11 Tane Beyaz Gülün Anlamı

11 Tane Beyaz Gülün Anlamı 11 Tane Beyaz Gülün Anlamı, 11 tane beyaz gül ne anlama gelir?, 11 çiçek ne anlama gelir?, 21 adet gül ne anlama gelir?, 13 tane gül ne anlama gelir?, Neden 11 gül?

11 Tane Beyaz Gülün Anlamı

11 adet beyaz gül, özel bir anlam ifade eder. Çünkü, 11 sayısı, sevginin sembolüdür. Bu nedenle, 11 beyaz gül buketi, özel bir kişiye olan sevginizi ifade etmek için mükemmel bir seçenektir.

11 tane beyaz gül ne anlama gelir?

11 adet beyaz gül, özel bir anlam ifade eder. Çünkü, 11 sayısı, sevginin sembolüdür. Bu nedenle, 11 beyaz gül buketi, özel bir kişiye olan sevginizi ifade etmek için mükemmel bir seçenektir.

11 çiçek ne anlama gelir?

11 adet GÜL: Dargınlar, yaptıklarından pişman olanlar, sevgisini kelimelere sığdıramayanlar, sevgiyi ilke edinmiş olanlar, duygularınızda kesilme veya bitme olduğunu düşünmüyorsanız ve sonsuza kadar seveceklerine inanların gönderebileceği 11 tane gül olmalıdır.

21 adet gül ne anlama gelir?

Aşkın ve tutkunun sembolü olan 11 adet kırmızı gül ile hazırlanan Seni Seviyorum Aşkım 11'li Gül Buketi, şık tasarımıyla herkesin dikkatini çekiyor. 11 adet gül; hediye ettiğiniz kişiye "Hayatımda en sevdiğim kişisin!" mesajını veriyor. Bu aranjmanı aşık olduğunuz kişiye hediye edebilirsiniz.

13 tane gül ne anlama gelir?

Cipsofilyalar eşliğinde etrafı kırmızı kurdele ile çevrili 21 adet kırmızı gülden oluşan bu buket, bağlılığı simgeliyor. Siz de eşinize, sevgilinize ya da güçlü duygular hissettiğiniz kişiye bu aranjmanı hediye ederek, ona duyduğunuz bağlılığı ve büyük aşkı anlatabilirsiniz.


Neden 11 gül?

Bazen birini o kadar çok seversiniz ki bu sevginizi bir türlü o kişiye anlatamazsınız. 13 gül alan kişi, gönderenin kendisine hayranlık duyduğunu ve ona aşık olduğunu anlar. İşte 13 gülün sihri budur! Çiçeğinize bu notu ekleyebilir, güllerin size tercüman olmasını sağlayabilirsiniz.

9 beyaz gülün anlamı nedir?

11 adet gülün anlamı

Romantik bir akşama hazırlık yapmak için en ideal gül sayısı 11. Çünkü 11 gül, sevgisini kelimelere sığdıramayanların, aşkı sonsuza dek sürsün isteyenlerin çiçeği. “Hayatımda en çok sevdiğim kişisin” demiş de oluyorsunuz bu adette gül ile.


1 beyaz gül ne anlama gelir?

Çünkü 9 gül “Birbirimizi sonsuza dek seveceğiz.” demektir. Bu buket ile sonsuz aşkınıza özel ve anlamlı bir hediye vermenin tadını doyasıya çıkarın.

12 tane gül ne anlama gelir?

Beyaz gül sevgiyi ve aşkı ifade etmesi ile bilinir. Yapılan iyiliklere karşılık olarak ya da geçmiş olsun demek için de beyaz gül verilebilir. Eğer birine beyaz gül verirseniz ona değer verdiğinizi göstermek istersiniz. Birine duyduğunuz derin sevgi ve saygıyı beyaz gül alarak ifade edebilirsiniz.

Sonsuz aşk çiçeği hangisi?

12 adet gül hediye etmek; karşılıklı sevgi ve mutlu bir birliktelik anlamına gelir. Birlikte olduğunuz hayat arkadaşınıza bu güllerle sürpriz yapabilirsiniz.

999 gül ne demek?

*Sümbül Çiçeği Anlamı

Sümbül çiçeği bağlılık ve sonsuz sevgi anlamını ifade eder. Güzel kokulu olması nedeniyle çokça tercih edilir. Kokulu çiçek sevenlerin ilkbahar ve yaz aylarında çokça talep ettikleri bir çiçektir.


101 adet gül ne anlama gelir?

108 gül: Benimle evlenir misin? 999 gül: Ölünceye dek seni seveceğim.

5 beyaz gül ne anlama gelir?

Yani kısaca, 101 tane gül “seni seviyorum” demenin en güzel yollarından biridir. 101 adet gül buketi kız isteme, nişan, evlenme teklifi ve Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen hediyelerdendir.


7 tane gül ne anlama gelir?

Bembeyaz güllerin yansıttığı en saf ve temiz hislerinizi sevdiklerinize cipsoların arasındaki beyaz gülleri ile hazırlanan Aşkın Adı 5 Beyaz Gül Aranjmanı ile iletin. Kalbinizin o en özel köşesini sevdiklerinize yansıtın... Saf ve temiz duyguların temsil edildiği çiçek nedir desek herkes beyaz güller diye bağırabilir.

5 adet kırmızı gül ne anlama gelir?

Aranjmanda yer alan 7 adet gül; “Sana aşığım!” anlamına gelir. Siz de aşık olduğunuz kişiye bu aranjmanı hediye ederek ona duygularınızı açabilirsiniz. Sevgililer Günü, yıl dönümü ya da doğum günü gibi özel günlerde 7 Kırmızı Gül Buketi ve Cipsofilyalar aranjmanını tercih ederek hayatınızın aşkını mutlu edebilirsiniz.

9 tane kırmızı gül ne anlama gelir?

Doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı, bayramlar, tanıştığınız ilk an veya tanıştığınız ilk yer, sözlendiğiniz, nişanlandığınız veya evlendiğiniz evlilik yıldönümü gibi vs. günlerde sevdiğiniz kişiye göndereceğiniz gül sayısı 5 olmalıdır. 5 Gül, "sonsuza kadar birbirimizi seveceğiz" anlamını taşımaktadır.

60 tane gül ne anlama gelir?

Sizin için değerli olan ve hayatınızı anlanlandıran sevdiğinize 9'lu Kırmızı Gül Çiçek Buketi hediye ederek gününün güzel geçmesine vesile olabilirsiniz. 9 adet kırmızı gül hediye ettiğiniz kişiye Sonsuza kadar birbirimizi seveceğiz.” mesajını iletmenizi sağlar.

9 adet gül ne anlama gelir?

Zıt olduğunuz durumlarda bile ona aşk dolu bakıyorsanız ve her türlü hareketi size aşkı hatırlatıyorsa o zaman 60 gül ile bunu kutlamanız gerekir!

9 tane beyaz gül ne kadar?

9 adet gül, hediye ettiğiniz kişiye “Sonsuza kadar birbirimizi seveceğiz.” mesajını verir.

6 gülün anlamı ne?

₺675.00. Yeşillikler ve paket malzemeleri stok durumuna göre değişim gösterebilir.

6 beyaz gül ne anlama gelir?

6 gül ne anlama gelir: Karşısındaki kişiyle bir ilişkiye başlamak istediği anlamına sahiptir. 9 gül ne anlama gelir: Sonsuza kadar sevgimiz devam edecek manasına gelmektedir. 11 gül ne anlama gelir: Bir dargınlık ve kırgınlık olması durumunda gönderilmektedir.

41 beyaz gül ne anlama gelir?

İlişkide ciddi bir seviyeye geldiyseniz ona 6 gül alıp “Hayatımın sonuna kadar seninle olmak istiyorum.” Mesajı verebilirsiniz.

3 adet gül ne anlama gelir?

41 Gül Simgesinin Kökeni

Bu sembol, özellikle orta çağ döneminde Avrupa'da popülerlik kazanmıştır. O dönemde gül, saf ve masum aşkın sembolü olarak kabul edilirken, 41 adet gül ise özel bir anlam taşımaktadır. 41 gül halk arasında "sonsuz aşk" veya "sonsuz sevgi" anlamına gelir.