Win Coin Sahibi

Win Coin Sahibi Win Coin Sahibi, Win Coin kime ait?, Win Coin kaç adet var?, WIN hangi borsada?, Wink ne işe yarar?, Win Coin Projesi Nedir?

Win Coin kime ait?

WIN Coin, Wink platformunun kripto para birimidir ve bu platform, kripto tabanlı oyun ve bahis dünyasında etkin bir role sahiptir.

Win Coin kaç adet var?

Dolaşımdaki WINk miktarı: 962 milyar.

WIN hangi borsada?

WIN tokenları şurada işlem görüyor: merkezi bulunan kripto borsalarında. WINkLink satın almak veya onunla işlem yapmak için en popüler borsa, Bitget borsasıdır. Burada en aktif WIN/USDT işlem çift, son 24 saatte $107.183 işlem hacmine sahiptir. Diğer popüler seçenek DigiFinex ve Binance borsasıdır.

Wink ne işe yarar?

WINk, kullanıcıların platformdaki yerel dijital varlık olarak WIN token'ını kullanan birden fazla blok zinciri ekosisteminde sosyalleşmelerini ve pay almalarını sağlayan oyun platformudur.


Win Coin Projesi Nedir?

Wing Coin (WING), kredi tabanlı, merkezi olmayan finans (DeFi) platformu olan Wing Finance'in yönetişim ve utility token'ıdır. Kullanıcılar, platformdaki karar alma süreçlerine katılmak, önerilerde bulunmak ve platformun sigorta havuzunda tokenlarını stake ederek ödüller kazanmak için WING tokenlarını kullanabilirler.

WIN Coin arzı ne kadar?

Anlık CoinMarketCap sıralaması #610, piyasa değeri ₺1,000,153,832 TRY. Dolaşımdaki arz 4,001,272 WING coin ve maksimum seviyede. 5,126,272 WING coin. Wing Finance ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Binance, Bitget, CoinW, Gate.io, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Arzı sınırlı olan Coinler hangileri?

Wing Finance, Ontology ekibi tarafından geliştirilen ve işletilen bir kredi tabanlı çapraz zincir DeFi platformudur. Platformun DAO'sunun yönetim tokeni olan WING token, sahiplerine oy hakkı verir, bu da onların platformun karar verme süreçlerine katılımını sağlar.

Arzı en az olan coin hangisi?

1 WIN = 0.00009666 USD.

Wing Finance nedir?

Wing Finance (WING) piyasa değeri $30.946.085 şeklindedir ve bugün CoinGecko'da 742. sıradadır.

1 win kaç TL?

BTTC fiyatı, kripto para borsalarındaki arz ve talebe göre belirlenir. Satanlardan daha fazla kişi BitTorrent Chain satın aldığında, fiyat yükselir. Daha fazla kişi sattığında, fiyat düşer.

1 win kaç dolar?

REEF Coin, kripto paraların dinamik dünyasında son zamanlarda dikkat çeken bir isim. Reef, DeFi (merkeziyetsiz finans), NFT (benzersiz tokenler) ve oyun sektörleri için oluşturulmuş Güvenilir, Genişletilebilir, Verimli ve Hızlı bir Katman-1 Blok Zinciridir. Bu özel blok zinciri, Substrate Framework üzerine kurulmuştur.

Wing Coin ne kadar?

SUN (SUN) Nedir? SUN (SUN), TRON (TRX) blockchain ağında merkeziyetsiz finansın (DeFi) gelişimini ilerletmek için tasarlanmış bir kripto para birimidir. "TRON üzerinde Bitcoin'in birebir aynısı" olarak tanımlanan SUN, TRON'un TRC-20 token standardında çalışan gönüllü bir projedir.


BTTC neden yükseliyor?

WIN Coin Nereden Alınır? WIN Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alınabilir. WIN Coin satın almak için öncelikle Binance'e üye olmak ve ardından itibari para göndermek gerekiyor.

Reef Coin ne demek?

Onların tahminlerine göre gelecekteki Shiba fiyatı 2024 yılında 0,0000251 dolara ve iki yıl içinde de 0,0000432 dolara kadar çıkacak. Üç yıl içinde fazla bir büyüme beklenmiyor ancak gelecekteki Shiba fiyatı 2028'de 0,0000522 dolara ve 2030'da da 0,000100 dolara yükselebilir.

Sun Coin nedir?

WINkLink bugünkü fiyatı ₺0.002947 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺784,366,578 TRY.

Wink coin nereden alınır?

Kava veya kava kava (Piper methysticum : Latince 'biber' ve Latinceleştirilmiş Yunanca 'sarhoş edici') Pasifik Adalarının bir bitkisidir.

Shiba geleceği ne olur?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX'in token'ı FTT, son günlerde büyük geri çekilmeler yaşıyor. FTT neden düşüyor? FTT'deki düşüşün ana nedeni, Binance'in elinde bulundurduğu yüz milyonlarca dolarlık FTT'yi satıyor olması. Binance ve FTX arasındaki gerginlik, adeta sıcak savaşa döndü.

Wink ne kadar?

TRB Coin fiyatı geçtiğimiz hafta yüzde 30'a yakın düştü. Bu düşüşün sebebi net biçimde balina satışlarıydı. Lookonchain tarafından yapılan değerlendirmede ön plana çıkan bazı balinaların milyonlarca dolar kazandığını görüyoruz. Üç büyük balina fiyat düşüşünün sorumluları arasında yer alıyor.

Kava hangi ülkenin?

Dolaşımdaki arz, arz ve talep yasasındaki arzdır. Arz yüksekse ve talep düşükse, ilgili coinlerin fiyatları değer kaybedecektir. Arz düşük ve talep yüksekse, madeni para fiyatları değer kazanacak ve madeni paraların değeri artacaktır.

Ftt niye düşüyor?

Maksimum arz bitince ne olur? Maksimum Arz için kripto para ihraç edilebilecek toplam coin miktarı. Bu maksimum sayıya ulaşıldığında artık herhangi bir şekilde daha fazla coin çıkarılamayacağı, üretilemeyeceği anlamına gelir. Bir malın fiyatı neye göre belirlenir?

TRB neden düşüyor?

Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cashve Litecoindâhil olmak üzere neredeyse tüm kripto para birimleri blok zinciri ağları tarafından korunmaktadır.

Bir Coinin arzı artarsa ne olur?

XRP coin maksimum arzı 100 milyar olarak belirlenmiştir.