Alanya Öğretmenevi

Alanya Öğretmenevi Alanya Öğretmenevi, Öğretmenevi günlük ücret ne kadar?, Antalya ogretmenevi kac tl?, Öğretmenevi giriş çıkış saati var mı?, Öğretmenevi kaç yaş ücretsiz?, Öğretmen evinde kimler ücretsiz kalabilir?

Öğretmenevi günlük ücret ne kadar?

Siviller için paylaşımlı oda kişi başı 190 TL'dir. Paylaşımlı odada tek kalmak isterseniz 285, suit odada kalmak isterseniz 350 TL ödeme yapmanız gerekir. Öğretmenler, eğitim ve kamu çalışanları için ise paylaşımlı odada kişi başı 150 TL fiyat ödenmesi gerekir.

Antalya ogretmenevi kac tl?

Odalara giriş saati en erken(Check-İn)14.00'dır. Odanın müsait olması durumunda daha erken odalara giriş yapılabilir.


Öğretmenevi giriş çıkış saati var mı?

ONLINE REZERVASYON

*-0-6 yaş arası çocuklar için yatak talep edilmesi durumunda ek yatak ücreti alınır. 6 yaş ve üzeri çocuklardan tam ücret alınır. Konaklama ücreti;kredi kartı ile veya kurumun banka hesabına yatırılmak suretiyle peşin olarak tahsil edilir.


Öğretmenevi kaç yaş ücretsiz?

Öğretmenevi hizmetinde öncelik sıralaması emekliler ya da eğitim çalışanları ile yakınları, kültürel etkinlik katılımcıları, öğrenciler, kamu çalışanları ve son olarak sivil vatandaşlardır. Eğer boşluk mevcutsa sivil vatandaşların da hizmetten yararlanması mümkündür.

Öğretmen evinde kimler ücretsiz kalabilir?

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatı uyarınca öğretmenlerle birlikte tüm Bakanlık çalışanları bundan böyle öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilecek.

Öğretmen evlerinde kimler indirimli?

Öğretmenevinde Hangi Hizmetler Var? Öğretmenevleri, öncelikle öğretmenlerin yararlanabileceği tesislerdir. Bununla birlikte, bazı öğretmenevleri, öğretmenlerin yanı sıra öğretmenlerin aileleri, emekli öğretmenler ve diğer eğitim çalışanları gibi kişilerin de faydalanabileceği tesislerdir.

Öğretmen Evi kimler kalabilir?

KONAKLAMA FİYATINA KAHVALTI DAHİL DEĞİLDİR. Otele girişini 14.00 den itibaren istediğiniz saatte yapabilirsiniz. Otel çıkış saatiniz 11.00 dir. Kahvaltı oda fiyatına dahil değildir.

Öğretmenevi fiyatlarına kahvaltı dahil mi?

ÖĞRETMENLER, ÖĞRETMENEVİNDE YÜZDE 50 İNDİRİMLİ KONAKLAYACAK

Bakan Özer şunları kaydetti: "17 Haziran'da 2021-2022 eğitim öğretim yılı tamamlandıktan sonra, tüm yaz boyu okul yöneticilerimizle hazırlık toplantıları yaptık. Öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizle sürekli birlikteyiz.


Öğretmenevi öğretmenlere indirimli mi?

Danıştay, öğretmenevlerinde kadın ve erkeğin aynı odada kalmasıyla ilgili davada, evli olmayan çiftlerin aynı odada kalamayacaklarına ilişkin yönergenin yürütmesinin durdurulması talebini reddetti.

Öğretmenevinde iki sevgili kalabilir mi?

1-Otele giriş kaydı sırasında Üye Kartı, Personel Kimlik Kartı veya nüfus cüzdanı ibrazı zorunludur. 2-Personel kimlik kartı veya Öğretmenevi Tanıtım Kartı olmayanlardan sivil ücreti tahsil edilir. 3- Çift olarak konaklamak isteyenlerde evlilik şartı aranmaktadır. 4-Otel ücreti peşin alınır.

Öğretmenevinde kalmak için ne gerekli?

EVLİ OLMAYAN MÜŞTERİLERİMİZİN AYNI ODADA KALMASI YASAKTIR.

Öğretmenevi aynı odada kalabilir mi?

Kamu olarak oda aldıysanız, kamu kimliğini girişte ibraz etmeniz gerekmektedir. Çiftlerin kimliklerde soyadları tutmuyorsa, evlilik cüzdanı ibraz etmeleri gereklidir.

Öğretmen Evleri evlilik cüzdanı istiyor mu?

Otel bölümümüz 39 standart, 3 suit, 8 adet üç yataklı, 4 adet double olmak üzere toplam 54 odası ve 116 yatak kapasitesi ile hizmettedir. Tüm odalarımızda uydu kanalı, müzik kanalı, saç kurutma makinesi, ücretsiz internet hattı, bireysel klima ve duman detektör ve alarma sistemleri bulunmaktadır.

Öğretmen Evi odalar kaç kişilik?

· Paylaşımlı (Çift Kişilik) odalarda iki yatak bulunmaktadır, yataklarımız ayrıdır, DOUBLE yatağımız yoktur. · Odalarda TV, klima, saç kurutma makinesi, telefon, ücretsiz internet hattı, duman dedektörleri, otomatik yangın söndürme sistemi ve mini bar mevcuttur.

Öğretmenevi paylaşımlı oda ne demek?

Öğretmenevlerinde, sadece üye öğretmen ve eğitimcilerle yakınları değil, aynı zamanda kamu kurumlarında çalışanlar ve kamu kurumlarından emekli personeller ile normal sivil misafirler de konaklama ve lokal hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

Öğretmen olmayan öğretmen evinde kalabilir mi?

Tanıtım kartı çıkarabilmek için lütfen öğretmenevi yönetim birimine müracaat ediniz. (Öğretmenevi müdürlüğü ve web sitemizden temin edilir.)

Öğretmenevi kartı nereden alınır?

(9) Eğitim çalışanı ve eğitim çalışanı yakınlarına, talep etmeleri halinde öğretmenevleri tarafından öğretmenevi ve akşam sanat okulu kimlik kartı düzenlenir ve kart sahipleri kurumlardan faydalandırılırlar.

Öğretmenevi kimlik kartı kimlere verilir?

6-Aile olarak konaklayacak misafirlerden evlilik cüzdanı ibraz etmeleri istenir. 7-Kurum konaklama ünitelerinde , tüm kamu çalışanı ve yakınları ile diğer misafirler olmak üzere Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğde belirtilen şekilde ücret uygulanır.

Öğretmenevinde kalmak için evlilik şart mı?

Konaklama talepleri artınca bakanlık yazı gönderdi: Öğretmenevlerinde artık sadece öğretmenler kalacak.

Öğretmen evlerinde sivil kalabilir mi?

Bu bilinçle, öğretmenevlerimizi tamamen öğretmenlerimiz için ayırarak %50 konaklama indirimi sağlamıştık. Yeni yılda bu desteği Bakanlığımızın tüm mensuplarına (öğretmenler ve diğer kadrolarda çalışan tüm personel) sürdürme kararı aldık.