Vezneciler Otobüs Durağı

Vezneciler Otobüs Durağı Vezneciler Otobüs Durağı, Veznecilere hangi otobüs gider?, 39y hangi duraklardan geçiyor?, 77A hangi duraklardan geçiyor?, 36A hangi duraklardan geçiyor?, Vezneciler hangi metro hattı?

Veznecilere hangi otobüs gider?

Hat Vezneciler bölgesinde tarihi suriçinde başlayarak Fatih ilçesini doğu batı istikametinde geçmekte, Eyüp ve Gaziosmanpaşa ilçelerinden geçerek Mescid-i Selam istasyonunda sonlanmaktadır.

39y hangi duraklardan geçiyor?

Vezneciler, İstanbul ilinin Avrupa Yakası'nda bulunan Fatih ilçesinde bir semttir.


77A hangi duraklardan geçiyor?

49G otobüs hattı (Kent Ormani -Sultangazi Peronlar), Kent Ormani - Küçükköy Yönü durağından başlayıp Sultangazi Peronlar - Son Durak Yönü durağına gidene kadar 102 duraklar geçiyor.

36A hangi duraklardan geçiyor?

54E (İETT)

54E otobüs hattının ilk durağı Eminönü - Sahil Yönü olup son durağı Halil Rifat Paşa - Son Durak Yönü durağıdır. 54E (Eminönü -Halil Rifat Paşa), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 54E hattında 27 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 28 dakika.


Vezneciler hangi metro hattı?

49G otobüs hattı (Kent Ormani -Sultangazi Peronlar), Kent Ormani - Küçükköy Yönü durağından başlayıp Sultangazi Peronlar - Son Durak Yönü durağına gidene kadar 102 duraklar geçiyor.

Vezneciler hangi ilçeye bağlı?

saniyeler içinde yüzeydeyim. yerin yedi kat dibi bu metro istasyonu, merdivenlere yöneleyim demeyin sakın paşa paşa asansörü bekleyin.

36ay nereden geçiyor?

5-Yenikapı-Hacıosman(M2) metro hattının Vezneciler durağı İstanbul Üniversitesi'ne ulaşmak için kullanılabilir. Ayrıca aynı metro hattının Yenikapı istasyonu Marmaray ile bağlantılıdır.

37y hangi duraklardan geçiyor?

Ek bilgi: 36AY hattında 49 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 84 dakika.

54k hangi duraklardan geçiyor?

30A (İETT)

30A otobüs hattının ilk durağı Beşiktaş Peronlar olup son durağı Beşiktaş Peronlar durağıdır. 30A (Beşiktaş Peronlar-Beşiktaş Peronlar), her gün çalışıyor.


79f hangi duraklardan geçiyor?

37E Çırçır Metro - Eminönü ve 37Y Çırçır Metro - Vezneciler hatlarımızın güzergahları Atatürk ve Saya Yolu caddelerinden geçecek şekilde, 37A hat kodunun 50A, 37E hat kodunun 50P olacak şekilde değişiklik yapılacaktır.

89a hangi duraklardan geçiyor?

130Ş otobüs hattı (Şifa Sondurak -Kadiköy), Şifa Sondurak - Sondurak Yönü durağından başlayıp Kadıköy - Rihtim2 durağına gidene kadar 73 duraklar geçiyor.

78c hangi duraklardan geçiyor?

50S (İETT)

50S otobüs hattının ilk durağı Alibeyköy Metro - Son Durak Yönü olup son durağı Namik Kemal - Kemerburgaz Yönü durağıdır. 50S (Alibeyköy Metro -Namik Kemal), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 50S hattında 39 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 57 dakika.


35c hangi duraklardan geçiyor?

49G otobüs hattı (Kent Ormani -Sultangazi Peronlar), Kent Ormani - Küçükköy Yönü durağından başlayıp Sultangazi Peronlar - Son Durak Yönü durağına gidene kadar 102 duraklar geçiyor.

65a hangi duraklardan geçiyor?

65A SEYRANTEPE - KAĞITHANE GARAJI Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 65A hattı da birçok duraktan geçer.

133ak hangi duraklardan geçiyor?

EGO Cepte altyapısı kullanılan uygulamada SMS ile vatandaşlar durak bilgisini (0312) 911 3 911 veya (0850) 303 0 306 'ya SMS yollama veya arama ile durağa yaklaşan otobüs bilgilerini öğrenebilmektedir. Amacımız; bu hizmetimiz ile birlikte toplumun tüm kesimlerine rahat bir ulaşım hizmeti vermektir.

Vezneciler metrosu ne zaman açıldı?

Marmaray banliyö istasyonuna yakın bir konumdaysanız, Marmaray hattını kullanarak Yenikapı'ya gelebilir, buradan M2 Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapabilirsiniz. Metro hattının Taksim durağında inip Taksim Meydanı boyunca yürüyerek 2 dakika içinde AKM girişine ulaşabilirsiniz.

Vezneciler kaç metre derinlikte?

Bakırköy'den Yenikapı Metro hattını kullanarak M1A aktarma yaparak Sağmalcılar durağında indikten sonra Cebeci Mahallesi-Topkapı metro hattını kullanarak Sultangazi Belediye durağında inerek Sultangazi Yerleşkemize ulaşabilirsiniz.

Gaziosmanpaşa hangi metrobüs durağına yakın?

Hacıosman, İstanbul ilinin Avrupa Yakası'nda bulunan Sarıyer ilçesine bağlı bir semttir. Bir semt olduğundan kesin sınırları çizilememekle birlikte, semt Cumhuriyet, Tarabya ve Derbent mahallelerinin kesiştiği alanda bulunmaktadır.

Vezneciler Beyazıt'a yakın mı?

Vezneciler istasyonunda M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı ve T1 Bağcılar-Kabataş tramvay hattı ile, Edirnekapı istasyonunda T4 Topkapı-Mescid-i Selam tramvay hattı ve metrobüs işletmesi ile, Yenimahalle istasyonunda M7 Kabataş-Mahmutbey-Esenyurt metro hattı ile entegrasyonu planlanmaktadır.

Vezneciler metro kaç kat?

Gaziosmanpaşa ilçesi Bayrampaşa, Esenler, Eyüpsultan ve Sultangazi ilçeleri ile komşudur. Nüfusun artmasıyla trafik sorunu da artmaktadır. T4 tramvay hattı ve M7 metro hattının açılmasıyla modern bir ulaşıma da sahip olmuştur.