Yalı Çapkını Hangi Gün

Yalı Çapkını Hangi Gün Yalı Çapkını Hangi Gün, Yalı Çapkını dizi hangi gün?, Yalı Çapkını gunu neden degisti?, Yalı Çapkını 42 bölüm ne zaman?, Perşembe günü Yalı Çapkını var mı?, Yalı Çapkını 43 bölüm ne zaman?, Yalı Çapkını kaç bölüm olacak?

Yalı Çapkını Hangi Gün

58. Bölüm Fragman. “Yalı Çapkını” her Cuma 20.00'de Star'da!

Yalı Çapkını dizi hangi gün?

58. Bölüm Fragman. “Yalı Çapkını” her Cuma 20.00'de Star'da!

Yalı Çapkını gunu neden degisti?

“Yalı Çapkını” dizisi her cuma 20:00'de STAR TV izleyicisiyle buluşuyor.

Yalı Çapkını 42 bölüm ne zaman?

Şurada Paylaş! YALI ÇAPKINI'NIN YAYIN GÜNÜ MÜ DEĞİŞTİ? Cuma günleri izleyicinin karşısına çıkan Yalı Çapkını, geçtiğimiz hafta Gazze'de yaşanan dram sonrası ilan edilen milli yas nedeniyle yayınına ara vermişti. Sevilen dizi, söz konusu ara nedeniyle bu hafta üst üste iki yei bölümle ekranlara gelecek.


Perşembe günü Yalı Çapkını var mı?

Yalı Çapkını 42. Bölüm 3. Fragman (26 Ekim Perşembe Star'da) - YouTube.

Yalı Çapkını 43 bölüm ne zaman?

Yalı Çapkını, 42. bölümüyle 26 Ekim Perşembe günü, 43. bölümü ise 27 Ekim Cuma günü 20.00'de Star'da.

Yalı Çapkını kaç bölüm olacak?

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı "Yalı Çapkını" dizisinin 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Yalı Çapkını yeni tanıtımda; Ferit'in baba olacağını kabullenmesi ve Syeran'ın Sultan ile konuşması dikkat çekti. Yalı Çapkını 43. bölümüyle 27 Ekim Cuma akşamı Star'da... This is a modal window.

Yalı Çapkını salı mı cuma mı?

Yalı Çapkını dizisinin 32.bölümü geçtiğimiz hafta Cuma günü ekranlara gelmemişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortak yayını sebebiyle dizinin yeni bölümü yayınlanmamamıştı. Yalı Çapkını dizisinin geçen hafta yayınlanamayan bölümü 16 Mayıs Salı günü ekranlara gelecektir.

Cuma günü Yalı Çapkını var mı?

Yalı Çapkını Cuma Saat 20.00'de Star'da!

Yalı Çapkını hangi gün 2023?

Yalı Çapkını ikinci sezonuyla geliyor (Gece Gündüz 7 Eylül 2023) - YouTube.

Yalı Çapkını PELO hamile olacak mı?

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını'nın 42. bölümünde Pelin'in 6 aylık hamile olduğunu Ferit'e söylemesi gündem oldu.

Yalı Çapkını 42 bölüm oynayacak mı?

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın 42. bölüm 3. fragmanı yayınlandı.

Yalı Çapkını 42 neden yok?

Ancak Star TV'den yapılan açıklama ile Yalı Çapkını 42. bölümün 20 Ekim akşamı yayınlanmayacağı ortaya çıktı. Yapılan açıklamada; "Gazze'de sivilleri hedef alan saldırılar nedeniyle ilan edilen milli yas kapsamında, bu akşamı Yalı Çapkını dizimizin yeni bölümünü yayınlamama kararı aldık.

Yalı Çapkını bu hafta neden yok?

Hafta başından itibaren birçok yapım yılbaşı sebebiyle ekranlara gelmedi. Cuma günlerinin iddialı yapımlarından olan Yalı Çapkını ise Star TV yayın akışında yerini aldı. Televizyon kanalı günlük olarak yayınlanacak yapımları yayın akışı ile duyuruyor.

Yalı Çapkını Ferit diziden ayrılıyor mu?

Oyuncunun tekrar diziye dönmeyeceği öğrenildi. Bazı haber sitelerinde Sultan'ın küçük çocuğunun Ferit'e ait olduğu öne sürülmüştü. Ancak bu iddialar doğru değil. Sultan diziye veda etti ve geri dönmeyecek.

Yalı Çapkını gerçek hikayesi kime ait?

Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla ilgileri üzerine çeken Yalı Çapkını dizisinin gerçek hikayesi, ünlü psikiyatri uzmanı ve yazar Gülseren Buğdayıcıoğlu'nun bir romanından uyarlanmıştır.

Yalı Çapkını 44 bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bölüm 2. Fragman. “Yalı Çapkını” her Cuma 20.00'de Star'da!

Yalı Çapkınında Pelin kimden hamile?

Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını, 26 Ekim Perşembe akşamı 42. bölümüyle ekranlara geldi. Diziye Seyran'ın Sultan'ı yakalaması ve Pelin'in 6 aylık hamile olarak geri dönmesi damga vurdu.

Yalı Çapkını 26 Ekim var mı?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde olduğu Yalı Çapkını dizisi dün akşam yayınlanan 42. bölümüyle her üç kategoride de birinci oldu. Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını, 26 Ekim Perşembe akşamı 42. bölümüyle ekranlara geldi.

Yalı Çapkını da kim öldü?

Asuman'ın kurtulduğu öğrenildi, ancak Fuat'tan beklenen iyi haber gelmedi. Fuat'ın ölüm haberi başta Ferit olmak üzere tüm aileyi gözyaşlarına boğdu. Böylelikle "Fuat Korhan" karakterine hayat veren Doğukan Polat, diziye veda etti.

Yalı Çapkını Kaya kimin oğlu?

Star TV'nin çok sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın ikinci sezonuna dahil olan ve Halis Ağa'nın Londra'daki torunu Kaya'ya hayat veren Taro Emir Tekin'in babası Metin Tekin, oğluyla gurur duyduğunu açıkladı.