Tepeüstü Durağı

Tepeüstü Durağı Tepeüstü Durağı, Tepeüstü durağı hangi otobüs gider?, 131H hangi duraklardan geçiyor?, 122C nereden geçiyor?, Küçükçekmece Tepeüstü hangi otobüs gider?

Tepeüstü durağı hangi otobüs gider?

Ümraniye bölgesinde bulunan Tepeüstü konumuna en yakın metro durağı hangisidir? Ümraniye Tepeüstü konumuna en yakın metro durağı Ihlamurkuyu. 3 dk yürüme mesafesindedir.

131H hangi duraklardan geçiyor?

Tepeüstü, İstanbul ilinin Ümraniye ilçesine bağlı bir mahalledir.

122C nereden geçiyor?

130H DENİZ HARP OKULU - SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI.

Küçükçekmece Tepeüstü hangi otobüs gider?

131 SULTANBEYLİ - ÜMRANİYE Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.


Tepeüstü hangi metro durağına yakın?

İETT 133T otobüs Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

133T otobüs hattı (Deniz Harp Okulu -Maltepe Peronlar), Deniz Harp Okulu - Tuzla Yönü durağından başlayıp Maltepe Peronlar durağına gidene kadar 82 duraklar geçiyor.


Tepeüstü Mahallesi nereye bağlı?

132V Hattı

132V otobüs hattı (Pendik - Yenidoğan / Sultanbeyli), Pendik Devlet Hastanesi - Pendik Köprüsü Yönü durağından başlayıp Yenidoğan Peronlar durağına gidene kadar 89 duraklar geçiyor.


130 H nereye gidiyor?

Tepeüstü Meydanı - Cumhuriyet Mah. Küçükçekmece.

Ümraniye Sultanbeyli hangi Otobüs gider?

Marmaray durakları Halkalı İstasyonu, Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci'den oluşuyor.

132a hangi duraklardan geçiyor?

İstasyon, TCDD Taşımacılık tarafından işletilen B1 (Halkalı - Gebze) Banliyö Trenleri'ne hizmet vermektedir. İstasyondan Küçükçekmece Metrobüs İstasyonu'na yaklaşık 550 metre yürüme mesafesi olup, istasyonlar arası aktarma imkânı vardır.

133T nereden geçiyor?

Bağlarbaşı Metro İstasyonu, İstanbul metrosunun M5 (Üsküdar – Çekmeköy) hattında bulunan bir metro istasyonudur. İstasyon, Üsküdar'ın Altunizade mahallesinde Nuhkuyusuyu Caddesi üzerinde yer almaktadır.

133 T nereye gidiyor?

13 km uzunluğundaki Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ana hat tünelleri, delme ve aç-kapa tipinde toplam 11 adet istasyondan oluşmaktadır. Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı saatte bir yönde 44.000 kişi taşıma kapasitesinde olacaktır.

132 V nereye gider?

Ataşehir Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M12 (60. Yıl Parkı – Kâzım Karabekir) Metro Hattı'nda yer alan ve 2024'te hizmete girmesi planlanan inşa hâlindeki yer altı metro istasyonudur.

Küçükçekmece Tepeüstü hangi mahallede?

Tepe, Diyarbakır ilinin Dicle ilçesine bağlı bir mahalledir.

Marmaray Küçükçekmece gidiyor mu?

Merkez, İstanbul ilinin Şişli ilçesine bağlı bir mahalledir.

Küçükçekmece tren istasyonu metrobüse yakın mı?

İlçe 35 mahalleden oluşur. 22 bin hektarlık bir yerleşim alanına sahiptir. Batıdan Üsküdar, güneyden Ataşehir, doğudan Sancaktepe, kuzeydoğudan Çekmeköy ve kuzeybatıdan Beykoz ilçeleriyle çevrilidir.

Bağlarbaşı Metro durağı nerede?

İETT, İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanları için günde 486 farklı sefer gerçekleştiriyor. Bu seferler ile İstanbullular sadece 19,80 TL'ye havalimanlarına direkt olarak ulaşabiliyorlar.

Ataşehir metro gidiyor mu?

Benzer güzergahta hizmet vermekte olan 131C ve UM73 hatları birleştirilerek, UM73 hat kodu ile Sabiha Gökçen Havalimanı - Sultanbeyli – Necip Fazıl Metro güzergahında 17.09.2022 tarihi itibariyle toplu ulaşım hizmeti vermeye devam edecektir.

Ataşehir hangi metro durağı?

İETT'nin H-1, H-2, H-3, H-6 ve H-8 numaralı hatları ile yeni havalimanına ulaşılabilir.

Tepe Mahallesi nereye bağlı?

18U SULTANBEYLİ - ÜSKÜDAR Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır.

Merkez Mahallesi hangi semtte?

18D SULTANBEYLİ - KADIKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.