Toronto Posta Kodu

Toronto Posta Kodu Toronto Posta Kodu, Kanada posta kodu ne?, Toronto hangi eyalete bağlı?, Ülke posta kodu nedir?, Toronto kacinci enlemde?

Kanada posta kodu ne?

Kanada'nın posta kodu M2H 1A1'dir.

Toronto hangi eyalete bağlı?

Toronto, Kanada'nın en büyük şehri ve ticaret merkezi, Ontario eyaletinin başkentidir.

Ülke posta kodu nedir?

Ülke posta kodları, kişilerin ikâmet yerleri hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmayı kolaylaştırır. Birtakım numaralardan oluşan kodlar, her bir ülke, şehir, ilçe ve mahalle için ayrıdır. Bu şekilde, posta iletiminde olası bir karışıklığın ve yanlışlığın oluşması önlenir.

Toronto kacinci enlemde?

Kanada ile aramızda saat farkı vardır. Kanada yerel saat 3:36 – 10:36'dır. Kanada Gsm kodu 302'dir. Türkiye'den, Kanada'yı aramak isterseniz öncelikle +1 kodlayıp sonrasında arayacağınız şehrin kodunu ve numarasını girmelisiniz.


Kanada numarası nasıl yazılır?

Hollanda'da posta kodları, dört rakam, bir boşluk ve iki harften oluşur. Bu, posta kodunu 1234 AB biçiminde var olmasını sağlar. Rakamlar şehri, köyü, mahalleyi veya mahalleyi belirtir, harfler daha spesifiktir ve sokağı veya bir bölümünü gösterir.

Hollanda posta kodu nasıl yazılır?

Kanada'nın başkenti Ottawa; en büyük üç şehri Toronto, Montreal ve Vancouver'dır.

Toronto hangi ülkeye ait?

Kanada'nın doğu-orta kısmında Doğu Kanada bölgesinde yer alır. Eyaletin başkenti, aynı zamanda ülkenin en kalabalık kenti olan Toronto'dur. Federal başkent olan Ottawa'da, Ontario eyaletinde yer almaktadır.

Toronto neresi?

Toronto, Kanada toprakları içinde, doğal olarak Kuzey Amerika'da bulunan bir şehirdir. Söz konusu şehir aynı zamanda ülkenin de en büyük ikinci şehirdir. Toronto şehri Ontario Eyaletinin de merkezi konumundadır.

Kanada Toronto hangi bölgede?

+998 Özbekistan ülkesine ait olan bir koddur. Özbekistan'a ait olan bir telefon numarasını aramak istiyorsanız da +998'den sonra 76 alan kodunu yazmanız gerekir. +998'in açılımı ise, 00998 olarak bilinir. Kısacası, Özbekistan ülkesinin alan kodu ise, 998 ve 00998'dir. 76 ise, alan kodu olarak bilinir.

9890 Nerenin kodu?

* Posta pulu zarfın sağ üst köşesinde, * Gönderici adresi ve posta kodu zarfın sol üst köşesinde, * Alıcının adresi ve posta kodu, zarfın sağ alt kısmına ve zarfın alt kenarında 2- 2,5 cm boşluk kalacak şekilde olmalıdır.

9988 Nerenin kodu?

Toronto, birçok Kanada genel merkezine ve iyi maaşlı ofis işlerine ev sahipliği yaptığı için Kanada'da yaşamak için en pahalı şehirlerden biri olarak gösterilir.

Posta kodu kısmına ne yazılır?

Toronto şehrinde 4 havaalanı bulunmaktadır: Toronto Island, Toronto Pearson Uluslararası, Hamilton ve Kitchener/Waterloo.

Toronto pahalı mı?

Toronto Şehri İklimi

Toronto şehrinde kışın güneşli günler, karlı günlere göre daha soğuk geçmektedir. Kış aylarında kar yağışı 10 cm'yi geçmez. Yaz aylarında ise ortalama sıcaklık 25 ile 30 derece arasındadır. Fakat bazı durumlar hava sıcaklığı 30 derecenin üzerine de çıkabilmektedir.


Toronto'da kac havalimani var?

+261 numaralı telefon kodu Afrika'nın doğusunda Hin Okyanusunda yer alan Madagaskar ülkesine aittir. Uluslararası gelen aramalarda telefon numarasının başında +261 numaralı kodun yer alması, bu aramanın Madagaskar ülkesinden yapıldığı anlamına gelmektedir.

Toronto kisin kac derece?

PTT'nin resmi internet sitesine giriş yaptıktan sonra "Posta Kodu Sorgulama" sayfasını açın. İl, ilçe ve mahalle bilgilerini girdikten sonra "Sorgula" butonuna tıklayın. Posta kodu, ekranda görünecektir.

1 548 Nerenin kodu?

Bir kere posta kodu kullanıldığında, diğer işlemler için de mümkün hale gelir. Ülkeler ve posta kodu sistemleri Sayısal rakamlar: 3 4 5 6 7 8 9 10 Alfa numerik rakamlar : 6 7 8 Posta kodu kullanılmayan ülkeler: Şubat 2005'te Dünya Posta Birliği'ne bağlı 190 ülkenin 117'sinin posta kodu vardır.

+261 Hangi ülkeye ait?

Türkiye'de Posta kodları, 5 hanelidir, ilk iki hanesi Trafik plaka kodlarından, kalanı ilin ilçesindeki yeri gösterir.

647 alan kodu nerenin?

Kanada'da yaşayan yaklaşık 100 bin kadar Türk vatandaşı yaşamaktadır. Burada yaşayan Türklerin büyük çoğunluğu ise Ontario eyaleti ve Toronto civarındadır. Montreal ve Ottawa kentlerinde de oldukça fazla Türk yaşamaktadır. Kanada'da Türklerin en çok yaşadığı yer ise Toronto şehridir.

Posta kodu nasıl alınır?

Aynı zamanda Toronto dünyadaki en uzun otoban Trans Canada, dünyanın en büyük şelalesi Niagara, dünyanın en yüksek kulelerinden biri CN Tower'a da ev sahipliği yapmaktadır. Dünyanın en uzun sokağı Yonge Street ve dünyanın en büyük beyzbol sahası da Toronto'da bulunuyor.

Dünyada posta kodları kaç haneli olur?

Bu miktarlara göre aylık asgari ücretin ortalama 2.400 Kanada doları olduğunu söyleyebiliriz. Fakat Kanada'da asgari ücretle çalışan kişi sayısı pek de fazla değildir. Genellikle deneyimsiz olan kişiler asgari ücretle çalışmakta devamında maaşları artış göstermektedir.