Osmaniye Antep Arası Kaç Km

Osmaniye Antep Arası Kaç Km Osmaniye Antep Arası Kaç Km, Osmaniye Antep kaç saat sürüyor?, Gaziantep Osmaniye ne kadar?, Gaziantep Adana arası kaç saat sürer?, Hatay Osmaniye arası kaç km?, Gaziantep Osmaniye arası otobüs bileti ne kadar?

Osmaniye Antep kaç saat sürüyor?

Osmaniye - Gaziantep arası yaklaşık olarak 130 km'dir. Kamil Koç ile Osmaniye - Gaziantep seyahatiniz tahmini olarak en az 1 saat 30 dakika saat sürer.

Gaziantep Osmaniye ne kadar?

Gaziantep - Osmaniye Arası Otobüs

Gaziantep ile Osmaniye arasındaki mesafe 132 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 1 saat 20 dakika kadar sürmektedir.



Gaziantep Adana arası kaç saat sürer?

Adana ile Gaziantep arasındaki mesafe 248 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 2 saat 30 dakika kadar sürmektedir.

Hatay Osmaniye arası kaç km?

Osmaniye - Hatay arası yaklaşık olarak 157 km'dir. Kamil Koç ile Osmaniye - Hatay seyahatiniz tahmini olarak en az 1 saat 20 dakika saat sürer.

Gaziantep Osmaniye arası otobüs bileti ne kadar?

ucuz Gaziantep - Osmaniye otobüs bileti 110,00 TL'dir.

Adana'dan Osmaniye'ye kaç saat?

Adana - Osmaniye arası toplam 97 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor.

Adana Osmaniye arası ne kadar?

Adana - Osmaniye arası otobüs bileti fiyatları 149.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 149.00 TL'dir.

Gaziantep ve Adana yakın mı?

Farklı coğrafi bölgeler de yer alsalar da aradaki kilometre farkı oldukça azdır. Adana ile Gaziantep arası toplam mesafe 223 km'dir. Kişisel aracınızla yolcu yapmak kullanacağınız yol güzergâhı yönünden daha iyi bir alternatif olarak ön plana çıkmaktadır.

Gaziantep Hatay arası kaç TL?

Gaziantep - Hatay arası otobüs bileti fiyatları 179.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 179.00 TL'dir.

Hatay Gaziantep kaç saat sürüyor?

Hatay - Gaziantep arası toplam 197 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 4 saat sürüyor.

Antep Maraş arası ne kadar?

Kahramanmaraş - Gaziantep arası yaklaşık olarak 82 km'dir.

Gaziantep ve Şanlıurfa yakın mı?

Kamil Koç ile Şanlıurfa - Gaziantep yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 79 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 35 dakika saat kadar sürer.

Osmaniye urfa arası kaç?

Şanlıurfa - Osmaniye arası toplam 278 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 4 saat sürüyor.

Osmaniye Adıyaman arası kaç?

Osmaniye - Adıyaman arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Osmaniye - Adıyaman arası toplam 241 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat 30 dakika sürüyor.

Malatya Osmaniye arası kaç?

Osmaniye - Malatya arası toplam 302 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 5 saat 30 dakika sürüyor.

Gaziantep'te Halk Otobüsü ne kadar?

Kilis - Osmaniye arası en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile Kilis - Osmaniye yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 196 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 2 saat 35 dakika saat kadar sürer.

Osmaniye Kilis arası otobüsle kaç saat?

Yeni zamlı tarife 6 Temmuz 2023'de yürürlüğe girecek. 6 Temmuz'dan geçerli olmak üzere şehir içi tarifeleri Tam kart 6,95 TL'den %41 artışla 9,80 TL, Öğrenci 3,50 TL'den %43 artışla 5,00 TL olarak uygulanacak. Bu arada zamlı tarifeyle, Başpınar tarifeleri de aynı oranda arttırıldı.

Gaziantep'te tam bilet ne kadar?

Çukurova'ya has zengin tarım toprakları ve geniş ormanları ile şirin bir il olan Osmaniye; Karatepe, Aslantaş Açık Hava Müzesi ve Antik kentleriyle önemli turizm merkezidir. İlin genelinde Akdeniz iklimi egemen olmakla birlikte dağlık alanda bu etki giderek azalır; yazlar sıcak ve kurak, kışlar ılık ve yağışlı geçer.

Osmaniye nasıl bir şehir?

İskenderun - Osmaniye arası toplam 132 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat 30 dakika sürüyor.

Osmaniye Mersin arası kaç?

Sıkça Sorulan Sorular

Hatay - Osmaniye arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Hatay - Osmaniye arası toplam 132 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat 30 dakika sürüyor.