Mkorhan

Mkorhan Mkorhan, Korhan Asal hangi hastanede?, Mustafa Korhan Asal kimdir?, Korhan Soylu nerede çalışıyor?, Dr Eray Uzunoğlu kimdir?, Prof Dr Korhan Soylu kimdir?, Prof Dr Murat Meriç Kimdir?

Korhan Asal hangi hastanede?

Korhan Asal / İzmir Ekol Hastanesi.

Mustafa Korhan Asal kimdir?

M. Korhan Asal 1972 yılında doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce) - Tıp eğitimini tamamladıktan sonra, Gazi Üniversitesi KBB Anabilim Dalı - Uzmanlık olarak devam etmiş Gentofte Üniversitesi KBB Anabilim Dalı, Kopenghag - Danimarka - Klinik Gözlemci olarak katılmıştır.

Korhan Soylu nerede çalışıyor?

Korhan Soylu - Professor of Medicine - ondokuz mayis universitesi | LinkedIn.


Dr Eray Uzunoğlu kimdir?

Kulak Burun Boğaz Uzmanı

2015 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2021 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Ana Bilim Dalı'nda ihtisasını tamamladı. Uluslararası ve ulusal toplantılarda sözel sunumları, yerli ve yabancı dergilerde makaleleri yayınlanmıştır.


Prof Dr Korhan Soylu kimdir?

Dr. Korhan Soylu Kardiyoloji uzmanıdır. Koroner Arter Hastalıkları, Aort Koarktasyonu, Genel Kardiyoloji alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Murat Meriç Kimdir?

Dr. Murat Meriç Kardiyoloji uzmanıdır. Infektif Endokardit, Bayılma, Damar Tıkanıklığı alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Oben Yıldırım kimdir?

Kulak Burun Boğaz Uzmanı

2014 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2020 yılında İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ihtisasını tamamladı. TKBB Derneği, Türk Rinoloji Derneği ve Fasiyal Plastik Cerrahi Derneği üyesidir. Turkish Otolaryngology Board Sertifikasına sahiptir.


Doç Dr Eray Çınar Kimdir?

Eray Çınar

Göğüs Cerrahisi ihtisasını ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2011 yılında almıştır. Çalışma hayatına 2003 yılında Kırşehir ilinde Pratisyen Hekim olarak başlamış olup, Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğünde Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü olarak devam etmiştir..


Dr Hakan Erteni hangi hastanede çalışıyor?

Hakan Erteni nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir? Uzm. Dr. Hakan Erteni Mersın Bozyazi Devlet Hastanesı bünyesinde çalışıyor.

Prof Dr Korhan Taviloğlu kimdir?

Korhan TAVİLOĞLU, 1962 yılında doğmuştur. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuş, uzmanlığını ise 1996 yılında aynı üniversitede tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde 1996 yılında "Uzman", 2002 yılında "Doçent", 2009 yılında ise "Profesör" unvanını almıştır.

Prof Dr Ahmet Soylu kimdir?

Ahmet Soylu Kardiyoloji uzmanıdır. Girişimsel Kardiyoloji, Kapak Hastalıkları, Periferik Arter Hastalıkları alanlarında hizmet veriyor ve Triküspid kapak replasmanı, Karotis ultrasonu, Dekalsifikasyon(kalp kapakçıkları hastalıkları tedavisinde) hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Mustafa Özcan Soylu kimdir?

Mustafa Özcan Soylu Kardiyoloji uzmanıdır. Genel Kardiyoloji, Mitral Darlığı, Aritmiler alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr inci Güngör kimdir?

Dr. İnci Güngör Göz Hastalıkları uzmanıdır. Behçet, Göz Siniri Hasarı, Göz Kayması alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Mehmet Meriç Kimdir?

Mehmet Meriç

Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümü'nü bitirdi. 1988 yılında aile şirketi olan Meriç İnşaat ile inşaat sektörüne girdi. 2011 yılında Maritza İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 2009 yerel seçimlerinde Şişli'den İl Genel Meclis Üyeliği'ne seçildi. Mehmet Meriç evli ve dört çocuk babasıdır.


OMU özel muayene ücreti ne kadar?

Çağlar Çallı / İzmir Ekol Hastanesi.

Izmir Ekol Hastanesi Başhekimi kim?

Hakan Yıldırım, Sanko Enerji bünyesinde, Jeotermal ve Petrol arama iş alanlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda, Türkiye'de rüzgâr enerjisinin çatı kuruluşu olan Türkiye Rüzgâr Enerjisi Birliğinin başkanlığını yürütmektedir.

Hakan Yıldırım kimdir ne iş yapar?

Hayatı Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu. Ailesi Kürt ve Arap kökenlidir. Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden sekizinci senesinde mezun oldu.

Murat Yıldırım kimdir nerelidir?

T.C Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünde daire başkanı olarak görev yapmakta iken, aynı daireye Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Uzm. Dr. Hakan GÜNER'e yeni görevinde başarılar dileriz.

Uzm Dr Hakan Güner kimdir?

Cumhurbaşkanlığı Sağlık Politikaları Başkanlığında Uzman ve Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür yardımcısı olarak görev yapan Doç. Dr. Eren USUL Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü olarak atanmıştır.

Doç Dr Eren usul kimdir?

Elazığ Sivrice merkezli meydana gelen deprem, tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Yaşanan afette 35 kişi hayatını kaybetti, 1607 yaralı var. Depremin ardından arama kurtarma faaliyetlerinde etkin rol alan UMKE'nin genel müdürü Dr. Semih Korkut da araştırılan isimler arasında yer alıyor.