Wp Ne Demek

Wp Ne Demek Wp Ne Demek, WP WhatsApp demek mi?, WP konuşmak ne demek?, WP birimi nedir?, WP Lolde ne demek?, Sosyal medyada WP ne demek?

Wp Ne Demek

İngilizce kökenli bir ifade olan WP'nin açılımı 'well played'dir. Dilimizde bu cümlenin karşılığı 'iyi oynadı'dır. Oyuna başlarken birbirlerine iyi şans dileyen oyuncular, GG veya GL kısaltmasını kullanır.

WP WhatsApp demek mi?

İngilizce kökenli bir ifade olan WP'nin açılımı 'well played'dir. Dilimizde bu cümlenin karşılığı 'iyi oynadı'dır. Oyuna başlarken birbirlerine iyi şans dileyen oyuncular, GG veya GL kısaltmasını kullanır.

WP konuşmak ne demek?

WP, orijinal uygulamadan daha fazla seçenek ve özelleştirme işleviyle 2012 yılından bu yana kullanıcıların en çok tercih ettiği WhatsApp modlarının başında geliyor.

WP birimi nedir?

WhatsApp'ın tıkla ve sohbet et özelliği, telefon rehberinizde kayıtlı olmayan kişilerle sohbet başlatmanıza olanak verir. Sohbet etmek istediğiniz kişinin aktif bir WhatsApp hesabı varsa ve bu kişinin telefon numarasını biliyorsanız bu kişiyle sohbet başlatmanıza imkan veren bir bağlantı oluşturabilirsiniz.

WP Lolde ne demek?

Watt peak, Wp olarak da ifade edilebilen, fotovoltaik sistemlerde kullanılan ve enerji dönüşüm oranını ölçen bir güç birimidir. Bu birim, güneş panellerinin standart sıcaklık ve gün ışığında, optimal koşullarda üretebildiği maksimum gücü belirtir.


Sosyal medyada WP ne demek?

WP: "Well played", "iyi oyun".

WP mesaj ne demek?

Yeni başlayanlar için merak konusu olan bu terimler hakkında yeterli bilgiye sahip olmak yanlış kullanımı büyük ölçüde önler. İngilizce kökenli bir ifade olan WP'nin açılımı 'well played'dir. Dilimizde bu cümlenin karşılığı 'iyi oynadı'dır.

WP durum ne demek?

Whatsapp süreli mesajlar, sadece belirli bir süre için alıcıya gönderilen mesajlardır. Mesaj, alıcı tarafından okunmadan önce, belirlenen süre sona ermezse silinir. Bu özelliği kullanarak, kullanıcılar mesaj göndermek ve almak için daha güvenli çevreler oluşturabilirler.

WP hangi uygulama?

Durum özelliğini kullanarak metin, fotoğraf, video ve GIF'lerden oluşan ve 24 saat sonra kaybolan güncellemeler paylaşabilirsiniz. Birbirlerinin telefon rehberinde kayıtlı olan kişiler aralarında durum güncellemeleri gönderip alabilir.

WhatsApp'ın kısaltması ne?

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulamasıdır.

100 WP ne demek?

wu (what's up) kısalt.

MWe ne demek?

Wp'nin anlamı “Watt Peak” yani watt cinsinden maksimum güçtür. Örneğin, 100 Wp gücündeki bir panel, güneş tam tepedeyken yani öğlen saatlerinde (1 kW/m² solar ışınımda) 100 W gücünde elektrik enerjisi üretir.

Mwm ne demek?

Elektrik güç endüstrisinde megawatt elektrik (kısaltması: MWe veya MWe elektrik gücü iken, megawatt ısı veya ısısal megawatt (kısaltması: MWt, MWth, MWt veya MWth) ısısal güç üretimini ifade eder. Bazen diğer SI önekler kullanılır. Örneğin; gigawatt elektrik (GWe).


WP Valorant ne demek?

Milyon Kadına Mentor Programı, STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) alanlarında okuyan ve çalışan genç kadınları (15-25 yaş) ve sektör liderlerini dijital bir platform üzerinden bir araya getirmeyi amaçlayan bir mentorluk programıdır.

AA lol ne demek?

WP/ Well Played: İyi oynadın.

9X ne demek?

Başlıca LOL Terimleri. AA: Temel saldırınız veya (auto attack) otomatik saldırınızın kısaltılmış halidir. AD: Saldırı gücü anlamına gelir. ADC: Saldırı Gücü Taşıyıcı, genellikle takımda en yüksek hasar verme görevini üstlenmiş oyuncudur ve nişancı sınıfına atıfta bulunur.

WP Online ne demek?

9X beden 9-10 yaşa denk gelmektedir. 11X beden 11-12-13 yaşa denk gelmektedir.

WP ifade bildirimi ne demek?

WhatsApp Web, kullanıcıların masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarından internet tarayıcısı aracılığıyla kullanabildiği bir WhatsApp sürümüdür. Akıllı telefonlarda olduğu gibi WP Web bütün bilgisayar işletim sistemleriyle de uyumlu çalışmaktadır.

WP Sosyal Medya mı?

Bireysel sohbetlerde veya grup sohbetlerinde gönderdiğiniz mesajlara bırakılan ifadeler hakkında bildirimler almak için MESAJ BİLDİRİMLERİ ya da GRUP BİLDİRİMLERİ bölümünde İfade Bildirimleri'ni açın. Bu bildirimleri görmek istemiyorsanız İfade Bildirimleri'ni kapatın.

WP nin sahibi kimdir?

Hayır, Whatsapp bir sosyal medya platformu değil. Zira Whatsapp daha ziyade haberleşmek, konuşmak için kullanılıyor ve telekomünikasyon amaçlarına hizmet ediyor. Bu yönüyle Facebook, Twitter veya Instagram gibi gönderilerin, belirsiz sayıdaki kişi için sosyal etkileşime açıldığı ve paylaşıma dönük bir uygulama değil.

WP de özel ne demek?

Jan Koum (d. 24 Şubat 1976, Kiev), Ukraynalı-Amerikalı girişimci ve bilgisayar programcısıdır. Brian Acton ile beraber bir mobil mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın kurucu ortağı ve CEO'suydu. Facebook tarafından uygulama Şubat 2014'te 19,3 milyar ABD Doları karşılığında satın alındı.

WP engellediğini nasıl anlarız?

Karşılıklı numaralarınızı sildiğiniz zaman özel yazar. Karşı tarafın numarası sizde kayıtlıysa cep telefonu.

WP hakkımda ne demek?

Sizi engellemiş olan bir kişiye gönderdiğiniz mesajlarda her zaman, “mesaj gönderildi” anlamına gelen tek bir onay işareti gösterilir. “Mesaj teslim edildi” anlamına gelen ikinci onay işareti hiçbir zaman gösterilmez. Engellenmeden önce gönderilen mesajları görebilirsiniz ancak yeni mesajlar gönderemezsiniz.