Suzuki Periyodik Bakım Fiyatları

Suzuki Periyodik Bakım Fiyatları Suzuki Periyodik Bakım Fiyatları, Periyodik bakım ücreti ne kadar?, Motor bakım ücreti ne kadar?, Suzuki bakım kaç km?, Suzuki kaç yıl garantili?

Periyodik bakım ücreti ne kadar?

Genellikle periyodik bakım ücreti yetkili teknik servislerde 2024 yılı fiyatları ile 4000 TL'den başlayıp 15000 TL'ye kadar uzanır. Ancak net tutarın öğrenilmesi için öncesinde yetkili servisten bilgi alınması gerekmektedir.

Motor bakım ücreti ne kadar?

Suzuki'nizin kaçıncı sahibi olursanız olun, 10 yaşına veya 180.000 km'ye kadar olan Suzuki otomobilinizi periyodik bakım için Suzuki Yetkili Servisleri'ne her getirdiğinizde garantisini ücretsiz olarak 1 yıl veya 15.000 km daha uzatırsınız.

Suzuki bakım kaç km?

GARANTİ KOŞULLARI

Boya ve paslanmazlık garantisi 3 yıl veya 100.000 km'dir (hangisi daha önce dolarsa). 2. Aracın kullanım kılavuzunda belirtilen periyodik bakımların zamanında yapılması halinde geçerlidir.


Suzuki kaç yıl garantili?

Benzinle çalışan otomobiller, her 15.000 kilometrelik kullanımda bir, araç bakımına ihtiyaç duyarlar. Hibrit otomobillerde de 15.000 kilometre ya da yılda bir kez olmak üzere düzenli bakım yaptırılması gerekir. Dizel araçlarda ise bu ölçü 10.000 kilometredir.