122v Durakları

122v Durakları 122v Durakları, 122V nereye gidiyor?, 122H nereye gidiyor?, 19v hangi duraklardan geçiyor?, Um74 hangi duraklardan geçiyor?, 122c nereye gider?

122V nereye gidiyor?

122V (İETT)

122V otobüs hattının ilk durağı Recep Tayyip Erdoğan Caddesi - Son Durak Yönü olup son durağı 4.Levent Metro - Peron 8 Yönü durağıdır. 122V (Recep Tayyip Erdoğan Caddesi -4.Levent Metro), hafta içi çalışıyor.


122H nereye gidiyor?

122H otobüs hattı (4.Levent Metro -Sabiha Gökçen Havalimani), 4.Levent Metro - Peron 4 (E-3 129l) Yönü durağından başlayıp Sabiha Gökçen Havalimani - (Peron) Yönü durağına gidene kadar 71 duraklar geçiyor.


19v hangi duraklardan geçiyor?

Sabiha Gökçen'e otobüs ile ulaşımı merak ediyorsanız; E3, SG2, 122H, E9, E10, E11, 16S, SG1, 130H, 132H hatlarını kullanabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Havabüs ile ulaşım sağlamak da mümkündür. Eğer transfer denilen araçlarla Sabiha Gökçen Havalimanı'na varmak istiyorsanız Havabüs seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Um74 hangi duraklardan geçiyor?

NerdeBuOtobüs iPhone uygulaması, İstanbul içinde beklediğiniz otobüsün nerede olduğu hangi duraklara uğradığı gibi bilgileri sunan pratik bir uygulama. IETT'den aldığı verileri düzenli bir şekilde sunan NerdeBuOtobüs, otobüs hatlarının durak ve saat bilgisini de veriyor.

122c nereye gider?

Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır. Otobüsler, Taksimden Taksim Divan oteli karşısında, Abdulhakhamit caddesinde Point Otel önünden, Kadıköy'den de rıhtım İETT durakları önünden hareket etmektedirler.

121b nereye gider?

UM73 SULTANBEYLİ-NECİP FAZIL METRO Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

Sabiha Gökçen Havalimanına hangi otobüs gider?

132V Hattı

132V otobüs hattı (Pendik - Yenidoğan / Sultanbeyli), Pendik Devlet Hastanesi - Pendik Köprüsü Yönü durağından başlayıp Yenidoğan Peronlar durağına gidene kadar 89 duraklar geçiyor.


Otobüsün hangi durakta olduğunu gösteren uygulama?

istanbul / ümraniye * - mecidiyeköy arası sefer yapan iett otobüsü`nün mevki numarasıdır.. lakin bu otobüste tek biletle seyahat edilmektedir..

Sabiha Gökçen Havaalanı Servisleri nereden kalkıyor?

avrupa yakasında fabrikalardan binince, tek bilet ile köprü geçen otobüs hattı.

11a hangi duraklardan geçiyor?

121B otobüs hattının ilk durağı Yeni Camii - Sondurak Yönü olup son durağı Kavacik Aktarma durağıdır.

14c hangi duraklardan geçiyor?

Anadolu Yakası'ndan size en yakın duraktan metroya binecek, Kartal durağında ineceksiniz. Kartal metro durağının önünden bineceğiniz KM22 no'lu belediye otobüsü ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

10 e hangi duraklardan geçiyor?

Kadıköy - Sabiha Gökçen Havalimanı Arası Otobüs ile Ulaşım

Kadıköy Rıhtım bölgesinden kalkan İETT otobüsleri ile de havalimanına ulaşmak mümkün. E10 veya E11 numaralı ekspres otobüs ile yaklaşık 60 dakika içinde Sabiha Gökçen'e ulaşabilirsiniz.


UM73 metro mu?

Metroyla havalimanına ulaşabilmek için de Tavşantepe-Kadıköy Metro hattının Soğanlık durağında inmeniz ve 16S ya da E-10 otobüslerinden birine binmeniz gerekiyor. Metro Kartal'dan Tavşantepe'ye kadar uzatıldığından, metrodan Pendik durağında inip taksiyle hava limanına daha kolay ulaşabilirsiniz.

141m hangi duraklardan geçiyor?

Bu araçların yaygınlaşması 1820'li yıllarda yine Paris'te olmuştur. Latince herkes için anlamına gelen omnibüs adıyla işletmeye konulan atlı otobüslerin bir müddet sonra ismindeki "omni" kısmı çıkarılıp "bus" şeklinde kısaltılmıştır.

48 n hangi duraklardan geçiyor?

Moovit, tüm toplu taşıma ihtiyacınız için kullanabileceğiniz bir uygulama. Ulaşım, kentsel yaşamın ayrılmaz bir parçası. Tren, metro, otobüs, tramvay, vapur, ya da metro kullanırken en doğru toplu ulaşım bilgisine sahip olmak kritik önem taşıyor.

146b nereye gider?

Teknolojik Akıllı Durak, Barbaros Bulvarı üzerinde bulunan Yıldız Teknik Üniversitesi durağında konumlandırıldı.

132 V nereye gider?

Havaist. İstanbul Havalimanı'na Konforlu Ulaşım. 00:30, 02:00, saatlerinde Sabiha Gökçen kalkışlı aracımız Kadıköy, Acıbadem Metro, Tepeüstü'ne uğradıktan sonra İstanbul Havalimanı'na hareket etmektedir.

122C tek bilet mi?

Havabus servisleri ile, Ve metro ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca havalimanımızdan araç kiralayabilirsiniz. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na ulaşım alternatiflerini görmek için Ulaşım Haritasını inceleyebilirsiniz.

121 A tek bilet mi?

Transferiniz için toplu taşıma araçlarını kullanmak istiyorsanız, şu an için otobüs tek seçeneğinizdir. Havaist otobüsleri HVİST-13, İstanbul Uluslararası Havalimanı'ndan 90 dakikada bir hareket etmekte ve yaklaşık 110 dakikada Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşmaktadır.

121 B son durak neresi?

11R otobüs hattının ilk durağı Cumhuriyet Köyü Yolu - Üsküdar Yönü olup son durağı Necip Fazil Metro - Kadiköy Yönü durağıdır. 11R (Cumhuriyet Köyü Yolu -Necip Fazil Metro), her gün çalışıyor.