat Hesabınızdaki birikiminiz 650.000 TL karşılığına kadar Devlet Güvencesi altındadır.

0952 şube kodu hangi banka?

Akbank, 1948 yılında Adana'da kurulan ve Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biridir. Bankanın ortaklık yapısına bakıldığında, %49'u Sabancı Holding'e, %51'i ise halka açıktır.

Türkiye'nin en güçlü bankası hangisi?

Hesabınıza ulaşmanız çok kolay: Akbank Kart ile yurtiçinde, Akbank ATM/BTM'lerinden ve ortak ATM'lerden, yurtdışında ise, tüm ATM'lerden nakit çekebilirsiniz.

Akbank devlet güvencesi var mı?

Akbank Çalışma Saatleri

Akbank şubeleri saat 09.00-12.30 ve 13.30-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.