Konya Öğretmenevi

Konya Öğretmenevi Konya Öğretmenevi, Öğretmenevi konaklama ücretleri ne kadar?, Konya Öğretmen evinde kimler kalabilir?, Konya'da hangi Öğretmenevinde kalınır?, Konya Öğretmenevi Rezervasyon nasıl yapılır?, Öğretmen Evi kimler kalabilir?

Öğretmenevi konaklama ücretleri ne kadar?

Öğretmenevinde öğretmenler, öğrenciler, kamu çalışanları ve emekli eğitim çalışanları kalabilir. Bu kişiler Milli Eğitim tarafından bir öncelik sırasına koyulur ve buna göre kabul edilir.

Konya Öğretmen evinde kimler kalabilir?

1.3. İşbu sözleşme akdedildiği andan itibaren Öğretmenevi, Müşterinin talebini teyit edecektir. 2.1. 0(332) 351-2265 numaralı rezervasyon hattını arayarak veya https://konyaogretmenevi.com.tr internet sayfasındaki rezervasyon formunun doldurulması yoluyla gerçekleştirilebilir.


Konya'da hangi Öğretmenevinde kalınır?

Öğretmenevinde Hangi Hizmetler Var? Öğretmenevleri, öncelikle öğretmenlerin yararlanabileceği tesislerdir. Bununla birlikte, bazı öğretmenevleri, öğretmenlerin yanı sıra öğretmenlerin aileleri, emekli öğretmenler ve diğer eğitim çalışanları gibi kişilerin de faydalanabileceği tesislerdir.

Konya Öğretmenevi Rezervasyon nasıl yapılır?

KONAKLAMA FİYATINA KAHVALTI DAHİL DEĞİLDİR. Otele girişini 14.00 den itibaren istediğiniz saatte yapabilirsiniz. Otel çıkış saatiniz 11.00 dir. Kahvaltı oda fiyatına dahil değildir.

Öğretmen Evi kimler kalabilir?

1-Odalarımız Double ve 2(iki) kişilik oda şeklindedir.2 kişilik odalarımız paylaşımlı olarak verilir. 2-6 yaş (72 ay) üzeri çocuklar ücrete tabidir. (6-3) yaş altı çocuklardan ayrı yatak talep edilmediği müddetçe ücret alınmaz. Yatak talep edildiği takdirde yatak ücretinin yarısı alınır.

Öğretmenevi fiyatlarına kahvaltı dahil mi?

Siviller için paylaşımlı oda kişi başı 190 TL'dir. Paylaşımlı odada tek kalmak isterseniz 285, suit odada kalmak isterseniz 350 TL ödeme yapmanız gerekir. Öğretmenler, eğitim ve kamu çalışanları için ise paylaşımlı odada kişi başı 150 TL fiyat ödenmesi gerekir.

Öğretmen evinde 2 kişi kalabilir mi?

Odalara ziyaretçi çıkarılması yasaktır.

Öğretmen Evleri günlük ne kadar?

1-Otele giriş kaydı sırasında Üye Kartı, Personel Kimlik Kartı veya nüfus cüzdanı ibrazı zorunludur. 2-Personel kimlik kartı veya Öğretmenevi Tanıtım Kartı olmayanlardan sivil ücreti tahsil edilir. 3- Çift olarak konaklamak isteyenlerde evlilik şartı aranmaktadır. 4-Otel ücreti peşin alınır.

Öğretmenevine misafir gelebilir mi?

Restaurant | Mevlana Öğretmenevi. Açık büfe kahvaltısı, tabldot yemek servisi, toplu yemek hizmeti, Konya Mutfağı ve Düğün yemeği gibi organizasyonlarda hizmet vermekteyiz.

Öğretmenevinde kalmak için ne gerekli?

EVLİ OLMAYAN MÜŞTERİLERİMİZİN AYNI ODADA KALMASI YASAKTIR.

Konya Öğretmenevinde kahvaltı var mı?

(Chek-in) Otele giriş 13:00'den itibaren istediğiniz saatte yapabilirsiniz. Kahvaltı oda fiyatına dahildir. 0-3 Yaş ücretsiz, 4-6 yaş yarım ücret, 7 yaştan itibaren tam ücret uygulanır. Kamu olarak oda aldıysanız, kamu kimliğini girişte ibraz etmeniz gerekmektedir.

Öğretmenevinde kalmak için evlilik şart mı?

Tanıtım kartı çıkarabilmek için lütfen öğretmenevi yönetim birimine müracaat ediniz. (Öğretmenevi müdürlüğü ve web sitemizden temin edilir.)

Öğretmenevi giriş çıkış saati var mı?

Tanıtım kartı; öğretmenevlerinde MEB personeli, KAMU personeli ve 1. derece yakınlarına indirim sağlamaktadır. Konaklama ünitelerinden faydalanmak isteyenlere, Kimlik Bildirme Kanununa göre işlem yapılır ve girişte konaklama belgesi düzenlenir.

Öğretmenevi kartı nereden alınır?

Öğretmenevlerinde, sadece üye öğretmen ve eğitimcilerle yakınları değil, aynı zamanda kamu kurumlarında çalışanlar ve kamu kurumlarından emekli personeller ile sivil sivil misafirler de konaklama ve lokal hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

Öğretmenevi kartı nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları Yönetmeliğinin 9. Maddesinin 4. Fıkrasına göre ; - Konaklama ücreti nakit olarak kredi kartı ile veya kurumun banka hesabına yatırılmak suretiyle peşin olarak tahsil edilir.

Öğretmen evlerinde sivil kalabilir mi?

· Paylaşımlı (Çift Kişilik) odalarda iki yatak bulunmaktadır, yataklarımız ayrıdır, DOUBLE yatağımız yoktur. · Odalarda TV, klima, saç kurutma makinesi, telefon, ücretsiz internet hattı, duman dedektörleri, otomatik yangın söndürme sistemi ve mini bar mevcuttur.

Öğretmen evlerinde kredi kartı geçerli mi?

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatı uyarınca öğretmenlerle birlikte tüm Bakanlık çalışanları bundan böyle öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilecek.

Öğretmenevi paylaşımlı oda ne demek?

Öğretmenevlerinde konaklamada sağlanan yüzde 50 indirimin ardından tüm öğretmenlerin bugünden itibaren öğretmenevlerinin yemek hizmeti verilen kafe ve restoranlarından yüzde 30 indirimli yararlanacaklarını açıkladı.

Öğretmenevi öğretmenlere indirimli mi?

Konaklama olarak kullanılan 10'u double (double yatak), 30'u iki kişilik olmak üzere toplam 40 odada 70 yatak kapasitesi ile konaklama hizmeti verilmektedir. Odalarımızda klima, televizyon, buzdolabı, saç kurutma makinesı, lavabo, banyo, tuvalet ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır.

Öğretmenevinde yemek veriliyor mu?

Danıştay, öğretmenevinde evli olmayan kadın ve erkeğin aynı odada kalabilmesiyle ilgili verdiği kararda 'evlilik cüzdanı şart' dedi.