İstanbul'da Ücretsiz Plajlar

İstanbul'da Ücretsiz Plajlar İstanbul'da Ücretsiz Plajlar, Halk plajı ücretsiz mi?, Sarıyer Kısırkaya plajı ücretsiz mi?, İstanbul'da en temiz deniz nerede?, Caddebostan plajı giriş ücreti ne kadar?

Halk plajı ücretsiz mi?

Kıyı Kanunu madde 5/2'ye göre''Kıyılar, herkesin eşit ve serbest olarak yararlanmasına açıktır,'' demektedir. Yani insanlar dilediği gibi kendi şemsiyeleriyle birlikte diledikleri yerlerde güneşlenip, diledikleri gibi ücretsiz olarak denize girebilme hakları var. Bunun için ücret ödeme zorunlulukları yoktur.

Sarıyer Kısırkaya plajı ücretsiz mi?

Plaj girişi ücretsiz, şezlong, şemsiye, duş, wc hizmeti yok, otopark sıkıntısı yok.

İstanbul'da en temiz deniz nerede?

Halk Sağlığı Yüzme Genel Müdürlüğü'nün 15 gün aralıkla yayınladığı deniz suyu analiz sonuçlarına göre İstanbul'un en temiz deniz suyuna sahip yerleri Silivri, Arnavutköy ve Çatalca'da.

Caddebostan plajı giriş ücreti ne kadar?

Plaj, ücretsiz hizmet veriyor.


Kilyos'ta ücretsiz plaj var mı?

Altyapı ve temizlik çalışmaları tamamlanarak, tuvaletleri, soyunma ve duş kabinleri yeniden düzenlenen, ayrıca cankurtaran ve güvenlik eksiği giderilen plajdan, vatandaşlar haftanın her günü sabah 08.00 ile 18.00 saatleri arasında Kilyos Halk Plajı'ndan ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Büyükada halk plajı ücretsiz mi?

Büyükada Yörükali Plajı

Hafta içi 60 TL ve hafta sonu ise 70 TL olan plaj, pek çok olanağı sağlamaktadır. Şezlong ve şemsiye ile beraber duş, soyunma kabini, WC ve emanet dolabı gibi seçenekler sağlıyor. Aynı zamanda 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz olurken 7 ile 12 yaş arasında %50 indirim bulunuyor.


Florya Güneş Plajı paralı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen girişi ücretli halk plajı. Marmaray Florya istasyonunun yanı başında, ulaşım imkânı kolay olmasından dolayı özellikle hafta sonları çok kalabalık.

Beykoz Küçüksu Plajı Ücretli mi?

Beykoz Küçüksu plajına giriş ücretsizdir.

Büyükada ücretsiz plaj var mı?

Büyükada beach kültürünü yaşatan Yörükali Plajı, hem konaklama hem de plaj hizmetleri veren Yörükali tesislerine dahildir. Motel müşterileri için plaj girişi ücretsizdir. Odalarda, sıcak su, balkon, uydu yayını, mini bar ve banyo mevcuttur.

Sedef Adası kaç TL?

Sedef Adası plajı

Girişin ücretli olduğu tesiste WC, şemsiye, şezlong, su kaydırağı ve duş gibi olanaklar bulunuyor. Plaj 08.00-20.30 aralığında hizmet veriyor. 2023 yılı fiyatlarına göre tesise giriş 330 TL olarak belirlenmiş.


Riva plajı giriş ücreti ne kadar?

Bu plaj ise daha lüks otellerin var olduğu alana daha yakındır. Bu plajlara giriş ücretleri ise yaklaşık olarak 5 TL ile 10 TL arasında değişmektedir. Fakat bu ücretler günümüze göre oldukça uygundur.

Istanbulda yüzmek için nereye gidilir?

Plaja giriş ücretsiz olmasının yanı sıra, şemsiye ve şezlong tüm olanakları için 15 ve 20 TL ücret ödenmesi gerekir. Bu ücret içerisinde soyunma kabini, WC ile duş yer almaktadır. Günübirlikçiler için muhteşem bir alan sunan kum Denizi Plajı, 1 kilometrelik uzunluğa sahiptir.

Urla kum Plajı giriş ne kadar?

Güneş Plajı ya da Florya Güneş Plajı, İstanbul'un Bakırköy ilçesi Şenlikköy mahallesindeki plajdır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir iştirak şirketi olan Beltur tarafından bakımı yapılan ve işletilen plaj aynı zamanda ücretli bir plajdır.

Florya Güneş Plajı kime ait?

Plajda, rutin olarak her gün güvenlik ve temizlik işleri yapılıyor. Plaj giriş ücreti 15 TL, öğrenciler için ise 10 TL. 0-7 yaş ise ücretsiz yararlanabiliyor.

Florya Güneş Plajı ücreti ne kadar?

Baykuş Plajı Giriş Ücreti

Hafta sonu ise 15 TL ücret ile giriş yapılabilir. Bu durum başka üniversite öğrencileri için hafta sonu 20 TL ve hafta içi 10 TL olarak belirlenmiş durumda. Diğer Ziyaretçiler için ise hafta içi 20 TL ve hafta sonu 30 TL üzerinden baykuş plajına giriş yapılabilir.


Baykuş Plajı kaç TL?

Kumköy Plajı'na girişler için ücret alınmamaktadır.

Kumköy plajı ücretli mi?

İstanbul'un Sarıyer ilçesi sınırları içerisinde yer alan Kısırkaya Plajı, tertemiz denizi ve uzun sahil şeridi ile ziyaretçilerini mest ediyor. Üstelik bu plaj tamamen ücretsiz! İstanbul'un en güzel halk plajlarından biri olan Kısırkaya hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında sizleri bekliyor!

Sarıyer'de ücretsiz plaj var mı?

Alman Koyu

Heybeliada'nın en temiz denizi ile tanışmak için en doğru adres. Koy etrafında konumlanan plaj, açık denize baktığından ötürü tertemiz denizi ile ünlü. Bununla birlikte koy özelliği nedeni ile oldukça güvenilir plajlar arasında gösteriliyor. Alman Koyu'na giriş için herhangi bir ücret alınmıyor.


Heybeliada ücretsiz plaj var mı?

Kınalıada Halk Plajı

Kınalıada'nın en sevilen plajlarından biri olan hem turistler hem de yerli halk tarafından tercih edilen plaja girişler ücretsiz bir şekilde yapılıyor.


Kınalıada halk plajı ücretsiz mi?

Hafta içi ve cumartesi 35 TL, pazar ve bayram günleri ise 40 TL ücret ödeyerek Yörükali Plajı'na giriş yapabilirsiniz.