Nmk Hangi Ülkenin Plakası

Nmk Hangi Ülkenin Plakası Nmk Hangi Ülkenin Plakası, MNK plaka hangi ülke?, CY Nerenin Plakası?, CZ plaka hangi ülke?, GE plaka hangi ülkeye ait?, NMK plaka nedir?

Nmk Hangi Ülkenin Plakası

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti taşıt plaka kodları, 2019 yılı Şubat ayı itibarıyla yenilenen şekliyle 2 harfli bölge kodu, 4 haneli sayı ve 2 harfli alfa kodu içerir (Örnek: SK 1234 MG). Plakanın sol kısmında mavi şerit vardır ve bu şeritte Kuzey Makedonya'nın uluslararası taşıt kodu NMK yer alır.

MNK plaka hangi ülke?

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti taşıt plaka kodları, 2019 yılı Şubat ayı itibarıyla yenilenen şekliyle 2 harfli bölge kodu, 4 haneli sayı ve 2 harfli alfa kodu içerir (Örnek: SK 1234 MG). Plakanın sol kısmında mavi şerit vardır ve bu şeritte Kuzey Makedonya'nın uluslararası taşıt kodu NMK yer alır.

CY Nerenin Plakası?

Kuzey Makedonya'da bugün itibariyle NMK kodlu yeni araç plakaları verilmeye başlanacak. NMK kodlu yeni plakalar araç sahiplerinin yıllık vergi ödemelerinin yapıldığı sırada verilecek. Plakalardaki NMK kodu Yunanistan ile imzalanan Prespa anlaşmanın maddeleri arasında yer alıyor.


CZ plaka hangi ülke?

Kıbrıs'ın 2004'te Avrupa Birliği'ne girişini takiben üretilen plakaların sol üst kenarında Avrupa Birliği'nin çember şeklindeki yıldızlar ve plakanın sol alt kenarında ülkenin uluslararası araç kayıt kodu (CY) ile mavi bir bandı vardır. 2013'ten önce DIN 1451 yazı tipi zorunluydu.

GE plaka hangi ülkeye ait?

Plakanın sol kısmında mavi şerit vardır ve bu şeritte Kuzey Makedonya'nın uluslararası taşıt kodu NMK yer alır. Şubat 2019 öncesine bu mavi şeritte MK yazmaktaydı.

NMK plaka nedir?

Bosna-Hersek taşıt plakası

BIH plaka hangi ülkenin?

hun (hundred) kısalt. hun (hungary) kısalt.

Hun hangi ülkenin kısaltması?

Aynı zamanda bahsedilen bu doğrultuda ülkelerin plaka kodlarını bilmek şu dünya özelliğinde artı kazandıracak bir yapıdadır. Bunun önemi göz önünde bulundurulduğundan UA plakasının hangi ülkeye ait olduğu bahsedilecektir. UA plakası Ukrayna ülkesine aittir.

UA hangi ülke?

Özellikle yabancı plakaların hangi ülkeye ait olduğu pek çok kişi tarafından merak edilmekte ve araştırılmaktadır. NL plakası uluslararası bir plaka olup Hollanda'ya aittir. İngilizce ismi Netherlands kelimesinden kısaltılarak oluşturulmuştur.

NL hangi ülke?

Kosova taşıt plakası

Söz konusu RKS (Republic of Kosovo) harfleri Kosova Cumhuriyeti'nin uluslararası ülke kodudur. Plakanın sol başında, mavi şerit içinde RKS ibaresi vardır.


RKS plaka hangi ülke?

zr Zaire için ayrılmış olan internet ülke kodu üst seviye alan adıydı (CcTLD). Ancak ülkenin 1997'de adını Kongo Demokratik Cumhuriyeti olarak değiştirmesinin ardından yerini .

ZR hangi ülke?

Amsterdam-Schiphol Havalimanı (AMS), Hollanda - Tripadvisor.

AMS hangi ülke?

gb Birleşik Krallık için internet ülke kodu üst seviye alan adıdır. (CcTLD) Nadiren kullanılıyor, öncelikli olarak .uk kullanılıyor.

GB hangi ülke?

İki otomobil galericisi Türk arasında bir araç plakasında Galatasaray takımının kısaltılmış harfleri olan GS ve takımın kuruluş yılı rakamının yer alması konusunda anlaşmazlık yaşandı.

GS plaka nedir?

0001 plakalı araç TBMM Başkanı'na aittir. 0002 plakalı araç Başbakanlığa aittir. 0003-0036 plakalı araç Anayasa Mahkemesi Başkanı'na aittir. 0004 plakalı araç Genel Kurmay Başkanı'na aittir.

GN hangi ülke?

Toplu Taşıma Aracı Uygunluk Belgesi” alan araçlar belgeleri ile plakalarını Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü'nden ticariolarak tescil ettirmeleri, (M Plaka) gerekmektedir.

34 AA 001 plaka kime ait?

Belarus araç tescil plakaları güncel olarak dört rakam, iki harf ve başka bir rakamdan oluşmaktadır (örn. 1234 AB-5). Harflerin ilki ve sondaki rakam aracın kayıtlı olduğu Belarus bölgesini gösterir.

Azerbaycan 77 Nerenin Plakası?

Aksi durumda trafik kurallarına uymadığınız için cezai yaptırımlarla karşılaşmanız son derece normaldir. İl plaka numaraları 84 taneden oluşur. 83 Kıbrıs olurken, 84 ise ülkenin resmi kodu olan Türkiye'yi temsil eder. İl plaka kodları her araçta bulunan kodlar arasında bulunuyor.

Türkiye'de M plaka nedir?

.ae, Birleşik Arap Emirlikleri'nin İnternet Ülke Alan Kodu (CcTLD) kod harfleri.

Belarus plakası nedir?

kr Güney Kore'nin internet uzantısıdır. 1986'da kullanılmaya başlamıştır.

At hangi ülkenin kısaltması?

Danmark (yardım·bilgi)), Kuzey Avrupa'da bir İskandinav ülkesidir. İskandinav ülkelerinin en güneyinde yer alan Danimarka'nın büyük bir bölümü Jylland yarımadası üzerindedir. Başkent, Danimarka adalarının en büyüğü olan Sjælland'ın üzerinde kurulmuştur.